abi 2 senedir sizle oyun oynuyorum beni yazmamışsınız klan üyesi diye aşkolsun :(( bir de alper abi, mahmut abi yeni arkadaşlar mı alsak ne, 12 kişi çıkaramaz olduk. gerçi bf3 için son günler; ama yine de söyleyeyim dedim. başkandan transfer bekliyoruz
tufan senı yazmaya gerek varmı :)) unutmustur mahmut. sen fahri başkansın ya :)
arkadaşlar bu cuma ve cumartesi günleri klanlar ligi klan maçlarımız olacak katılımcı arkadaşları bekliyoruz.uye sayımız azaldı onun ıcın işiniz yoksa o gunlerde katılmanızı rica ederim.
Hocam Cumagünü kacta ? Face sayfasından bakıyorumda çok fazla anlamıyorum cuma günü çok gec bi saat ise katılamam bide bende oyunun hiçbir DLC si mevcut deyil. a
MAÇ PROGRAMI çarşamba:TRB-P30 (server trb) cuma:P30-TRAY (server p30) cumartsi:TRB-TMB (server trb) pazar :TRAY-TMB (server p30)
maçlar 21:30 22:00 arası oyuncuların toplaması ile başlar.HERKESE BAŞARILAR.
Klana üye alımı başlamıştır...
Katatonia10 psn id si uzerınden bana ulaşırsanız sevinirim...
Kısmet olursa bu akşamki maça katılacağım... kulaklığı da şarja taktım :) bf3 kronik lag dan ve ses gitmesinden dolayı çok sinirimi bozuyor.. şöyle sağlam bir oyun çıksa multi tekrar eskisi gibi olabilsek..
arada bir yazın ya burayada.
Bugün elime Samsung cep telefonunun BT kulaklığı gecti PS3 e deneyim belki çalışır dedim çalıştı artık bendede HS var
Oyunda henüz gelişme aşamasındayım :D bilmiyorum hala alım var mı ama katılmak isterim.