Şimdi Ara

BF:Bad Company 2 Steam'den ... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam'de gördüm şimdi. "This game will unlock in approximately 7 hours". sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

siparisi gecti herkes.ve bu arada suan 56 ytl oyun.80 tl ye 30 ytl ye steam kazıgı bence cok ayip bişey steam tarafından yapilan.ustelik seni bilmem ama ben 2 3 ayda bir format atan bir insanım.her hormatta netten bu oyunumu indircem.1 indirirsin 2 indirirsin.

Formatla ne alakası var? Steam'de boş dvd'ye çekebiliyorsunuz oyunu zaten istediğinizde.Yani her formatta indirmek zorunda değilsiniz.
  • Dayanın arkadaşlar 5:30 saat kaldı.

@hsngencer: Oyunu yedekliyorsun ve formattan sonra Steam'i kurduktan sonra oyunu diskten veya DVD'den kurabiliyorsun. Defalarca indirmene gerek kalmıyor böylece.
  • Steamdeki Limited Edition olduğu için daha pahalıdır. Tabi ben yurt içinde yine en azından 75 TL lik bir fiyatı olur diye düşündüğüm için Steam'den aldım. Bilseydim almayabilirdim Steam'den ama yine de pişman değilim, Steam ile bütünleşmiş gibiyim zaten
    Yanılmıyorsam TSİ gece 2 gibi çıkmış olacak oyun, yatmadan 2 saat falan oynamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 4 Mart 2010; 21:53:45 >
  • Az kaldı 3-4 gündür çıkcak diye her gece 1'e kadar bekledik, 4-5 saat kaldı bekleriz bu arada yukardaki yöntemi kullanmayın banlanabiliyormuşsunuz steamden. 5 saat sonra steam çıkarmazsa oyunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxsleox

Az kaldı 3-4 gündür çıkcak diye her gece 1'e kadar bekledik, 4-5 saat kaldı bekleriz bu arada yukardaki yöntemi kullanmayın banlanabiliyormuşsunuz steamden. 5 saat sonra steam çıkarmazsa oyunu...

Evet ben de bahsedilen bu durumun Steam'de izin verilmeyen bir durum olduğunu duymuştum. Banlananlar olmuş, dikkat edin oyunu bir kaç saat/1-2 gün önce oynayacağım diye yakmayın hesabınızı

• Abi ben anlamıyorum adam gider steamden alır başkası gider ebuydan alır öteki gider bestbuydan alır bilmem kimin oğlu amazondan alır ama anlamadığım nokta neden bazılarına dokunuyor bu olay onu anlamış değilim isteyen istediği yerden alır

5 saat kaldı bu arada rest of world için
  • 4 saat
  • Son 4 saat. Gece 2 olacak da bir de oyun saracak herhalde bu gece uyku haram bize.
  • Suç aslında steamde değil adamlar verilen tarihte çıkartıyor oyunu, bizde 5 saat kaldı, steamden alan diğer ülkedeki kişilerde daha az yazıyordu ve onlar şuan oynuyor bile, sanırım suç EA Games'in.DICE veya Steam'e kalsa adamlar her yerde aynı saatte yayınlar bu şekilde kimse üzülmez Tabi bunlar benim görüşlerim.
  • quote:

Suç aslında steamde değil adamlar verilen tarihte çıkartıyor oyunu, bizde 5 saat kaldı, steamden alan diğer ülkedeki kişilerde daha az yazıyordu ve onlar şuan oynuyor bile, sanırım suç EA Games'in.DICE veya Steam'e kalsa adamlar her yerde aynı saatte yayınlar bu şekilde kimse üzülmez Tabi bunlar benim görüşlerim.

Kesinlikle öyle, sebebini tam olarak bilemeyiz ama Steam bu oyunu bize ulaştırırken EA ile arasında yaptığı anlaşmaya da uymak zorunda. Keyfinden niye bekletsin . Birilerine kızacaksanız Steam yerine EA'e kızın. EA oyunu kendi online platformundan da satışa sundu, Steam'e göre 1 gün önce oynanabilir hale gelmiş yanılmıyorsam. Kendi platformlarındaki kullanıcılara öncelik vermelerinden daha doğal bir şey yok bence.
    Ama şu oyunlardaki Amerika - Avrupa çıkış tarihi farklarını oldum olası anlamamamışımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Suç aslında steamde değil adamlar verilen tarihte çıkartıyor oyunu, bizde 5 saat kaldı, steamden alan diğer ülkedeki kişilerde daha az yazıyordu ve onlar şuan oynuyor bile, sanırım suç EA Games'in.DICE veya Steam'e kalsa adamlar her yerde aynı saatte yayınlar bu şekilde kimse üzülmez Tabi bunlar benim görüşlerim.

Kesinlikle öyle, sebebini tam olarak bilemeyiz ama Steam bu oyunu bize ulaştırırken EA ile arasında yaptığı anlaşmaya da uymak zorunda. Keyfinden niye bekletsin . Birilerine kızacaksanız Steam yerine EA'e kızın. EA oyunu kendi online platformundan da satışa sundu, Steam'e göre 1 gün önce oynanabilir hale gelmiş yanılmıyorsam. Kendi platformlarındaki kullanıcılara öncelik vermelerinden daha doğal bir şey yok bence.
    Ama şu oyunlardaki Amerika - Avrupa çıkış tarihi farklarını oldum olası anlamamamışımdır.

Kabahatin büyüğü EA'de zaten, bu bölge ayrımcılığı dijital içerik için neden uygulanır bunu anlamak çok zor. Milleti delirtmekten başka bir işe yaramıyor. Neyse az kaldı, sabrede sabrede dervişlere döndük zaten.

• Acaba bu saatten sonra steam EA oyunlarını satar mı ? ben olsam satmazdım büyük kalleşlik yaptılar. Steam forumlarında millet çıldırdı saniyede 10 konu açılıyodu ama steam üzerinden pre-order alanlardan baya kişi iptal ettirip EA storeden aldılar
  • uzatmaya gerek yok.ben sadece steam den alanlara haksızlık oldugunu dusundugum icin yazmıstım.
  • evet steam den alanlara büyük haksızlık yapıldı kabul ediyorum ama burda gavurun yaptığı oyun için birbirimize giriyoruz ayıptır. Eyvallah
  • 2 saat 45 dakika kaldı :) , bu arada serverlar full dolu falan diyorlar steamden inşallah bir sorun çıkmaz.Gerçi ilerleyen günlerde kesin hallederlerde, en son biz gireceğimiz için serverlerde beklemek iyice çıldırtacaktır bizi :D
  • Bir de sunuculara 0 level ile başlamak var ki millet Avrupa'da bir gün içinde 20 level atlamıştır. Daha da hayvanlaşan varsa orasını bilemeyeceğim.
  • Felaket derecede uykum var 2-3 gündür gece 1'e kadar bekledim, sabahta saat 6:30 da kalkıyorum, uyumak istiyorum ama bir yandanda 2 saat kaldı.Şimdi oyunu beklsem girincede sabah 6:30'a kadar başından kalkamıycam o kesin.İki arada bir derede kaldım.Okulu eksemmi acaba yarın.
  • Şimdi de Steam sunucuları olağan bakıma girmiş. Yani bu kadar mükemmel bir zamanlama seçilebilirdi. Eğer saat iki de oyun unlock olmazsa o zaman için özel küfürler hazırladım. İnşallah bu unlock olayını etkilemez sunucu bakımları.
  • Müjde beyler steam Rest of Worlddekilerin gönüllerini almak için oyunu 1 dakika önceden çıkarmaya karar vermiş, bu şekilde rest of world için olanlar oyunu 1 dakika önceden indirebilecekler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.