Şimdi Ara

Beyond Good & Evil Türkçe Yama Çalışması V2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
9.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emeğinize sağlık, kaliteli bir çalışma olduğundan şüphem yok gibi. BGE serisi kadar lanetli bir oyun serisi yoktur herhalde. İkinci oyunu x360/ps3 için geliştirilmeye başlanmıştı, herhalde xbox infinite/ps5 nesline anca çıkacak. Ubisoft herhalde Far Cry/AC/Ghost Recon serilerindeki elementleri uyduramadı bu oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 26 Ekim 2019; 10:30:45 >
  • Oyun güncellenince eski save dosyasını da görmüyor maalesef. Bu sorunun çözümü için şöyle yaptım;

Önce eski save'inizin bir yedeğini alın. Oyunu "Yeni Oyun" diyerek başlatın ve rastgele üç hayvanın fotosunu çekin. Böylelikle Denizfenerine güç gelecek. Şimdi Pey'j'in atölyesine kadar gidin ve oyunu kaydedip oyundan çıkın. Eski save'inizi oyunun bulunduğu klasörün içine kopyala/yapıştır yapın ve çıkan soruya evet deyin. Oyunu tekrar açtığınızda son save aldığınız yerden başladığını göreceksiniz. Garanti olsun diye bir kez daha save edebilirsiniz.

İyi oyunlar...
  • Emeğinize sağlık, 2,5 ay sonra oyunun başına geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır bu başlığı her gördüğümde giriyorum. Mesajlara bakıyorum. "Teşekkürler, düzeltmeler, olmadı baştanlar" okuyorum. Ama daha YAMA LİNKİ yazısına tıklayıp herhangi bir sayfaya ulaşabildiğim olmadı. Hep 404 HATASI! Bende mi bir sorun var. Olay nedir anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Hocam inanması güç ama cidden olmuyor ben de. Hatta bu sefer bi de telden deniyeyim dedim. Yine aynı sayfa geldi. Farklı pclerde bile denediğimde sayfa gelmiyor. Tuhaf bi şekilde oyun benim oynamamı istemiyor galiba. Oynayamadım ama yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler. Eminim yamanda iyidir ama oyun ile aramda doğaüstü bi mücadele var galiba
    Beyond Good & Evil Türkçe Yama Çalışması V2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler ilginiz için. Aldım şimdi Yamayı sonunda. Tekrar teşekkürler...
  • Merhaba Yama bende doğru çalışmıyor. Uplayden oynuyorum. Programınız nedense sally_clean.bf'nin backup dosyasını oluşturuyor ama yeni dosyayı oluşturmuyor.Bir tek ayarlar programı türkçeleşiyor. Defender kapalı virüs programım yok yönetici olarak çalıştırdım.
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Zaten V2'yi denedim. Olmuyor.
    Sorunu çözdüm. Oyun Uplay'de olmasına rağmen yamayı Steam seçince sorunsuz kurdu. Yama için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflamous -- 19 Aralık 2019; 18:1:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerinize sağlık yama harika olmuş oyunda güzeldi oyun bittirdim helle son boss kanser etti oyun düşüncelerim söylim oyun genel olarak iyi bir oyun 2019 oyunlarını bile kafa tutatacak cinsten mekanikleri iyidi oyunun açık dünyası uzay gemisi sürebiliyon denizde gidebiliyon uzay gemisi sürmek son bölümlere gelmek lazım oyun harika yama ile enfes olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 14 Nisan 2020; 13:22:18 >
    iyi olmuş ağlamayın daha fazla
    niye olmasın bu saçmalığa dur denmesi gerekiyordu, yama isteği yapılacağına dil öğrenilirse sonsuz avantajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

iyi olmuş ağlamayın daha fazla
    Merak neden olumsuz yorum yapanların profili: Bu profil gizli olduğu için bazı detayları göremiyorsunuz.

Bir şey mi saklıyorsunuz. 4-5 kişiye baktım profiller kapalı ??
  • Sana ne birader benim dil öğrenme isteğimden bağnaz insansın yobaz insansın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10kdays

Merak neden olumsuz yorum yapanların profili: Bu profil gizli olduğu için bazı detayları göremiyorsunuz.

Bir şey mi saklıyorsunuz. 4-5 kişiye baktım profiller kapalı ??

Alıntıları Göster
    Açtım gir istediğin kadar bak.

hakaret ediyorsun sonra ağlıyorsun niye böyle diyorlar diye daha çok ağlarsın. sana ne benim muhalefimden@BlokShot
  • Ne zorunuz var anlamıyorum.

İngilizce biliyorsunuz diye bir taraflarınız mı? kalkıyor. İngilizce bilmeyenlere öğrensinler diye bir cümle kurmak sana mı? düşüyor, avukat bey. Yamaları kullanmak istemiyorsanız defolup gidebilirsiniz. Bu yamalardan faydalanan arkadaşların günahı nedir. Sizin gibiler yüzünden bu arkadaşlar çevirmiyor ve gidiyor. YENİ BİR DİL ÖĞRENMEK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY AMA ÖĞRENMEK ZORUNDA DEĞİL KİMSE, bilmiyor diye de ayıplanamaz.

Bir lisan, bir insan, iki lisan, iki insan, değil mi? Ama sen insan olamadıktan sonra 10 dil bilsen de bir insan etmezsin.
  • Bu ortama fazla yamaların gerekeni yaptın helal olsun.

Motor çeviri adı altında troll kavgası üstüne bölüm açan tuzu kuru yöneticilerin olduğu yerde fazlasınız.
  • estağfurullah ayıplamıyorum, teşvik etmeye çalışıyorum. çocukken bende türkçe yamalı oyunlar oynuyordum gta vice city, san andreas gibi diyaloğu bol olan oyunlar. daha sonra vazgeçip ingilizcesini anlamaya çalıştım derken bugün akıcı bir ingilizceye sahibim. bunun teşviği bilgisayar oyunlarıdır. buradaki çoğu arkadaş genç, türkçe yamalı oyun bir şey katmıyor, asıl dilinde anlayarak oynamanın ayrıcalığı çok farklı herkesin deneyimlemesi gerek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.