Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünkü klan maçının sonucu nedir ?
  • Evet ya ilk defa klan macina katildim fena da degildim :) ama hic yorum yok...hatirladigim tek maç kaybettik...k/d resmi eklense bidahakine daha coskulu olabiliriz :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubica007

Evet ya ilk defa klan macina katildim fena da degildim :) ama hic yorum yok...hatirladigim tek maç kaybettik...k/d resmi eklense bidahakine daha coskulu olabiliriz :))

Kubilay abi sen oynarsında Kötu oynarmısın be abi. Red dead Redemption u hatırla Turşusunu Cıkarıyoduk milletin
  • MAÇ SONUÇLARI

TRB-PS+30 4-1
    EPKYD-TRB 0-5
    AYTR-PS+30 5-0
    AYTR-EPKYD 5-0
    EPKYD-PS+30 5-0
    AYTR-TRB 4-1

PUAN DURUMU

1.AYTR 14
    2.TRB 10
    3.EPKYD 5
    4.PS+30 1

MAÇLAR BİTMİŞTİR ARKADAŞLAR.KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ARKADAŞÇA OYNADIK.1 KİŞİ BİLE TANIMIŞ OLMAK ARKADAŞ EDİNMİŞ OLMAK EN ÖNEMLİSİ OLANDIR.NE MASS NE DART NE BUG NE TİCKET SÜRESİ ARKADAŞLIĞIN ÖNÜNE GEÇECEK ŞEYLER OLMADIĞINI BURDAKİ 4 KLAN KANITLAMIŞ OLDU.
  • beyler bnde yaklasık 1 aydır bu klandayımda hiç klan macına cıkmak nasip olmadı ne zaman yapıyorsunuz bu macları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Evet ya ilk defa klan macina katildim fena da degildim :) ama hic yorum yok...hatirladigim tek maç kaybettik...k/d resmi eklense bidahakine daha coskulu olabiliriz :))

Kubilay abi sen oynarsında Kötu oynarmısın be abi. Red dead Redemption u hatırla Turşusunu Cıkarıyoduk milletin

Ömer cansin:)) RDR'ni da bosladik ama...yarin aksam girebilirsen BF3 yapalim ben gelmeye calisacam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Ömer cansin:)) RDR'ni da bosladik ama...yarin aksam girebilirsen BF3 yapalim ben gelmeye calisacam.

tamam abi dark souls girerim ama soz vermeuim D

• Günaydın Artık bu gs-fb maçını yapalım kadrolar ayarlansın herkese uygun bir günde yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Hocam şehri geçtik koca ülkede yok yaw.. bi fayrbola kaldık onda da ürün yok iyimi. Nasıl iş bu yaa???

Aynen Serkan hocam.Ben ciddi ciddi yurtdışından getirtme işine bakıyorum.Amazondan pek bi şey anlamadım.Bide göndermiyor bazı ürünleri ve bazı satıcıların göndermediğini yazmışlar forumlarda.Ebay e baktım daha sade bi site yapısı olduğundan istediğim bilgilere ulaşabiliyorum.

Yanlız kargo çok tuzlu.45 $ a 4-6 iş günü içerisinde göndermiş oluyolar.Toplamda 310 TL gibi bir rakama denk geliyor.fireball da bu fiyatın çok daha üstünde satılıyor.artısı garantisi var.

Henüz kararımı tam vermedim ama galiba e bayden alıcam.Bide kararımı tritton ax 720 olarak değiştirdim.Alet çok başarılı gibi görünüyor ve yapılan yorumlarda gayet tatmin edici düzeyde.

Tabi kulaklıkları kullanan yada getirmiş olan deneyimli arkadaşların yorumları da aydınlatıcı olacaktır benim için.

Sevgili Ömür kardeşim;
    Sharkon,Turtle Beach,Tritton vb...
    Bu ürünlerin hangisini alırsan al memnun kalacağına eminim.

Daha önce ki sayfalarda okuduysan ben geçen ay Amazon U.S.A' den Turtle Beach Dpx21 aldım.
    Hızlı kargo+65 Liralık ardiye parası ile beraber 365 TL'ye mal oldu.
    Pişman mıyım ?
    Asla.
    Keşke ilk günden alsaymışım.Oyundan aldığım zevk katlandı.
    Aşağıda ki linki incelemeni tavsiye ediyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/tm.htm

Mert Hocam;

Sana gelen kargoyu PTT mi ulaştırdı yoksa DHL,Fedex yada başka bi firma mı ?

Bide bu ardiye ücretini nasıl ve nereye yatırdın ?

Bilgi verirsen makbule geçer :)

Benim kulaklık gümrükte şu an.Aradım 2-3 gün sürer dedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Hocam şehri geçtik koca ülkede yok yaw.. bi fayrbola kaldık onda da ürün yok iyimi. Nasıl iş bu yaa???

Aynen Serkan hocam.Ben ciddi ciddi yurtdışından getirtme işine bakıyorum.Amazondan pek bi şey anlamadım.Bide göndermiyor bazı ürünleri ve bazı satıcıların göndermediğini yazmışlar forumlarda.Ebay e baktım daha sade bi site yapısı olduğundan istediğim bilgilere ulaşabiliyorum.

Yanlız kargo çok tuzlu.45 $ a 4-6 iş günü içerisinde göndermiş oluyolar.Toplamda 310 TL gibi bir rakama denk geliyor.fireball da bu fiyatın çok daha üstünde satılıyor.artısı garantisi var.

Henüz kararımı tam vermedim ama galiba e bayden alıcam.Bide kararımı tritton ax 720 olarak değiştirdim.Alet çok başarılı gibi görünüyor ve yapılan yorumlarda gayet tatmin edici düzeyde.

Tabi kulaklıkları kullanan yada getirmiş olan deneyimli arkadaşların yorumları da aydınlatıcı olacaktır benim için.

Sevgili Ömür kardeşim;
    Sharkon,Turtle Beach,Tritton vb...
    Bu ürünlerin hangisini alırsan al memnun kalacağına eminim.

Daha önce ki sayfalarda okuduysan ben geçen ay Amazon U.S.A' den Turtle Beach Dpx21 aldım.
    Hızlı kargo+65 Liralık ardiye parası ile beraber 365 TL'ye mal oldu.
    Pişman mıyım ?
    Asla.
    Keşke ilk günden alsaymışım.Oyundan aldığım zevk katlandı.
    Aşağıda ki linki incelemeni tavsiye ediyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/tm.htm

Mert Hocam;

Sana gelen kargoyu PTT mi ulaştırdı yoksa DHL,Fedex yada başka bi firma mı ?

Bide bu ardiye ücretini nasıl ve nereye yatırdın ?

Bilgi verirsen makbule geçer :)

Benim kulaklık gümrükte şu an.Aradım 2-3 gün sürer dedi.

Bi kulaklığın eksikti :)

• Doğru diyosun :)) Ama senin şen sesini daha iyi duyim diye bunlar kıymetini bil :))
  • Canım benim:)
  • Bu aralar assault oynuyorum.Yardım çığlıklarını tiz gönder 112 acil servis hemen biter oraya :))

he bu arada kedi midir nedir oda cephane atsın :))
  • Ürün bana DHL ile geldi.
    75 Euro'nun üzerinde faturaya sahip ürünler fark edilirse gümrüğe takılıyor.
    Böyle bir durumda telefonla sizi arıyorlar ve ürünü sizin sipariş edip etmediğinizi,içeriğini teyit ediyorlar.
    Eğer doğrulanırsa birtakım evrakları e-mail ya da fax ile göndermenizi istiyorlar (Nüfus cüzdanı fotokopisi,ürünün faturası ve alışveriş yaptığınız siteden e-mail adresinize gelen order mail).Bu esnada 65 liralık ardiye ücretini ya banka hesaplarına yatırmanızı ya da teslimatta ödemenizi istiyorlar.Gerekli evraklar ulaşınca da ürün gümrükten geçip kargoya veriliyor.

Başka sormak istediğin ?

Hakan'nın dediği gibi yapalım artık gecikmeli FB-GS derbisini..
  • quote:

Ürün bana DHL ile geldi.
    75 Euro'nun üzerinde faturaya sahip ürünler fark edilirse gümrüğe takılıyor.
    Böyle bir durumda telefonla sizi arıyorlar ve ürünü sizin sipariş edip etmediğinizi,içeriğini teyit ediyorlar.
    Eğer doğrulanırsa birtakım evrakları e-mail ya da fax ile göndermenizi istiyorlar (Nüfus cüzdanı fotokopisi,ürünün faturası ve alışveriş yaptığınız siteden e-mail adresinize gelen order mail).Bu esnada 65 liralık ardiye ücretini ya banka hesaplarına yatırmanızı ya da teslimatta ödemenizi istiyorlar.Gerekli evraklar ulaşınca da ürün gümrükten geçip kargoya veriliyor.

Başka sormak istediğin ?

Hakan'nın dediği gibi yapalım artık gecikmeli FB-GS derbisini..

Verdiğin bilgiler için saol Mert Hocam.

Tabi sana gelen kargoyu DHL üstlendiği için bilgiler sağlıklı geliyor.Maalesef bana gelen kargonun Türkiye tarafında üstleniliciğini PTT yapıyor.Şu an Topkapıdaki Posta işleme merkezinde.aradım işlemlerin 2-3 gün süreceğini ve eğer gümrük bedeli ödemem gerekirse de bana haber verileceğini söyledi telefondaki şahıs.Yani adamların keyfini bekliyorum.

Anneme gelen maaş hesabı kartını 2 ay sonra ben posta merkezine gidip anca alabildiysem bu kargo kaç günde gelir merak ediyorum.

Keşke süreci hızlandıracak bir yol olsa idi.Neyse beklicez artık.

Adamlar amerikadan 3 günde buraya ulaştırdılar.PTT artık ne kadar da teslim eder belli değil.

• günaydın millet...
  • Günaydın,

BU torbaya eklendi ne demek arkadaşlar bilen var mı?

PTT nin sitesinde öyle yazıyo Torbaya Eklendi PİM

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisomur -- 23 Mayıs 2012; 10:51:59 >
  • quote:

Günaydın,

Hocam siyah bi poşette yollmışlar sana kutusu yokmuş demek:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

Günaydın,

Hocam siyah bi poşette yollmışlar sana kutusu yokmuş demek:)

:) gelsinde poşetli gelsin yeterki.

Bu PTT adamı deli eder.Bugün grevden dolayı sistemleri çalışmıyomuş

• tuttuğunuz partiye oy atıcam de hemen gelir ışk hızıyla:)
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.