Şimdi Ara

BF:Bad Company 2 Steam'den ... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cocker

Bende de açıldı ama simgeye tıklamama rağmen decrypt penceresi gelmedi, hard disk ışığı sönmeden üç dakikadır yanıyor. Steam'i açayım dedim o da cevap vermiyor. Sizde de böyle oldu mu?

Aynen bro beklioz valla. Dur bakalım. Harddisk, işlemci yardırıo bişiler olacak kesin
  • bendede dondu. ama yeniden kapatıp açınca çalıştı.
    beyler steam kitleniyor.. ekranda bir uyarı vermediği sürece (yüklenme işareti mesala) steam kitlenmiş demektir...
  • beyler tıkladıktan sonra makine kastırıyo biraz bekleyin ilk çalıştırma olduğu için direcxt c++ pb gibi zımbırtıları ön yükleme yapıyor
  • %25 de kaldı bu. yav 6 ay bekledik. 6 dakika bekleyemiyoz ha.
  • oyunda detaylı grafik ayarları yapamıyoruz, çözünürlük seçme ve Low-Medium-High-Advanced ile kısıtlanmış durumdayız. AA falan ayarlayamıyoruz yani. Beta'da cfg dosyası ile yapılabiliyormuş bunlar, artık gerekirse öyle yaparım ihtiyacım olursa.
  • Sunucuya girdim fakat LE'de gelecek silahlar filan neden yok?
  • ben sunuculara giremiyorum yav "the connect has been lost vs vs" uyarısı veriyor. Her sunucuya girmeye calıssam bu hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 5 Mart 2010; 2:58:16 >
  • Portları açın.
  •  BF:Bad Company 2 Steam'den ...
  • Evet bende de silahlar yok. Bu durumda başka olan yok mu?
  • benim hikayem daha güzel

fazla çay +nargileye baglı başagrısı ve uykusuzluk.1 de yatıp uyuyamayınca 2 de kalkıp bari bc2 oynayayım demek.2:25 e kadar release bekleyip sonra

kısa bir süre şifre işlemini beklemek.sonra tıklayıp oyunun açılmasını beklemek.açılmayınca sorun aramak.internetin gittigini görmek.3.15 de internetin gelişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

oyunda detaylı grafik ayarları yapamıyoruz, çözünürlük seçme ve Low-Medium-High-Advanced ile kısıtlanmış durumdayız. AA falan ayarlayamıyoruz yani. Beta'da cfg dosyası ile yapılabiliyormuş bunlar, artık gerekirse öyle yaparım ihtiyacım olursa.

ADVENCED demek istediini sen ayarla demek. Sen ADVANCED i seç istediin herseyi detaylari ayarlarsin.
  • 40 dk kadar oynadım. ilk izlenimlerim

- ben hangi takımım, düşmanlar nerde? :)
    - adamı vurunca belirgin bir işaret görmüyorum?

+ 1 yıl kadar beni götürebilecek bir mulltiplayer keyifi.

hadi bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

oyunda detaylı grafik ayarları yapamıyoruz, çözünürlük seçme ve Low-Medium-High-Advanced ile kısıtlanmış durumdayız. AA falan ayarlayamıyoruz yani. Beta'da cfg dosyası ile yapılabiliyormuş bunlar, artık gerekirse öyle yaparım ihtiyacım olursa.

ADVENCED demek istediini sen ayarla demek. Sen ADVANCED i seç istediin herseyi detaylari ayarlarsin.

Ben de onu ultra ayarlar gibi düşündüm geçtim, yuh bana ya
    Teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 5 Mart 2010; 3:43:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Portları açın.

tamam düzeldi kendi kendine gerek kalmadı port acmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Evet bende de silahlar yok. Bu durumda başka olan yok mu?

bende de limited edition silahları açık değil. nedir durum bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapatar

quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Evet bende de silahlar yok. Bu durumda başka olan yok mu?

bende de limited edition silahları açık değil. nedir durum bilen var mı?

Oyuna My Games menüsünden sağ tıklayıp keyleri al dediğinizde karşınıza 2 tane key çıkıyor. Üst taraftaki oyunun cd keyi, alt taraftaki ise promo key yani silahları açacağımız key. Promo key'i oyun içinden multiplayer - redeem code sekmesine tıklayarak girdiğimizde silahlar açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

BF:Bad Company 2 Steam'den ...

Bu portları açtığımız zaman ne gibi faydasını görücez ?
  • yine aynı hatayı vermeye başladı

port işini yaptım umarım doğru yapmışımdır

• ben 18395 li port giremiyorum nedense ne yapmam gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpaci -- 5 Mart 2010; 17:26:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.