Bildirim
Bf1 3d OLDU ? ACİL !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekranda hem mavi hem kırmızı 2 karakter var arkadaşlar herşey 2 tane görünüyor bunun çözümü nedir neyden kaynaklıdır acaba?
Bf1 sildim yükledim olmadı daha önce oynuyordum problem yoktu en son yeni hdd ile tekrar yükleidigmde bu problemle karşılaştık
https://www.youtube.com/watch?v=Z2pxJzzwEHA&t=125s tam olarak problemimiz budur bunu nasıl kapatıcaz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavıPanda -- 14 Mart 2018; 7:23:49 > -
Nvidia control panelden 3d vision'ı komple kapatmayı denediniz mi? Olmadı sadece ve 3d vision sürücüsünü kaldırıp deneyin,
o da olmazsa tüm Nvidia sürücülerini kaldırın bu sefer yüklerken özel yüklemeyi seçerek 3d vision sürücüsünü hiç yüklemeyin.
Sadece grafik sürücüsü ve physx yükleyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X