Şimdi Ara

BF 3 alacağım bilgisayarım kaldırır mı?[SSli]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BF 3 almak istiyorum ancak bilgisayarımın bu oyunu low ayarında multiplayer oynayıp oynayamayacağımı bilmiyorum,bunun için 2 siteden baktım sistem özelliklerime ancak çok açık bir düşünce oluşmadı aklımda benim gibi sistemi olup multiplayer oynayan forumdaşlarımın olup olmadığını bilmek istiyorum.Sonuçta belirli bir miktar para harcayacağım bunun çöpe gitmesini istemiyorum,buyüzden sormak istedim.(cevap vereceklerin içinde kesin olarak orada bütün özellikler çıkıyor anlamıyor musun diyenler olacaktır ne yazıkki) Herhangi bir öneriyi söylerseniz al veya alma gibi ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynayabilirim sorun değil benim için yeter ki donma/kasma olayları olmasın.

Şimdiden herkese teşekkürler

Not: Dizüstü bilgisayarda oynayacağım,özellikler dizüstü bilgisayar özellikleridir.

systemrequirementslab:

yougamers:

• BF3'ü lowda oynarsın ama zevk alırmısın bilmiyorum MW3 al derim ben bu bilgisayar ile.
  • Öncelikle yorum için teşekkürler sonunda cevaplayan birisi çıktı

Youtube'da low vs ultra videoları izledim çok rahatsız eden bir şey hissetmedim(minecraft oynadığım için çok sıkıntı çekmem sanırım).MW3'ü steam'de hafta sonu bedava olan zamanında oynamıştım,açıkçası çok beğendiğimi söyleyemem.Buyüzden battlefield 3 almak istiyorum tamamiyle, tabi derseniz bu bilgisayarla en düşük ayarlarda multiplayer asla olmaz mecbur MW3 olacak,ama kasma/donma veya duraksama problemleri olmadan en düşük ayarlarda bile oynayabilecek olmam benim en önemlisi

• Merak etme zaten Bf3'un low hali bile MW3'u katlar. Ultra ile low arasinda tabikide fark var ama dedigim gibi Bf3'un low halide kotu degil. Bf3 al derim pisman olmazsin. Zaten MW3'e para verecegine MW2'yi alteriwnet ten oyna daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Merak etme zaten Bf3'un low hali bile MW3'u katlar. Ultra ile low arasinda tabikide fark var ama dedigim gibi Bf3'un low halide kotu degil. Bf3 al derim pisman olmazsin. Zaten MW3'e para verecegine MW2'yi alteriwnet ten oyna daha iyi.

Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum Benim sistemimde donma/takılma olma düşüncesi sıkıntı yaratıyor,sanırım onuda alıp görücem
  • hp dv6 3020et ile ölçtürdüm şimdi yougamersdan bende ekran kartı sizinkinden az yüksek(gene minimum altında) işlemci aynı çıktı.30fps civarı alıyorum oyunda 64 kişilik metroda kassa bile çoğu mapda oynayabiliyorum.Your systemde sizinkinden biraz daha yüksek(gene minimum altı kalıyo). Kararı siz verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 5 Mayıs 2012; 12:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

hp dv6 3020et ile ölçtürdüm şimdi yougamersdan bende ekran kartı sizinkinden az yüksek(gene minimum altında) işlemci aynı çıktı.30fps civarı alıyorum oyunda 64 kişilik metroda kassa bile çoğu mapda oynayabiliyorum.Your systemde sizinkinden biraz daha yüksek(gene minimum altı kalıyo). Kararı siz verin

çok teşekkürler oyunu aldım şuanda yükleniyor
  • Yanlız oyunda herkes yaşamasada bir lag problemi var mesela ben Full Ultra ayarlarda 40 fps'nin altına düşmez iken oyun akıcı gelmiyor gözüme. Sniper ile dürbün açarken bir lag oluyor mesela. Ama tabii zevk meselesi. Ben iki oyunuda seviyorum ikiside alanında çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.