Şimdi Ara

BF3 - 64 Kişilik TÜRK Sunucusu - Sağlam Sunucu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BF3 Server İsmi: [TR] clanmerkezi.com - Caspian/Firestorm/Kharg - Fast Vehicle

Link :http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/3ca03662-e7eb-4bab-82c7-e065685ab07e/
    TS3 server: 31.210.75.150:9988

Server Kuralları :
    * Kufur etmek, hile kullanmak ve dusman ustune tecavuz etmek yasak ( base rape )

NOT: Hile kullananlar kesinlikle suresiz banlandiğı için rahatlıkla oyununuzun keyfini çıkartabileceğiniz temiz klimalı ve huzurlu bir ortam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzmermi -- 13 Temmuz 2014; 12:14:32 >

• 1 kişi var servar de
  • Biraz oynadım ama sırf iyi oynuyorum diye beni banladılar, arkadaşım adminle biraz chatleşti, admin demişki benim hesabım metabans ta işaretlenmiş, sonra arkadaşımı da attı. Ben baktım bişey göremedim, başka bi sunucudan biri beni rapor etmiş ama sonuçta kanıtlı bişey değil hile kulanmadım. Kimseye önermiyorum girmeyin bu server a, oyunu oynamayı bilmedikleri için banlıyolar insanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlekid

Biraz oynadım ama sırf iyi oynuyorum diye beni banladılar, arkadaşım adminle biraz chatleşti, admin demişki benim hesabım metabans ta işaretlenmiş, sonra arkadaşımı da attı. Ben baktım bişey göremedim, başka bi sunucudan biri beni rapor etmiş ama sonuçta kanıtlı bişey değil hile kulanmadım. Kimseye önermiyorum girmeyin bu server a, oyunu oynamayı bilmedikleri için banlıyolar insanları.

Multiplayer oyunlarda asla Türk serverlarinda oynamam. Cogu terbiyesiz oldugu gibi bir de iyi oynayani banlarlar ya da kicklerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • littlekid L kullanıcısına yanıt
    Diğer adminler seni hile kullandığın için ceza havuzuna almışlar. Bu yüzden ceza süren sona erene dek kesinlikle METABAN üyesi serverlara girişin OTOMATİK olarak yasaklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminunsal

Diğer adminler seni hile kullandığın için ceza havuzuna almışlar. Bu yüzden ceza süren sona erene dek kesinlikle METABAN üyesi serverlara girişin OTOMATİK olarak yasaklanır.

Bir sürü server a girdim, beni metabans tan check eden adminler olmuş ama bi tane bile ban yemedim (sizin türk server ı hariç), neye göre bakıyosunuz anlamadım.

Benim bazı video ya aldığım maçlar var youtube da, sırf millet bana hile yapıyosun dedi diye koydum.

İsterseniz maç ayarlalım herkes kaydetsin kendi tarafını, kim hile yapıyo kim adilce oyununu oynuyo kabak gibi çıkar ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlekid -- 14 Temmuz 2014; 20:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlekid

quote:

Orijinalden alıntı: eminunsal

Bir sürü server a girdim, beni metabans tan check eden adminler olmuş ama bi tane bile ban yemedim (sizin türk server ı hariç), neye göre bakıyosunuz anlamadım.

Benim bazı video ya aldığım maçlar var youtube da, sırf millet bana hile yapıyosun dedi diye koydum.

İsterseniz maç ayarlalım herkes kaydetsin kendi tarafını, kim hile yapıyo kim adilce oyununu oynuyo kabak gibi çıkar ortaya.

Oyun içindeki Nick'iniz ne ?

• rezil berbat bir sw. hiç girmeyin.

-k/d oranı 30 olanlar direkt ban yer
    -adminleri tam çocuk gibi zaten.
    -sürekli ban atıyorlar
    -üyeleri de ayrı bir insan. sürekli baserape yapıyorlar.

kısacası klimali bir sw değil insanı sinir eden bir yer!
  • quote:

Orijinalden alıntı: the dark night

rezil berbat bir sw. hiç girmeyin.

-k/d oranı 30 olanlar direkt ban yer
    -adminleri tam çocuk gibi zaten.
    -sürekli ban atıyorlar
    -üyeleri de ayrı bir insan. sürekli baserape yapıyorlar.

kısacası klimali bir sw değil insanı sinir eden bir yer!

Teşekkür ederiz. İyi eğlenceler
  • Yabancı arkadaşla girdim. Helikopterde o gunner ben driverim. Adamın kdsi yüksek diye banlandı. Bi keresinde adamla konuşuyordum yabancıydı o da i am yazdım küfürden 2 saat ban yedim

Hadi düzelt serveri öyle konu aç

Burdan da banlayamazsin di mi beni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben Battlefield 2,3,4 oynuyorumda battlefield 2 de yeni kurdum oyunu açıldıda This server connection resufed dior ne yapacagım yardımcı olurmusunuz yeniyim
  • çoluk çocuk abisi bunlar :D öğrenecekler.

adamın nicki "kör-malafat" mıydı neydi. bu admin geldi ban attı çocuğa. ismini düzelt diye. önce şu serwerını düzeltsin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.