Bildirim
Bf 4 ile Bf 4 pre. edition arasindaki farklar
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mesela 64/64 dolu servere premium girince otomatik olarak birini atar. bu sen de olabilirsin .. bir de bir sürü oyun için ek paket var arada büyüük fiyat farkı yoksa premium almanı tavsiye ederim -
Silahlarda farklilik var mi peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1 birde normal bf4 e sahip olanlar premium için aynı fiyatımı ödeyecek? -
silahlar.. premiumda bütün haritalar açık . bazı silarlar haritalara özel. o silahlara sahip olabilmek için para verip harita aslında dlc satın alacaksın. birde premiumlara belli aralıklarla altın çanta geliyor ondada silah ekipmanları çıkabiliyor. zaten oyuna yeni başlıyorsan kullandığın silahlar çok kötü durumda olacak :) dürbünsüz susturucusuz vs vs . zamanla bir silahı kullandıkça ona ait çanta düşüyor çantanın içinden ekipmanlar çıkıyor. sen de parayla çanta satın alabiliyorsun veya bir silaha özel çantaları alabiliyorsun ama pahalıya gelir. en iyisi zamanla istediğin silahı geliştirmek. ilk zamanlar çok zorluk çekeceğini düşünüyorum çünkü ekipmanın yok. kocaman haritada dürbünsüz sniper veya gece haritasında gece görüşsüz tank/silah zorlar seni ilk zamanlar. -
Cvplar icin tskler. Pre. Edition versiyonunu aldim
premium olunca dolu sunucuya girmeye çalıştığında birini atmaz. o serverların kendi premiumlarıyla alakalı kimisi bunu parayla satar kimi sunucu top20ye verir gibi. premium olduğunuzda servera giriş için sıra beklerken öne geçme şansınız olur. -
bilmem ben oyundayken yazı geçtiği oluyor 'vip kullanıcı için atıldı' diye (ingilizce geçiyor) ona dayanarak söyledim tam emin değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: G Man
bilmem ben oyundayken yazı geçtiği oluyor 'vip kullanıcı için atıldı' diye (ingilizce geçiyor) ona dayanarak söyledim tam emin değilim.
dediğim gibi o vip daha farklı ücretli oluyor genelde aylık 5 dolar veya 5 euro gibi ücretleri var. onlar sunucuya girmek istediğinde normal oyunculardan birini rastgele atıyor sistem. vip kullanıcılar istediği gibi takımda değiştirebiliyor sunucuda. -
Sanırım arkadaşımızın dediği Battlefield 4 Premium Membership olayı. Yani Battlefield 4 Premium Üyelik.
Bu üyelik sisteminde bahsedilenler şunlar;
- Serverlarda öncelik sırası
- Genişleme paketlerine erken erişim
- Özel kişiselleştirme seçenekleri
- Haftalık yeni içerikler
sanırım kastedilen şey bu. Premium Membership olanlar serverlarda sıra beklemiyor. Birde Origin Access var aylık 3.99€ ama onun konusu farklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
Sanırım arkadaşımızın dediği Battlefield 4 Premium Membership olayı. Yani Battlefield 4 Premium Üyelik.
sanırım kastedilen şey bu. Premium Membership olanlar serverlarda sıra beklemiyor. Birde Origin Access var aylık 3.99€ ama onun konusu farklı.
Sıra bekliyorsun ama sırada öne atıyor seni mavi boncuk filminde metin akpınar kemal sunal halit akçatepe maça girerken sıraya girip sonra yerini gelene satıyorduya aynı hesap.
quote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
sanırım kastedilen şey bu. Premium Membership olanlar serverlarda sıra beklemiyor. Birde Origin Access var aylık 3.99€ ama onun konusu farklı.
hocam bu premium a upgrade etmek mantıklı olurmu? şu an premium membership 15 euro, premium edition 20 euro. 15 lik olanı alırsam premium a mı upgrade etmiş oluyoruz
-
Valla hiçbir bilgim yok. Çünkü ben direk oyunu Battlefield 4 Premium Edition şeklinde aldım. BF4 Oyun, BF4 Premium Membership, 5 DLC + 12 silah geldi.
Yani oyun varsa premium membership satın almanız halinde 5 dlc içerisinde gelmez diye biliyorum ancak emin değilim. Ya da Premium Edition satın alınınca Premium Membership'te içinde gelir mi bilemiyorum?
Origin üstünden satın alma seçeneklerine göz atmanızı tabsiye ederim orada paket içerikleri gösteriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X