Şimdi Ara

BF 4 -Suicide Squad- PuSu Server Oyuncularına Özel Ramazan Çekilişi (BF 1 Hediye!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server linki: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b1d84d62-d651-418a-aff6-3b4f184a3f4b/Suicide-Squad-All-Maps-Conquest-Ranked-PuSu-Clan/

BF 4 -Suicide Squad- PuSu Server Oyuncularına Özel Ramazan Çekilişi (BF 1 Hediye!)

Günün harfi'nin oyuna yasima örnegi

Printscreen ornegi

Gunun harfi video ornegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAM_M_A_N_S_U_R -- 20 Haziran 2016; 0:23:18 >

• O zaman dans :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerbaba61

ooo her güne bir harf toplamda 15 gün! ve harflerin verileceği saatler belli değil ve tarafınızdan iptal edilebilme olasılığı var ödüller güzel inşAllah bütün harfleri bulabilen biri çıkar

bizim klandan kimseye ödül verilmiycek ve iptal edilme olasılıgı yok :D
  • sekerbaba61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sekerbaba,

Cekilis hakkinda elestirin oldugunu goruyorum.
    Ilk once iptal edilebilir yazisi her ihtimale karsi onlem almak icin yazilmistir. Niyetimiz iptal etmek degildir ve hediye edilecek oyunlarin bir bolumu simdiden satin alinmistir.
    Amacimiz servere devamli gelen oyunculari ödülendirmek. Bindebir veya nerdeyse hic gelmeyen zaten o harfleri zor takip eder. Bu guzel hediyeler icin az da olsa bi emek harcanmis olsun ki bir degeri olsun.
    Bu konuda hem fikir olmayabiliriz. Yonetim olarak boyle uygun goruldu.
    Gunde 1 harf 2 defa gosterilecektir. Akil vermek gibi olmasin ama 14:00-20:00 arasini ikiye bolecek olursak, 14:00-17:00 arasi gunun harfi gosterimi ve 17:00-20:00 arasi gunun harfi gosterimi olacaktir. Bunu her iki bölümde ki sure 3 saat. Yani gunde 3 saat serverde bulunarak bu harfleri kolayca elde edebilirsiniz. Bu "ufak" emegin karsiligi ise guzel hediyelerin kazanma sansi elde edilecegi cekilise hak kazanmaktir.
    Umarim aciklama aydinlatici olmustur.

Hayirli aksamlar

• Oldu olacak KPSS'den 90 puan da isteyin. :) Tamam eyvallah hiç çekiliş de yapmayabilirdiniz ama bu kadarı çok abartı olmuş. 15 gün boyunca saatlerce oyun oynamak zorunda kalacaksın da anca ondan sonra çekiliş hakkı kazanacaksın. Bir de çekilişte çıkmama durumu var yani.
  • beklemedeyiz
  • Servere noldu oynarken bi anda kapandı şimdi bulunamıyor

edit:DÜZELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirilis_Altay -- 13 Haziran 2016; 0:35:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • server sürekli oyunun ortasında çöküyor, dün oynadığım iki haritada da çöktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

server sürekli oyunun ortasında çöküyor, dün oynadığım iki haritada da çöktü.

çökme sebebi nitrado ile alakalı tüm türkiye sunucuları çöküyor bize özel değil malesef biz hergün ticket atıyoruz ama elimizden gelen bişey yok
  • Günün harfi'nin oyuna yansima örnegi

Printscreen ornegi

Gunun harfi video ornegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAM_M_A_N_S_U_R -- 20 Haziran 2016; 3:49:06 >

• Hergün bir harfi yazıp mı göndereceğiz yoksa bütün harfleri yazdıktan sonra mı göndereceğiz
  • Harfleri biriktirip formda sonradan yazman gerek. Linkhttps://docs.google.com/forms/d/1f6zUll-8steo9a-XO80TBPgtZlgy2skv0I6P82z6J8w
    Ordan doldurman gerek yerleri gorebilirsin.
  • Bu arkadaşların serverda hep connection lost oluyor sinir bozucu. tercih etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Bu arkadaşların serverda hep connection lost oluyor sinir bozucu. tercih etmeyin.

merhabalar problem bizimle alakalı değil ea türkiye ile alakalı fark ettiyseni tüm türk sunucuları aynı anda gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOzanB

quote:

Bu arkadaşların serverda hep connection lost oluyor sinir bozucu. tercih etmeyin.

merhabalar problem bizimle alakalı değil ea türkiye ile alakalı fark ettiyseni tüm türk sunucuları aynı anda gidiyor :)

Türk sunucularında oynamıyoruz dolayısıyla fark etmedik , sadece sizin sunucuyu kullanıyorduk bağlantı sıkıntısı yüzünden hevesimiz kaçtı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrOzanB

quote:

Türk sunucularında oynamıyoruz dolayısıyla fark etmedik , sadece sizin sunucuyu kullanıyorduk bağlantı sıkıntısı yüzünden hevesimiz kaçtı..

keşke bizim elimizde çözebilecegimiz bişey olsaydı oyun keyfiniizi almanız için elimizden geleni yaparız buna emin olun :)

• Düşünceniz için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Düşünceniz için teşekkür ederim

rica ederim iyi forumlar :)
  • Server da söylediklerimin zoruna giden admin bana adam olda gel yazacağına ilk önce sunucuyu yönetmesini bilsin adamlık, her hakaret edene gülüp geçmek ise öyle adamlık olmaz kardeş yaş ortalamanızı düşürmeyin. Ban yemem bana koymaz 3 gündür hakaret edene hiç bişey demeyen adminlere benim lafım, kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

Server da söylediklerimin zoruna giden admin bana adam olda gel yazacağına ilk önce sunucuyu yönetmesini bilsin adamlık, her hakaret edene gülüp geçmek ise öyle adamlık olmaz kardeş yaş ortalamanızı düşürmeyin. Ban yemem bana koymaz 3 gündür hakaret edene hiç bişey demeyen adminlere benim lafım, kimse kusura bakmasın.

hocam tam olarak ne oldu öğrenebilirsek çözebiliriz belki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.