Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili adaşım sana şimdiden güzel tatiller diliyorum.Senin yerinde olmayı çok isterdim

Arkadaşlar oyuna girdiğimizde isimlerinizin başında [TRay] ya da buna benzer bir şey gördüm.Bunu nasıl yapabilirim ?
    Anladığım kadarıyla belirli bir klana ait olduğumun göstergesi bu.

Acilen kulaklık almam gerekiyor.Sizlerle tanışmak,organize ataklar yapmak istiyorum :)
  • Battlelog die bir sitesi var oyunun ordan acc ni aktif etmen lazım.
  • Yarım saattir Battlelog'u kurcalıyorum ama neyi aktif etmem gerektiğini hala bulamadım.Yardımınıza ihtiyacım var.
  • Mahmut hocam valla biz dün çok pis takım oyunu oynadık ben onu bilirim. Bireysel olarak bence daha güçlü değildik ama ortak çalıştık buda galibiyeti getirdi. Yanlız mehmet bana göre gerçekten çok daha tecrübeli bir hale gelmiş oyunda, faydasını çok gördük. Sonuç: Squad rush denk takımlarla çok zevkli olabilecek bir formatmış arada denemek lazım.

Mert hocam oyunu dijital mi aldın yoksa kutulumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Yarım saattir Battlelog'u kurcalıyorum ama neyi aktif etmem gerektiğini hala bulamadım.Yardımınıza ihtiyacım var.

hocam bu battlelog üye olmak biraz sıkıntı.kimisi müşteri temsilcisi ile görüşüyor.ama sen şifremi unuttum de belki olur dün arkadaş oyle uye olmuş.battlelog sitesi herkesi pc oyuncusu olrarak orgin tabanlı gördüğü için konsol üyeliklerinde sorun çıkartıyor.siz ilk once eagames sitesine uye olsun ordan sonra battle log sıtesıne gırıp şifremi unuttum deyip giriş yapmaya çalışın belki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Mahmut hocam valla biz dün çok pis takım oyunu oynadık ben onu bilirim. Bireysel olarak bence daha güçlü değildik ama ortak çalıştık buda galibiyeti getirdi. Yanlız mehmet bana göre gerçekten çok daha tecrübeli bir hale gelmiş oyunda, faydasını çok gördük. Sonuç: Squad rush denk takımlarla çok zevkli olabilecek bir formatmış arada denemek lazım.

OOOOOOOOOOOO Squad rush mı yaptınız cok guzel moddur karsılıklı oynayabılırız bu aksam gelen var mı bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Mahmut hocam valla biz dün çok pis takım oyunu oynadık ben onu bilirim. Bireysel olarak bence daha güçlü değildik ama ortak çalıştık buda galibiyeti getirdi. Yanlız mehmet bana göre gerçekten çok daha tecrübeli bir hale gelmiş oyunda, faydasını çok gördük. Sonuç: Squad rush denk takımlarla çok zevkli olabilecek bir formatmış arada denemek lazım.

OOOOOOOOOOOO Squad rush mı yaptınız cok guzel moddur karsılıklı oynayabılırız bu aksam gelen var mı bu arada?

Psn bakımda diye biliyorum ben bugün.

• Avni hocam psn kapalı olacak diyolar, ama maçtan sonra bi deneriz çalışırsa gireriz.
  • Maçtan sonra, eğer yer varsa, ben de katılmak isterim.
  • Sevgili Serkan,oyun kutulu.

Sevgili Alper,battlelog'a girmeyle ilgili bir sıkıntım yok.Problem oyuna girdiğimde ismimin yanına sizde ki gibi klan işaretinin olması.Bu işlemi Battlelog'dan yapıyormuşuz ama nasıl yapacağımı bulamadım.
  • Bu adamı nasıl bir sıfatla nitelendireceğimi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 16 Nisan 2012; 19:21:08 >
  • quote:

Sevgili Serkan,oyun kutulu.

Sevgili Alper,battlelog'a girmeyle ilgili bir sıkıntım yok.Problem oyuna girdiğimde ismimin yanına sizde ki gibi klan işaretinin olması.Bu işlemi Battlelog'dan yapıyormuşuz ama nasıl yapacağımı bulamadım.

Battleloga girdikden sonra yukardan nickine tıkla sonra sol tarafta asker resminin altından edit profile tıkla ordan emailin altındaki Soldier settingsde tag bölümüne TrAy yazdıkdan sonra kaydederseniz olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 16 Nisan 2012; 19:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Sana kart atıcam avnicim:)

bu arada şu koordinatlarda olan arkadaşlar var ise akşam bir çay içmek isterim;)

İZMİR- Kuşadası-Söke-Milas-Bodrum-Yatağan-Marmaris-Dalaman-Datça-Ortaca-Fethiye-Antalya-Denizli-Afyon-Uşak-Manisa - Final İZMİR!!! :)

Valla hocam saydığın yerlerden Sadece Fetihiye bana uyuyor Gelecek Ay orda işim Var Eyer hala orda durursan 1 cayını içmeye Gelebilirim. Oyunada gelirsek neden düştüğümü anlayamadım hiç başıma gelmemişti Uncharted3, Red dead Redemption, Demon's souls gibi oyunlardan Böyle FPS ye Gecince haliyle Acemilik oluyor aslında iyi oynadığım zamanlar oluyor ama düşünce tüm Şevkim Kırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 16 Nisan 2012; 19:35:48 >

• klana katılabilirmiyim?
    enginner'ım ve 23 lvl'im.
    En sevdiğim silah A-91
    assaultta oynayablirim*
  • Çok teşekkür ederim sevgili HystriaL.
    Şu anda Battlelog çalışmıyor.Bakımda galiba.Düzelir düzelmez deneyeceğim.
  • quote:

Çok teşekkür ederim sevgili HystriaL.
    Şu anda Battlelog çalışmıyor.Bakımda galiba.Düzelir düzelmez deneyeceğim.

Bende şuan battlelog açılıyor bu arada klana hoş geldiniz ben Fırat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 16 Nisan 2012; 20:08:04 >
  • Merhaba arkadaşlar bu gün clan maçı varmı ?
  • Türkish Golden Eagles Klanı olarak sizinle maç yapmak isteriz.Herhangi bir cevap yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Türkish Golden Eagles Klanı olarak sizinle maç yapmak isteriz.Herhangi bir cevap yazarsanız sevinirim

bana uyarda clanın lideri kim daha bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan760

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Türkish Golden Eagles Klanı olarak sizinle maç yapmak isteriz.Herhangi bir cevap yazarsanız sevinirim

bana uyarda clanın lideri kim daha bilmiyorum

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241055748995/

burdan herşeye bakabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.