Şimdi Ara

***BF: BAD COMPANY 2 [TMT] KLANI***YOK MU BİZİMLE KLAN MAÇI YAPACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim Turkish Married Team [TMT] klanıyla maç yapmak isteyen bir ekip varsa klanınızı kurup gelin.
    10vs10 yada 12vs12 olarak klan maçı yapmak istiyoruz. Duruma göre gün ve saat kararlaştırılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozcivan -- 8 Mart 2010; 17:00:24 >

• şu clan olaylarını hiç sevmiyorum nedense ama bireysel kullanıcı olarak katılabilirim karşınızdaki takıma
  • Gördüğüm kadarı ile bir grup oyuncu var ve bazı akşamlar oynuyor.Maksat oyuna yeni boyut kazandırmak...
  • Bizler zaten özellikle Cuma ve Cumartesi geceleri toplanıp oynuyoruz 24 kişi felan toplanıyoruz baya bir topluluk oluyor clan kuran eden varmı şuan bilmiyorum oyun yeni çıktığı için herkes yeni yeni kavrıyor ve kullandıkları sınıfları ayarlıyor ileride daha etkili olabilmek için.. ama dediğim gibi oyuncuların kimi çalışan kimi öğrenci arkadaşlar ve abilerimiz ondan cuma ve cumartesi akşam yada gece saatlerde olur büyük ihtimal oyun.. böyle aktiviteler olur iyi olur ama bence bunu yabancılara karşı yapmak lazım bir iki grup oluşturup yabancı oyunculara karşı sağlam bir oyunla oynamak lazım kendi aramızda hep yaparız zaten gırgır şamata eğlenceli oluyor yani
  • Valla hocam bizim grubumuzda çok iyi değil zaten çoğunlukla 30-35 yaş grubunda evli çoluk çocuk sahibi insanlarız. Yaklaşık bizim ekiptede 15-20 kişi filan var.Maksat oyun oynamak değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozcivan -- 8 Mart 2010; 14:48:05 >
  • Cuma ve Cumartesi herkes için daha uygun olur dediğin gibi profiteer.. Ama sen böyle gelip sataşmadan efendice yazarsan buraya tadı kalmazki maçın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 8 Mart 2010; 14:48:45 >
  • abi niye sataşıyım ki

ezicez sizi evliler DH gençleri geliyor

ŞAKA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kozcivan, TMT takımına 2 hafta sonra katılıyorum.. Bad company 2'yi de yeni aldım, sence sizinle mi yoksa size karşı mı oynamalıyım

PSN: Night_blue
    Sınıf: Recon başladım medic takılıcam sanırım.
    Kulaklık:var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizim

Kozcivan, TMT takımına 2 hafta sonra katılıyorum.. Bad company 2'yi de yeni aldım, sence sizinle mi yoksa size karşı mı oynamalıyım

PSN: Night_blue
    Sınıf: Recon başladım medic takılıcam sanırım.
    Kulaklık:var

Bizim takım full hocam..Karşımıza klan kurup gelecek babayiğitleri bekliyoruz...
  • Kemal abi şimdiden çoştu

valla dediğim gibi bireysel olarak katılırım hatta squad'ımız hazır
    profiteer
    rude.
    diavoloo

birini daha buluruz buralardan 3 kişi hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 8 Mart 2010; 15:02:28 >
  • Ahahaha babayiğitliğimiz yok pek valla, işten eve gidip 1-2 saat oynamışlığım var oyunu... Devamlı da vurulup duruyorum zaten :)
  • Oooo bu bahar çok kanlı geçicek desenize
  • Mediclerde kandurdurucu spanç vardır herhalde:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozcivan

Mediclerde kandurdurucu spanç vardır herhalde:D

ben genelde ölenlere hayat öpücüğü veriyorum
  • @profiteer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizim

Ahahaha babayiğitliğimiz yok pek valla, işten eve gidip 1-2 saat oynamışlığım var oyunu... Devamlı da vurulup duruyorum zaten :)

Kemalim arkadaşı hemen yoğun bir bootcamp'e alıyoruz o zaman geldiğinde..
  • Zımba gibi denizci Azzzteğmen emir ve görüşlerinize hazırdır... Recon şikayetleri üzerine medic olmaya geldim, spanç diilde panç var bende yannız, akşam eve gelince iyi içilio, yorgunluğu alıo... Nası olur mu benden medic?
  • Adamsanız MW2'ye gelin layn
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Adamsanız MW2'ye gelin layn

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Adamsanız MW2'ye gelin layn

MW2'de de alırız boyunun ölçüsünü ama şimdi Battlefield zamanı:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.