Müjde beyler steam Rest of Worlddekilerin gönüllerini almak için oyunu 1 dakika önceden çıkarmaya karar vermiş, bu şekilde rest of world için olanlar oyunu 1 dakika önceden indirebilecekler
O kadar beklemişim, bir dakika daha dayanabilirim herhalde. Bu arada 54 dk. kaldı. Dakikaları sayar olduk şimdi de.
acaba oyun acıldıgında patch dı, yenı harıta yuklemekdı gıbı beklemelerde bulunmayız damarlarımda akan kan bırılerını öldurmek ıcın akıyor sankı bu gece hemen aksıyona atlamak ıstıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: khyrasothemis
acaba oyun acıldıgında patch dı, yenı harıta yuklemekdı gıbı beklemelerde bulunmayız damarlarımda akan kan bırılerını öldurmek ıcın akıyor sankı bu gece hemen aksıyona atlamak ıstıyorum
büyük ihtimal patch yapıcaktır ama uzun sürmez diye ümit ediyorum düşük bağlantı hızına sahip olan arkadaşlara sabır dilerim (örnek ben)
Arkadaşlar birde imzanıza oyun taglarınızı yazarmısınız rica etsem oynayan arkadaşları direk ekleriz friende.İsteyen yazmayabilir.Sadece rica olarak görün yorumu mu saygısızlık yaptıysam affola.
arkadaşlar steam göçtü sanırım benim friends sistemi çalışmıyor aynı problemi olan varmı ?
@kolpaci
Bendede aynı sorun var, 37 dakka kaldı bu arada.
aynen benimde çalışmıyor. O kadardır bekliyoruz bide göçerse steam ben öyle steamın taa... derim yani..
şu an full hız preload yağıyor steam bir aksaklık yok
@HRNclk777 Arkadaş listesinde sorun var, tıklanıldığından steam serveri bakım modunda diye bir mesaj geliyor, pre load sayfası çalışıyor ama.
@Th3InferNal Steam tagdan kastın steam id ise maxsleox benimki, isteyenler ekliyebilir.
16 dakika kaldı sanırım bir çok kişi multiplayer modda oynuyamıyor steam forumlarında öyle deniliyor, birde çıkarmazsa steam zamanında yandık hadi diyelim zamanında çıkardı, serverlarda sorun çözülmezse baya beklicez gibi
evet dakikalar kaldı. en çokta bu çıkış anlarını beklemek keyifli oluyor. bir kaç gün sonra amaan diyip aceleye getirmeden oynayacağımız, 3-4 ay sonra "vaktim yok oynayacak" demeye başlayacağımız 1-2 yıl sonra ya "ne günlerdi ya" diyeceğimiz bir oyunun arifesindeyiz. bkz: vermek istiyorum ama adı çok geçtiği için o oyunun adını yazmıyorum :)
Arkadaş sorunu düzeltildi, büyük ihtimalle serverdaki tüm sorunları çözdüler son 7 dakika..
Community sayfasıda açılmıyor. Şu şekilde hata veriyor...
Down For MaintenanceSorry! The Steam Community is currently down for maintenance. Please try back in a little while.