Şimdi Ara

bf 4 teki takılmalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bf 4 oynarken ara ara takılmaya başladı hdd den olabilceğini düşündüm test ettim bir şey çıkmadı daha sonra ram leri test ettim onları dan da birşey çıkmadı daha sonra oyun oynarken takıldığı anlarda gpu kullanımının düştüğünü fark ettim sonra sıcaklıktan ya da gpu kullanımı %100 e ulaştıktan sonra tıkandığı için gpu kullanımının düşmeye başlamış olabileceğini fark edip ayarları ultra dan low aldım ve sıcaklık 50-55 derece iken ve gpu kullanımı da 50 lerde iken gene gpu kullanımı düştü tabi doğal olarak gpu kullanımı ile beraber fps de düşüyor . gpu kullanımı düştüğü için mi kasıyodur yoksa sistemdeki başka nedenlerden dolayı (örneğin hdd nin yetersizliği ya da cpu daki bi sorun gibi) mı gpu kullanımı ve fps düşüyordur yani gpu kullanımının düşmesi nin tek nedeni ekran kartı mıdır yoksa başka etmenler de var mıdır ve gpu kullanımının düşmesini engellemek için bir yol var mıdır (bir de haritada daha önce gitmediğim yerlere gidince takılmalar daha uzun süreli ve sık olmaya başlıyor)
    ekran kartı: gtx770
    işlemci: i7 4770
    Ram : gskill 2x4 gb 1866 mhz
    anakart: msi z87 g45

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartınız güncel mi
  • 340.52 sürücüsüne geri dön, düzelme ihtimali yüksek.
  • Evet bütün driverlar güncel durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captivityofcapability -- 14 Kasım 2014; 8:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

340.52 sürücüsüne geri dön, düzelme ihtimali yüksek.

bir de bunu deneyin, düzeldiğini duymuştum bu sürücüde
  • Hdd den kaynaklı olabilir mi forumları araştırdım sordum soruşturdum en çok psu ve hdd üzerinde duruyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: captivityofcapability

Hdd den kaynaklı olabilir mi forumları araştırdım sordum soruşturdum en çok psu ve hdd üzerinde duruyorlar

hdd'de ne sorun olabilir ki ?
  • 7200 rpm ama yetersiz olabilceğine dair bazı duyumlar aldım olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: captivityofcapability

7200 rpm ama yetersiz olabilceğine dair bazı duyumlar aldım olabilir mi

hiç sanmıyorum hocam
  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz driverı denedim geçer gibi oldu ama sonra yeniden eski haline döndü başka bi çözüm öneriniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captivityofcapability -- 14 Kasım 2014; 22:34:24 >
  • captivityofcapability C kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme gelmiş olabilir mi siz fark etmeden? Ben yaklaşık 1 aydır sorunsuz oynuyorum o driver'a geçtiğimden beri.
  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi ben kurmadım ve defalarca konttol ettim 340.52 driver sürümü

• Sorun hala çözülmedi ise ekran kartını güncelle

• Sorunlar zaten güncelken oluyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captivityofcapability -- 15 Kasım 2014; 9:30:31 >
  • o zaman bilgisayarın stabil çalılmıyor diyeceğim ancak gayet uyumlubir format at bence

• o zaman bilgisayarın stabil çalılmıyor diyeceğim ancak gayet uyumlubir format at bence

• BF4 ne lanet bi oyun çıktı ya ... BF3'te böyle sorunlar yok ...
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam

• Son güncelleme ile benim de oyun performansım düştü.Low da bir şekilde oynuyordum.Şimdi o bile zorluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.