Şimdi Ara

Korku Oyunlarını Nasıl Oynuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dying light , dead space ve the evil within serilerini korku oyunu kategori sokarsak ben çok severek oynuyorum gece gündüz.

Ama outlastmış amnesia'ymış falan oyle seyler beni cok geriyo. Cunku ne bi silahin var ne fenerinin pili var boyuna saklanma oyunu verseler bi odun hepsini çalım manyagi yaparım ama çaresizce kacmak saklanmak benim lugatimda yok alfa erkegiyim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk koşarak oynayamaya çalış birşey çıkarsa takma speed run yap işte
  • Ben bioshock oynarken bile acayip geriliyorum

• ben ilk korku oyunu deneyimini ps1'deki mumya oyunuyla yaşamıştım.duvardan çıkan silahlı mumyalardan öyle korkmuştumki birkaç ay ps1'de oyun oynamamıştım.bu dediğim olay ben 9-10 yaşında filanken oldu.daha sonra resident evil'lar silent hill'ler ,suffering, derken bilgisayarda oyun oynamaya başladım serious sam,clive barker undying ve jericho vs derken bir süre sonra alıştım gitti.daha sonra 2010 gibi killing floor oynamaya başladım,multisi çok güzel oynanıyordu.2016'dan beri ise killing floor 2 oynuyorum steamde en çok oynadığım oyun oldu.normalde 6 kişi max oynanıyor ama modlarla filan 60 oyuncuya kadar artıyor bazı serverlarda.kf ve kf2 korku oyunundan çok korku temalı survival oyun desek daha doğru olur.bu mesajı okuyorsanız her cadılar bayramında korku oyunları indirime girer steamde,kf2 alın oynayın tavsiye ederim.
  • Amnesia a machine for pigs ile başla. oyun korkunç olmadığı için çok eleştirilmişti ama yeni bir oyuncu için korkutucu olabilir. hem hikayesi on numaradır. bence bu oyunla başla ben bunla başlamıştım sonra alien isolation sonra amnesia dark descent ile zirvede bırak.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Amnesia serisi var bende fakat bir türlü oynama fırsatı bulamadım. Alien isolation ise 2 sene önce yuklemistim Max 2-3 dk oynayıp kapatmistim korkudan

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Online korku oyunlarında sorun olmuyor. Outlast , amnesia , alien isolation, emily wants to play ve ismini sayamadığım daha çok single korku oyunu.

• Dying light ve dead space korku değil de the evil within gibi oyunlar fena korkutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaturcamawzerezumzum

Dying light ve dead space korku değil de the evil within gibi oyunlar fena korkutuyor
    Seni dying lightda gece night hunter lar hiç kovalamadi galiba

• Alien isolation ilk bölümlerden sonra flame trooper bulunca macera oyununa dönüyor. En son 2 bölümde de yine sneaky mmeaky gitmekten stres yaptırıyor.

• Onlardan parkur yapıp kacmisligim var ama diğer single korku oyunları gibi değil işte .

• Amnesia banada cok korkunç gelmişti 2 defa yukleyıp ardından devam edemeyip veya yarıda bıraktım silmiştim dedim bu böyle olmaz tekrar indirdim oynadım ilk başlarda biraz korkutuyordu (özellikle depo bölümü) sonra alıştım üç defa bitirdim amnesia 2 yide bitirdim outlast bana hiç korkunç (binaya yeni girerken hariç) gelmemişti nedense ordaki deliler dostun bile oluyor, amnesia 2de 1. ci oyunu kadar korkutmadı domuzlar filan. Bu serileri 4-5 sene önce bitirdim pc de eskiyince artık korku oyunu oynayamaz oldum şuan ps4 God of War, beyond two souls uncharted 4 fifa pes filan ile akıyorum yinede ps4 ümü açmayalı 3 ay oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Ağustos 2018; 11:28:11 >
  • Bitirmek için inat ediyorum ve öyle oynuyorum. Hepsini de gece ışıklar kapalı oynuyorum oyuna daha iyi konsantre oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloober oyunları, lyers of fear türkçe olarak mevcut. Observer de şahanedir lyers ot feardan daha korkunç. Özellikle insanların beyinlerine girdiğimiz zaman.

Silent hill 3 hastanenin alternate olduğu yer ve son bölüm kiliseyi hangi hasta ruhlu adam tasarladıysa selamlarımı yolluyorum.

Outlast serisi ve amnesia o kadat korkutmadı.

Bir underrated oyun varki amnesia yapımcılarından türkçe yamasıda var.

Soma.

Bu oyun sci-fi filmlere de taş çıkarır, oyun hakkında spoiler yapmak istemiyorum. Böyle kaliteli senaryoya sahip bir oyun neredeyse yok.

Şiddetle oynamanızı önerdiğim tek korku oyunu. Türkçe yama kurun oynayın.

Son olarak resident evil 7 son zamanlarda ilaç gibi geldi.

• Hala aynı. Alien isolation oynayamayi düşünüyorum hatta indirdim ama korkudan aklım çıkıyo

• korku oyunlarını sıkıcı,pleabian,predictable,low quality

buluyorum oyüzden oynamıyorum.

Oyunların karanlık olması korku için değilde yapımcının işine geliyor ve oynuyanların gözünü bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Nisan 2020; 10:54:18 >
  • ben utanmasam lol oynarken korkacam üstad bunlar üstad
  • La bi slenderman i bitiremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cry of fear de fena değıl

• Işıkları kapatıp, kulaklığı takıp kaçarak keyifle oynuyoruz. Dead Space en son seçimim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.