Şimdi Ara

bf2 paraşütle nasıl atlıyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasla binadan atlarken paraşüt nasıl kullanılıyor birde bu helikopter ile uçağı nasıl kullancam :P sürekli düşüyorumda tşkler

• paraşüt 9 tuşu ile açılıyor.uçak kontrolleri:
    w:hızlanma
    s:yavaşlama
    a-d:sağa sola dönme
    yukarı aşağı yön veya mouse ileri geri:aşağı veya yukarı manevra
    sağ sol yön tuşu veya mouse sağ sol:sağa veya sola yatma
    mesela uçakla sola döneceksen önce uçağı 90 derece sola yatır ve yukarı manevra yap.
    helikopterde ise daha az yatırarak yap.tamamen tecrübe meselesi.sürekli pratik yap.
  • çok tşkler ilk defa gebermeden bi binadan atladım....hava kuvvetleri içinde pratik yapmaya devam tşkler ..
  • birde ilk defa Paraşütle atlıyosan çok yüksekten atla ki 10 Sn havada durunca Madalyaa al..
  • Madalyaları almaya başladım ama bu aldığım puanları ve madalyaları gösteren bir site varmış adresi biliyorsanız bildirirseniz sevinirim ordan bi kontrol yapmak isterim.Tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

birde ilk defa Paraşütle atlıyosan çok yüksekten atla ki 10 Sn havada durunca Madalyaa al..

Paraşütle atlamak uçak ve helikopterlerde işe yarıyor uçağı al yüksel yüksel atla deme bide paraşüt savaşlarda işe yarıyo ben uçağı sürüyorum düşmanın üstünde atlayı veriyorum gizli biyere giriyorum çıkıp ateş ediyorum tavsiye ederim
  • madalyalarına BFHQ dan bakabilirsin.
    helikopterler hakkında bilgi vermeyi unutmuşum.
    w-s:yükselme-alçalma
    a-d:sağa sola dönme
    yukarı aşağı yön veya mouse ileri geri:öne veya geriye yatma
    sağ sol yön tuşu veya mouse sağ sol:sağa veya sola yatma
    helikopterde ilerlemek için öne yatman lazım.fakat çok aşırı yatma.ara ara yaparak,veya mouse ile kullanıyorsan az birşey yatarak ilerleyebilirsin.eğerki çok yüksekteysen bir anda 90 derece gibi bir açıyla yere doğru ilerle..hızlı bir şekilde aşağı düşmeye başlayacaksın.bir anda kaldırdığında ise düşüş hızına yakın bir hızla ilerleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 11 Haziran 2009; 11:21:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ets2 konvoy gelcekler var mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.