< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 14 Mayıs 2018; 3:22:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 14 Mayıs 2018; 3:22:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya arkadaş basit, insani şeyleri bir insan neden anlamaz ben de bunu anlamıyorum. Ergenin teki çıkar niye sevgili yapıyorsunuz çok boş diye konu açar, başkası çıkar dizi izlemek çok boş diye konu açar. Boş falan değil, zevk bu zevk. Bir şeyi yapman için sana bir şey katması lazım değil hani. Bir şeyi sana bir şeyler kattığı için yapıyorsan bunu da zevk aldığın için yapmazsın. Senin sorduğun soru bir insan neden seks yapar gibi bir şey. Dizi izlemek eğlenmektir, eğlenmek de insanın temel ihtiyaçları arasında. Tıpkı seks gibi. Hani şimdi gelip de seks ihtiyaç falan deme diye diyorum. Onun dışında her insan tipi farklıdır. Her oyuncu tipi de farklıdır. Kimi single playerlardan hoşlanır, kimi multiplayerlardan. Kimi oyuncu oyunu sadece zevk almak için oynar, kimisi hırs yapar, belli başarımları elde etmeye çalışır. Kimi oyuncu çeşitli oyunlar oynamayı sever, kimi oyuncu belli başlı türde ya da sadece belli başlı oyunları oynar. Adamlar yıllarca oynuyor oyunları, 3000-5000 saat bir oyuna yıllarını verenler var. Beni 500 saate ulaşınca bir oyun sıkıyor genelde.
Üslubumu sert anlama sakın, sana bir tepkim yok. Dizi izlemek belgesel izlemekten daha zevklidir. Çünkü diziler insanları eğlendirmeye yönelik olarak yapılır ve belli başlı senaryoları vardır ve bu senaryolar insanın gerçek hayatta görmeyeceği türden senaryolardır. Bu da insanda merak duygusunu tetikleyerek onu tatmin etmek suretiyle eğlenmesini, zevk almasını sağlar. Belgeseller ise bilgilendirme amaçlı yapılır ve belgeseller insana genelde zevk vermez. Yani hoşuna gidebilir ama dizi izleme zevki farklı. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 14 Mayıs 2018; 7:22:08 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 14 Mayıs 2018; 7:23:06 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |