Şimdi Ara

bf 3 jetciler doluşun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar jet sürmeyi nasıl becerebilirim yani jetle nasıl adam alabilirim

• Jet ve helikopter sürerken hep bad luck olup ölüyorum . Anlatabilecek olan gerçekten gelip anlatsın şu olayı
  • jeti kullanabilen az var ayrıca kullanılsada silahı falan bence pek işe yaramıyor yani jet boş bence alacan tankı gidecen hiç olmadı helikopter bile iyidir bence jetten
  • helikopteri ii suruyorum ama ortalama bi jet gelince patlatıyor hemen
  • U wot m8?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw serverlarda adam az sabah fulldu şimdi 10 k,işi biri bana bunu açıklasın
  • gakgos23123 kullanıcısına yanıt
    giremiyoruz orginde sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

U wot m8?

anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

giremiyoruz orginde sorun var

evet ya nerden çıktı bu direk battlelog adresini biliyorsan öyle dene belki olur
  • battlelogdada sorun vardı
  • Jeti iyi kullananlar takımına çok yardımcı oluyor. Az kişinin olduğu sunuculara girerek sürekli pratik yapmanız gerekiyor. Bende iyi kullandığımı söyleyemem.

• Ben uçaksavarın başına geçip yapamadığımı yapanları düşürüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limon- kullanıcısına yanıt
    bende beni düşürenlere bi güzel sövüyorum
  • Son 3 haftadır bayaa jet üzerinde uzmanlaştım,Genel olarak bilgileri aktarmak gerekirse;

*Maksimum Dönüş Performansı için hızınız 300-315 arası olmalı
    *Helikopterlere veya yerdeki yaya,araçlara saldırırken S ye basılı tutki daha fazla zaman kazanasın.
    *Dogfightlarda Adamı vurabilcek durumda değilsen "C" ye basıp dışardan oyna,böyle yakalaması daha kolay olur.
    *Dogfightlarda AirRadarı iyi izle onu arkasına geçmeye çalış.Rakip eğer air radardan kaybolduysa,ya alçak uçuş yapıyordur yada jammer kullanmıştır,arkana geçebileceğini unutma.
    *Dogfightlarda Makineli kullan asla ve asla havadan havaya füze kullanma,Çünkü rakibin yüzde 99 onlardan kaçar.
    *Eğer Rakip arkandaysa sürekli manevra yapıyorsan,sakın sürekli aynı yöne dönme
    *Tavsiem maus ile oynamanız
    *Anti Air lar sizi sürekli düşürmeye çalışıp yaklaştırmıyorsa,yere kilitlenen füze alabilirsiniz.1 füze AA yı disabled edecektir.
    *Tavsiye ekipmanlar Air radar,Flare,Rocked Pods.
    *Maksimum Dönüş İçin Vehicle Sensevity yi arttırın
    *Dönerken Atış yapıyorsanız makineliyi biraz rakibin önüne hedefleyinki,mermi rakibe gelene kadar arkasına düşmesin

****Yerdeki yayaları vururken genelde rocket pods yerine makineli kullanıyorum.Öncelikle belirli bir irtifa ve uzaklık kazandıktan sonra.Hızımızı düşürüyoruz 300 ün altına.Yaklaştıkça biraz daha.Daha sonra full q ye basıp çekiyoruz elimizi.Biz görmemiş olsakta,uçak algılıyor düşmanları ve işaretliyor,hızımız düşük olduğundan rahatça tarayıp geçebilirsiniz.Önemli nokta spotlamak dediğim gibi.Ayrıca hızımız düştüğünden Helikopterlerin gazabına uğramayın.

Genelde çoğu kişi uçarken gaza kökleniyor bu yüzden karşıdaki kişiye çabuk yaklaşıyorsunuz eğer taramalı silah kulanıyorsanız öldürmeniz zorlanıyor.Kendiniz belirli bir uzaklık ayarlayıp atıyorum helikopteri tam karşınıza aldığınızda direk fren e basın uçak yavaşlayacak daha falza tarayabileceksiniz.
    ek olarak heat seekersla birisiyle it dalaşıan girerken de hızını yavaş tutun eğer son gaz ilerlersiniz keskin manevra yapamaz ve kitlenmekten kurtulamazsınız keskin manevta yapmak ve daha düşük açıyla dönmek için dönerken fren e basın sürekli

Sürekli Dönen Birisinin Arkasına geçmek için örnek bir video:

Eğer başka bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

• Görkem Y. kullanıcısına yanıt
    ben klavye ile suruyorum daha rahat oluyo bence space ile de ateş ediyo ama nişan sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

ben klavye ile suruyorum daha rahat oluyo bence space ile de ateş ediyo ama nişan sorun

Nişanı maus ile çok daha rahat alırsınız,klavye ile belki rahat dönersin ama Tam nişan alınamıyor.
    Bunları bildikten sonra oynayan kişinin becerisine bakıyor. O konuda pek iyi değilim. Özellikle arkama geçen kişilerden kaçmakta zorlanıyorum.
    maus ile tum işler batıyo işte o yüzden bilmiyom ne etcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

maus ile tum işler batıyo işte o yüzden bilmiyom ne etcem

Joystick al bak keyfine Hem dönüşlerde zorlanmazsın hemde nişan almada

• @JakSocket
    En iyi jet sürüşü klavye+mouse ikilisidir.Joystick pek işe yaramıyor.

@Görkem Y.
    Flares yerine jammer kullanman daha iyi olacaktır.

Jammer + Air Radar + Rocket Pods bunlar açıldıktan sonra mutlaka bu 3lüyü kullanmanızı öneririm.Hava araçları gunner ile çok kolay iniyor.Piyade ve araçlar rocket podlarına dayanamıyor.

AA lere tam tepelerinden yere doğru rocket podu dalışı çok etkili.

Helikopterlere önden dalmadıkça sorun yaratmıyor.Heli kitlenirken yukarıya doğru kaçmak burnunu çok kaldıramadığı için heliden kurtarıyor çoğu zaman.

Kill için jetinizi riske atmayın mutlaka alacağınızı düşündüğünüz hedeflere dalın.Önceliğiniz varsa düşman jet ve AA leri sonra heli leri olmalı sonra diğer hedefler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.