Şimdi Ara

Bf 4 Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam Oyunua Giriyorum Bi Beş-On Dk Oynuyorum Sonra Oyun Donuyor Görev Yöneticisini Açıyorum Oyun Çalışıyor Gözüküyor Ama Açılmıyor.8 Gb Lik Yeni Ram Aldım Dün Ondan Beri Böyle.4 Gb Vardı Daha Önce Ram Kullanımı 4 Gb Yi Aştığı İçin Mi Böyle Oluyor Acaba ? Sistemim 64 Bit Olmasına Rağmen Oyun x86 Da Kurulu Birde Normal Program Files Var.Oyuna 32 Bitten Girdiğimde Sorunsuz Açılıyor Ama 64 Bitten Girdiğimde 5-6 Dk Sonra Donuyor Oyun
    +Olarak Beyler Birde Steam İ x86 Ya Mı Yoksa Normal Program Filese Mi Kurayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spactacular -- 7 Nisan 2015; 19:29:49 >

• up up up
  • up upu up up
  • up up up
  • UP UP UP UP
  • Spactacular kullanıcısına yanıt
    Bf4 e x64 ten gireceksin. Donanımsl sorun olabilir. sistemini yaz bakalım. Steamı program x86 ya kur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Bf4 e x64 ten gireceksin. Donanımsl sorun olabilir. sistemini yaz bakalım. Steamı program x86 ya kur.

-R9 280
    -i3 4130
    -8 gb ram
    Hocam Ama X86 Dan Girdiğimde Oyun Sorunsuz Açılıyor x64 Ten Girdiğimde 5-10 Dk Sonra Donuyor.x86 Dan Da Girmek İstemiyorum Tam Performans Alamıyoruz Ram İn Yarısı Boşa Gidiyor.2 Gün Önce Aldım Bu Rami Zaten.
    Ayrıca Neden x86 Ya Kurayım Sonuçta 32 Bit Dosyaların Program Filesi Değil Mi ? Atıyorum Oraya Gta 5 İ Yüklesek Steam x86 Da Olduğu İçin Gta 5 32 Bit Gibi Çalış Maz Mı?
    Dosya ismine fazla takılmayın x86 olsun kurun fark etmez. Steam varsayılan olarak nereye kurulduysa bırakın öyle kalsın.işlemciniz ekran kartınıza darboğaz yapabilir. Keşke intel i5 alsaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Dosya ismine fazla takılmayın x86 olsun kurun fark etmez. Steam varsayılan olarak nereye kurulduysa bırakın öyle kalsın.işlemciniz ekran kartınıza darboğaz yapabilir. Keşke intel i5 alsaydınız.

Hocam Emin Misiniz ? Farketmeyeceğine Bende Originde Orada Bütün Oyunlara Bakıyorum Görev Yöneticisinden Parantez İçinde 32 Bit Yazıyor Tüm Oyunlar 32 Bitte Çalışıyor Crysis 3 Vs Vs.Mesela Sizin Steam Ve Origin Nerede x86 da mı normal de mi ?
    Bende de steam ve origin x86 klasüründe kurulu hiçbir sıkıntım yok ferformans konusunda. Windowsta x64 işletim sistemlerinde, x86 klasörünün olma sebebi bazı programların ve oyunların 32 bit tabanlı olmasından kaynaklanır. Takılmayın öyle şeylere hiç bir değişiklik yapmayın, aksi taktirde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 8 Nisan 2015; 18:52:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.