Şimdi Ara

bf 3 mu bf 4 mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 4 arkadas bf 2 oynuyoruz simdide 3 mu yoksa 4 mu diye karar verwmedik 3 ile 4 arasindaki farklar nelerdir ozellikle multiplayer kismi ilgilendiriyor bizi.

Arasinda performans farki cok mudur bf 3 al kasma olmasin mi dersiniz yoksa ikis8de birbirine esit midir ? Online oynarken hangisi daha keyiflidir ? Server girme olayi nasildir ?

Birde du paket mi alalim yoksa full paket mi nerdeyse bir oyun parasi diger paketler almazsak neyimizi kisitlar bu sorulara yanit ariyorum bilgi sahibi sizler cevaplarsani sevnirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

4

Bu kadar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

4

Bu kadar mi ?

Battlefield 4
  • Her ikiside orgin disinda platformda oynaniyor mu yoksa sadece orgin ile mi oynayabiliyoruz multiplayeri?

• Origin de ikiside.

• bf2nin alacağı versus.
  • İkisinide oynadım 4 daha iyi bence

• 4 yanınada premium çekin

• tabikide bf3 bf4den 100 kat iyi bf4 de premium olmassan zaten kaybetmeye mahkumsun hardline dahil hepsini oynadım bf3>bf4>>>hardline
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

tabikide bf3 bf4den 100 kat iyi bf4 de premium olmassan zaten kaybetmeye mahkumsun hardline dahil hepsini oynadım bf3>bf4>>>hardline

premium ile ne alakası var hocam ? Tam anlayamadım.
  • Bf4 de iyi ama bf3 oynanış kolaylığı daha iyi.

• Bad company 2

• Bf 3 eski geliyo bana ama herkes farklı oyunları beğeniyor bf4u denemek için 7 günlük game timeı kullanabilirsiniz

• iki oyunada sahibim bf3'ü 400 saat oynamışım bf4'ü 50 saat bf4 de premium'a sahip değilim ve kendi içindeki haritaları iğrenç
  • kesinlikle 3. originden satın al bence . batfealt 3 daha akıcı aksiyon var . 4 ün grafikleri biraz daha iyi fakat 3. oyun suan daha fazla oynanıyor günümüzde . 2 oyunuda oynadim kesinlikle 3. oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartmann -- 16 Mart 2015; 11:25:02 >
  • BF4'de silah,araç geliştirmeleri ve grafikler dışında bir artısı yok BF3'den
  • Battlefield 3 bence ...Bende hem 3 hem 4 var ama 3'deki sadelik hoşuma gidiyor oynanış daha rahat ... BF3'ün yeteri kadar üstüne düşülmedi yoksa BF3 çok daha iyi dün yani pazar günü oynadım serverlar hala full çekiyor BF3'de ..
  • bf4 serverlar hala dolu ve bence bf3 ten daha iyi ikisinide oynadım bf3 iyi diyenler bf3 e alışıp bf4 e daha alışamayanlar ama alcaksanız bi pre çekmeniz lazım
  • 3 oynanabirlik bakımından 4 e göre daha iyi fakat 4'te harita ve silahlar a biraz üstüne durulmuş ki bu yönden ben 4 taraftarıyım.Battlefield 4 bence her ne kadar oynanabirlik açısından 3 e göre kötü olsa da 4 harita ve silahlar yönünden bu açığı kapatıyor gibi.Bence Battlefield 4.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.