Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bugun aldım.1080 MB update yukledi. Multiplayer'a basınca ana menüde ekran donuyor. sonra psn'i kapatınca the connection with ea online was lost yazıo hemen normale dönüyor.

Normalde olan bişeymi bu ? Acil yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar oyunu bugun aldım.1080 MB update yukledi. Multiplayer'a basınca ana menüde ekran donuyor. sonra psn'i kapatınca the connection with ea online was lost yazıo hemen normale dönüyor.

oyunu Kutulu aldıysan onlineye girmek için şifre istiyor oyunun Kitapcığında yazması lasım . eyer Daha önce bu kod kullanılmışsa Giremessin tekrardan Kod satınalman lazım.
  • Dün akşam PSN de çalışma mı vardı????
  • yok yaa ne çalışması.biz çatır çatır oynadık.

Mahmut seni psnde de banlamışlar galiba dostum.

Neyse konuşim sonylede affetsinler.Bu akşam açsınlar banını
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar oyunu bugun aldım.1080 MB update yukledi. Multiplayer'a basınca ana menüde ekran donuyor. sonra psn'i kapatınca the connection with ea online was lost yazıo hemen normale dönüyor.

Kemalim sende de şans yok be. tam adam gibi aksiyonun içine dalıcan psn de çalışma var.Hevesini kırıyolar hep

Bu akşam alırsın bi kod akarsın multiye.Kaplamalar biraz bozuk.Sonuçta oyun pc için hazırlanmış ama bu oyunda eğlenmeni engellemiyo bilesin.Bu kadar insan yanılıyo olamaz

• bf3 ea online bağlanamıyorum. Ben de mi sıkıntı yoksa bi çalışma felan mı var?
  • Çalışma var hocam..
  • klanımızı bu aralar pasif görüyorum.

serkan, avni, mehmet, ahmet nerdesiniz biraderler?

bu vatandaşları gören, duyan varsa insanlık namına belediyeye haber versin.
  • bf3 de kz3 gıbı sıradanlasmaya basladı benım ıcın eskısı kadar zevk alamaz oldum...
    onlıne oldugumda arkadaşlar varsa takılıyorum onun dışında bir iki el sonra sarmıyor malasef
    fatih hocam yeni bir organizasyon hareketlendirir burayı
  • Merhaba Herkese ilk başta klana alım için bir kd'ye falan bakıyor musun ya da levele bende yazın full oynucam bf3.Ama biraz yeniyimde bf'de şimdi dogunuzu tray falan yazı diyor onu nasıl yapacaz bir yardım edermisiniz?Kendimi tanıttım dediğim gibi liseyi bu sene bitiriyoruz hayırlısıyla.Sonra ver elini bf3.Ama nasıl giricem ne yapmam gerek klanınıza girmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

Merhaba Herkese ilk başta klana alım için bir kd'ye falan bakıyor musun ya da levele bende yazın full oynucam bf3.Ama biraz yeniyimde bf'de şimdi dogunuzu tray falan yazı diyor onu nasıl yapacaz bir yardım edermisiniz?Kendimi tanıttım dediğim gibi liseyi bu sene bitiriyoruz hayırlısıyla.Sonra ver elini bf3.Ama nasıl giricem ne yapmam gerek klanınıza girmek için.

birşey yapman Gerekmezki isim yaş şehir yeterli

bu Arada oyundan sıkılanlar Tropy kasmayı denesin oyunun zevkini 2 katına cıkarır.
  • Az önce bizim klandan bir arkadaş sizin server da oynarken banlamışsınız yakışıyormu beyler

Banlayan arkadaş macabeyi imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 1 Haziran 2012; 2:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Az önce bizim klandan bir arkadaş sizin server da oynarken banlamışsınız yakışıyormu beyler

o arkadaş ahmetT06 olmasın benim 1.5 yıldır tanıdıgım kişi eskiden zaten bizim takımdaydı bazen agzından cıkanı kulağı duymuyor bende atıyorum bu kadar basit yarın bana telefon açıp abi diye gene kafamı ütüler bende bir daha olmasın der geçerim bence sen boşuna gelip buralara kadar yazmışsın ahmeti zaten bu takımdaki herkes iyi tanır ve muhabbeti vardır sen rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: pars_09

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Az önce bizim klandan bir arkadaş sizin server da oynarken banlamışsınız yakışıyormu beyler

o arkadaş ahmetT06 olmasın benim 1.5 yıldır tanıdıgım kişi eskiden zaten bizim takımdaydı bazen agzından cıkanı kulağı duymuyor bende atıyorum bu kadar basit yarın bana telefon açıp abi diye gene kafamı ütüler bende bir daha olmasın der geçerim bence sen boşuna gelip buralara kadar yazmışsın ahmeti zaten bu takımdaki herkes iyi tanır ve muhabbeti vardır sen rahat ol

Ben nedenini sordum öğrendim rahatım merak etme sen

• Hocam Bari şu pompalı silahları bize kullanmayın şimdi anladım diyer Arkadaşların neden Popalı silahı istemediğini. Bide Hursit diye biri vardı onun kullandığı silahı hiç çözemedim popmpalının bi çeşidi sanırım öldürünce silahın ismi yazmıyordu direk KİLLER diye bişi yazıyordu.
  • Merhaba.Yaşım 16 Bf3 Klanına beni de alır mısınız ? Geçen yaz Killzone 3'te de aranıza katılmak istemiştim ama o sıralar çok yoğundu ve kalabalıktı beni alamamıştınız.Bf3'te klanınıza girmek isterim
    PSN: Murmillo96
  • merhaba ben bahir taha 15 yasindayim 1 ay sonra 16 oluyorum :) kz3 klanindada vardim fakat dersler baya uzun sure ps den beni uzak tuttu yine aranizda yerimi almak istiyorum psn den birkac arkadasa mesaj attim .
  • Arkadaslar klanimiz ile mac yapmak ister misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrAy vs TMB

Saat: Cumartesi / 21:00 (23 Haziran)
    Server: TrAy serveri
    Mapler: Grand Bazaar CQ, Metro CQ, Kharg Island CQ, Seine Crossing CQ, Grand Bazaar Rush ( 1 saldiri 1 defans )
    Ticket: 100
    Kurallar: M320 & Mass ve Shotgun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Evet arkadaşlar daha önce Killzone 3 te başlayan arkadaşlığımızı dahada pekiştirmek, yeni arkadaşlarla tanışmak adına ŞANLI AY YILDIZ GRUBUNUN 2.KLANI OLAN BATTLEFİELD 3 AY YILDIZ KLANI'nı açmış bulunuyoruz.

Herkse yeni sayfaya hoşgeldiniz diyorum...

BF3 AY YILDIZ KLANI

BF3 AY YILDIZ KLANI

KLAN LİDERİ:Katatonia10
    KLAN TAGI:TrAy
    KLAN SERVERİ:TrAy

/// BF3 KLANIMIZIN DEĞERLİ OYUNCULARI \\\

1 Einnechjed
    2 isstanbul
    3 ormanci25
    4 TURK-Avni
    5 angelofbegin
    6 macabeyi
    7 cankoloz
    8 benimki79
    9 metehan111
    10 ayberk16sev
    11 egemenpamukcu
    12 Katatonia10
    13 omurozturk
    14 HystriaL
    15 hakan1199
    16 htfb
    17 oMeR24Tr
    18 xNFAx
    19 alperakg
    20 serkahnu
    21 ErrayNnn
    22 myTn_
    23 legoistanbul
    24 siyahkedi
    25 ****
    26 Xx_BilGeHaN_xX
    27 kubica007
    28 TR_DAVYJONES
    29 MiTH_2011

benimki70 post:
    Klana alım her zaman var, yeter ki sevgi saygı perspektifinde edebimizle oynayacağımız kuralına riayet edelim. Birde klanda kaale alınmak istiyorsanız lütfen adınız ve yasınızı belirtecek şekilde kendinizi tanıtın. Yoksa damdan düşer gibi çok uygun olmuyor, hele tanımadığı etmediği bir sosyal ortamda selamsız sabahsız ekleeee diye naaralar atamak hiç olmuyor. Klanımız alımlarda iyi oyun oynamaktan ziyade insani değerleri ön planda tutan bir sosyal topluluktur. Yenmek yenilmek muhteşem zeferler ikincil, üçüncül hatta sonuncul :))) plandadır. Yeni arkladaşlarımız, kardeşlerimiz ve abilerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Bu insani değerlere önem vermememizi işgüzarlık olarak algılıyorsanız burada işiniz olmaz yadırganırsınız ve kimse sizi takmaz olur hatta dalga geçilen bir figür olursunuz ki bu hepimizi üzer, ama sizde bizler gibi düşünüyorsanız eğlence için doğru yerdesiniz.

Aramıza katılmak için yapmanız ve yapmamanız gerekenler

1: Formal bir şekilde kendinizi önce burada tanıtın; damdan düşer gibi ekleyin tavırları ciddiye alınmaz, önce forumdan insanlarla tanışın (kim kiminle akran vs bilmemiz gerekli, sadece küfür etmemeniz yeterli değil; 10 yaşındaki kardeşlerimizin 40 yaşında ki bir üyemizle uslupsuz bir şekilde yazışması yada konuşması burada tolere edilmez, burası türkiye ve belirkli değer yargılarımız var)
    2: Oyun içinde rakibe dahi küfür vs vs tolere edilmez (işten yorgun argın geldikten sonra oyuna zibidilerin küfürlerini, kontrolsüz ergenlerin naaralarını dinlemek için girmiyoruz)
    3: Üyelerin büyük bölümü birbirlerini uzun süredir tanıyor ve aralarında belirli bir samimiyet ve arkadaşlık oluşmuştur, kendi aralarında ki samimiyetin izin verdiği konuşmalar 1. maddede bahsettiklerim konusunda sizleri yanılgıya düşürmesin.
    4: Battleloga girip Tagınzı TrAy olarak yazın

Daha sonrasında Katatonia10 vasıtası ile oyunlara ve kiraladığımız servera girersiniz ve hep birlikte güzel vakit geçiririz. Bu söylediklerim perspektifinde geniş bir yaş spektrumundan son derece değerli birçok üyemiz vardır.

Ve en son olarak lütfen unutmayın medeniyetin gerektirdiği minimum nezaket, saygı ve kibarlığı karşınızdakine göstermek sanıldığından daha kolay.

Ben kemal selvi yas 22 ist kartaldayim beni de araniza alirsaniz sevinirim forumda yeniyim ama oyunda iyiyim her kuralinizada uyarim birde beni yonlendirirseniz daha rahat girerim maclara

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.