Şimdi Ara

Korku Oyunlarını Nasıl Oynuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda adamakıllı hiç korku oyunu oynayamadım. Film izlemekten bahsetmiyorum, film izlerken sorun çıkmıyo ama oyundayken yarısında kapatıp çıkmak zorunda kalıyorum online korku hariç. Benim gibi olanlara tavsiyeniz var mıdır ey dostlar?

Eşit: durum hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 29 Nisan 2020; 10:19:32 >

• Ben oynayamıyorum şahsen.Çok fazla korku filmi izledim neredeyse bütün cinli filmlerin bile hepsini izledim ama korku oyunu oynayamıyorum.Filmde dizide sorun olmuyo ama oyun korkutuyo.Mesela sessiz sessiz gidiyosun birden karşına zombi çıkıyo mouseu falan fırlatıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku Oyunlarını Nasıl Oynuyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku oyununun verdiği gerilim bir başka oluyor hocam, hiç unutmam Outlast'i bitirdiğim zamanları, müthiş korkunç geliyordu, fakat sonradan alıştım ve bir kaç kez daha bitirdim.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    outlast bir efsane ya
  • Amnesia serisi tek nefeste bitirdigim oyundur. Outlast i bitiremedim su kameranin pili bitiyor diye totom yemedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Ben oynayamıyorum şahsen.Çok fazla korku filmi izledim neredeyse bütün cinli filmlerin bile hepsini izledim ama korku oyunu oynayamıyorum.Filmde dizide sorun olmuyo ama oyun korkutuyo.Mesela sessiz sessiz gidiyosun birden karşına zombi çıkıyo mouseu falan fırlatıyorum
    Yenin ediyorum her hareketin

Her tepkin her yorumun beta akıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende senin gibiydim hocam ama malesef yıllarca antidepresan kullanmaktan bütün hislerim köreldi. artık hiçbirşeydne korkmuyorumda üzülmüyorumda mutluda olmuyorum :/
  • Git efedrin kafein aspirin üçlüsünü, ekstra test kullan da %25 yağ oranını düşür sonra gel burda millete beta de.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Git efedrin kafein aspirin üçlüsünü, ekstra test kullan da %25 yağ oranını düşür sonra gel burda millete beta de.
    Zargana olmaktan iyidir

Kurusun ama çok zayıfsın kendşne bak önce

• Kilonu boyunu ölçünü pr'larını yaz buraya ne kadar fazlan var kapıştıralım, yağ tulumu olup çok kıymetli lavaş hocan gibi millete zargana demek kolay

• quote:

Kilonu boyunu ölçünü pr'larını yaz buraya ne kadar fazlan var kapıştıralım, yağ tulumu olup çok kıymetli lavaş hocan gibi millete zargana demek kolay
    2-3 havalı terim kullandın diye kendini bişey sanma

ben istesem 3 ayda süper kururum. ama sen 3 ayda kas kütlesi ekleyemezsin farkımız bu
  • Yav tamam merak ediyorum o kas kütleni, eğer iki katı varsa her gün tebrikler abi çekerim

• az önce indirmiştim ve daha binaya girdiğim gibi kapattım. Çok korkunç yav :(
  • quote:

Yav tamam merak ediyorum o kas kütleni, eğer iki katı varsa her gün tebrikler abi çekerim
    senin tebrikler abi çekmen bana bir fayda sağlamaz aslanım
  • oynanmaz abi korku oyunları insanı etkılıyor korku filmi olsa neysede kişiden kişiye değişir.
  • Çok kaslıyım diye yazıp duruyorsun kağıda da dökmek bu kadar zor olmamalı ya

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    neyin kavgasını ediyosunuz yav
  • sanırım outlastı silip oyun videolarını izleyeceğim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:22:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.