Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22:00 AYTR-EPKYD

CUMARTESİ MAÇLARI

22:00 AYTR-TRB
    22:00 EPKYD-PS30

akşam avni,serkan,fatih gelemiyor heralde diğer arkadaşlar buradamı ?
  • Günaydın arkadaşlar.

Adaşım akşam seni aradı gözlerim ?!

Bu akşam ki maça beni yaz Alper'im.
  • Adaşın kötü yollara saptı dün akşam :)) Eve bile gidemedi o kadar kötü ama merak etme halen ilk sıradasın:))))

Herkese günaydın ve çalışan herksese kolay gelsin...

MiTH_2011 PSN nickli arkadaşımız Klanımıza katılmıştır. Herkesten sıcak bir merhaba rica ediyorum:) Kendisi metro haritalarında en çok karşılaştığım ve beni en çok kevgire çeviren arkadaşlar arasındadır. Klan savaşlarında bizimle beraber olacak. zaten normal oyunlarda da hep beraberiz. Ps-30 grubununda üyesi olduğundan zaten tanıdığımız bir oyuncu ve ona tekrar hoşgeldin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia10 -- 18 Mayıs 2012; 9:14:07 >
  • Herkese günaydın Bu akşam,ki maça beni,de yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

aynen ;) akşam biraz geç geleceğim ama online yakalarsam seni tepede bi kontenjan ayır banada :D

Yeriniz ayırtılmıştır efendim:)))

Bebeklerim Ahmedim Burağım siz nerelerdesiniz:)) kedimidir nedir cephane atsın o da bize:)))))

valla korkuyorum mesaj yazmaya mahmut hocam =)) adminler siliyorlar anında saf ve temiz duygular iceren mesajlarımı =))
  • Merhaba arkadaşlar..

Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.. beraber oynayınca oyun zevkim dahada arttı.. Saygı ve Seviyenizden dolayı sizleri taktir ediyorum..

Bazı arkadaşlarla tanıştık ama yinede kendimi tanıtayım.. Adım Sinan ( whiteangel206 )

Kendinize iyi bakın..
  • benide klan maçına yazabilirsin alper
  • facebook topluluğunu gördüm katıldım. herkes oraya katılsın ana iletişim platformunu face yapalım derim.. akşama inş. bende gelirim klan maçına yer varsa
  • Eksik varsa klan maçına varım bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

Merhaba arkadaşlar..

Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.. beraber oynayınca oyun zevkim dahada arttı.. Saygı ve Seviyenizden dolayı sizleri taktir ediyorum..

Bazı arkadaşlarla tanıştık ama yinede kendimi tanıtayım.. Adım Sinan ( whiteangel206 )

Kendinize iyi bakın..

BILMUKABELE HOCAM

• sevgili MiTH_2011 ;
    klanımıza hoş geldin sefalar getirdin.
    Ne yalan söyliyeyim sana gıcık olmuştum :)
    Arkadaş nasıl bir oyuncusun sen,hiç mi ölmezsin !
    oyununa ve sana saygı duyuyorum hocam

Bu arada sizde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 18 Mayıs 2012; 17:26:09 >
  • arkadaşlar akşam güzel bir kadro belirleyelim zirazor bir maç olacak özellikle conguest maçları zor olacak.katılımcılar ol olsun.
  • Akşam,ki maça beni,de yazabilirsiniz.

• Herkese merhaba ben yigit.Oyun ciktigindan beri haftasonlari oynarim malum lys var.Arkadasim xx_bilgehan_xx burdaymis sende gel dedi izin olursa araniza katilmak isterim.Yaş:18 izmirliyim.Psnim:Khalejra-

• aksama yer varsa gelebilirim,fazla gelen olursa az oynayan arkadaslari benim yerime yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

aynen ;) akşam biraz geç geleceğim ama online yakalarsam seni tepede bi kontenjan ayır banada :D

Yeriniz ayırtılmıştır efendim:)))

Bebeklerim Ahmedim Burağım siz nerelerdesiniz:)) kedimidir nedir cephane atsın o da bize:)))))

yettimmmm akşam maçta arka saflardan yer ayırın
  • Şansa bak evde net yok şimdi telefon dan yazıyorum... Maç saatine kadar bekliyorum gelirse buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: khalejra1

Herkese merhaba ben yigit.Oyun ciktigindan beri haftasonlari oynarim malum lys var.Arkadasim xx_bilgehan_xx burdaymis sende gel dedi izin olursa araniza katilmak isterim.Yaş:18 izmirliyim.Psnim:Khalejra-

menun oldum dostum ama Sanki başka bi klanda üyelin varmış gibi hissetim.
  • İnternet oldu komşu modemin fişini çekmiş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: khalejra1

Herkese merhaba ben yigit.Oyun ciktigindan beri haftasonlari oynarim malum lys var.Arkadasim xx_bilgehan_xx burdaymis sende gel dedi izin olursa araniza katilmak isterim.Yaş:18 izmirliyim.Psnim:Khalejra-

menun oldum dostum ama Sanki başka bi klanda üyelin varmış gibi hissetim.

Dogrudur mw3 te orda aktifim.Bf3 oynayan yok fazla o yuzden gelmem istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.