Şimdi Ara

BF 4 -Suicide Squad- PuSu Server Oyuncularına Özel Ramazan Çekilişi (BF 1 Hediye!) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kesinlikle buna düzenleme gelmesi gerekiyor. Flood Zone'da 5 dakika içerisinde 3 kez kill yedim bugün. İlk başta anlamadım sonradan farkettim zaten sinirlenip çıktım
  • küfür yasak ama her türlü hile kullanımı serbest.Sonra niye küfür ediyorsun deniyor.server açmışsınız adam gibi hile konusunda da titiz davranın.en basiti adamlar lmg ile tek atıp kafadan vuruyor.
  • selam, serverınızı nasıl favoriye alacağım? Verdiğiniz linki girdim ancak olmadı yardımcı olursanız sevinirim, iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaroc

küfür yasak ama her türlü hile kullanımı serbest.Sonra niye küfür ediyorsun deniyor.server açmışsınız adam gibi hile konusunda da titiz davranın.en basiti adamlar lmg ile tek atıp kafadan vuruyor.

merhaba serverımız istatistikleri kayıt altına almaktadır bizzat hile denilenleri girip izlemekteyiz serverımızda tüm hile koruyucular mevcuttur bizzat bizde takip ediyoruz reportlarsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Kesinlikle buna düzenleme gelmesi gerekiyor. Flood Zone'da 5 dakika içerisinde 3 kez kill yedim bugün. İlk başta anlamadım sonradan farkettim zaten sinirlenip çıktım

blaance sistemi düzenlenmiştir artık öyle bi sıkıntı yaşamazsınız iyi oyunlar dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Az önce Hainan oynuyoruz - önce Çin'e attınız, 5 dakika sonra yine ABD'ye attınız ve her ikisinde de kayıt alırken araç kullanıyordum...

Hadi neyse dedik... Dawnbreaker geldi atak heli kullanıyorum, 2 dakika geçmedi karşıya attınız... Yine kayıt alıyorduk..

Böyle olmaz ki... Araç kullanan adama kill atılır mı ya...? Balans atacaksanız bari adamın ölmesini bekleyin...

Adminlerin canı araç sürmek istediği zaman kill çekiyorlar herhalde ya da karşıda iyi kullanan istemiyorlar... Her seferinde eleştirdim ama o kill atan kimse nedense cevap vermedi...

Çocukça bir hareket... Bunu yapan adminlerinizin ya yetkisini alın ya da kaldırın bu saçma uygulamayı.

sonuna kadar haklısınız problem giderildi bi sıkıntınız oldugu anda bildirirseniz bizzat ilgleniyorum konuyla

• hiçbir sebep yokken neden banlandığımı öğrenebilirmiyim? clan oyuncularınızı vurmak yasakmı yoksa oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoflaz

hiçbir sebep yokken neden banlandığımı öğrenebilirmiyim? clan oyuncularınızı vurmak yasakmı yoksa oyunda?

Oyun nickinizi ogrenebilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zavod ve dawnbreaker haritalarından nefret ediyorum ya millet seviyor mu bu haritayı kaldırsanız keşke :D
  • GKN88
  • quote:

GKN88

merhabalar dönüşümüz geç oldu kusura bakmayın yogunlukdan dolayı durumla bizzat kendim girip ilgilendim buyrun gelebilirsiniz sunucumuza kusra bakmayınız tekrardan hayırlı günler iyi oyunlar dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOzanB

quote:

GKN88

merhabalar dönüşümüz geç oldu kusura bakmayın yogunlukdan dolayı durumla bizzat kendim girip ilgilendim buyrun gelebilirsiniz sunucumuza kusra bakmayınız tekrardan hayırlı günler iyi oyunlar dilerim :)

Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Devam etmiyor herhalde bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.