Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar nasılsınız iyi misiniz?
    Büyüklerin ellerinden Küçüklerin gözlerinden öperim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyroks

quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Evet arkadaşlar daha önce Killzone 3 te başlayan arkadaşlığımızı dahada pekiştirmek, yeni arkadaşlarla tanışmak adına ŞANLI AY YILDIZ GRUBUNUN 2.KLANI OLAN BATTLEFİELD 3 AY YILDIZ KLANI'nı açmış bulunuyoruz.

Herkse yeni sayfaya hoşgeldiniz diyorum...

BF3 AY YILDIZ KLANI

BF3 AY YILDIZ KLANI

KLAN LİDERİ:Katatonia10
    KLAN TAGI:TrAy
    KLAN SERVERİ:TrAy

/// BF3 KLANIMIZIN DEĞERLİ OYUNCULARI \\\

1 Einnechjed
    2 isstanbul
    3 ormanci25
    4 TURK-Avni
    5 angelofbegin
    6 macabeyi
    7 cankoloz
    8 benimki79
    9 metehan111
    10 ayberk16sev
    11 egemenpamukcu
    12 Katatonia10
    13 omurozturk
    14 HystriaL
    15 hakan1199
    16 htfb
    17 oMeR24Tr
    18 xNFAx
    19 alperakg
    20 serkahnu
    21 ErrayNnn
    22 myTn_
    23 legoistanbul
    24 siyahkedi
    25 ****
    26 Xx_BilGeHaN_xX
    27 kubica007
    28 TR_DAVYJONES
    29 MiTH_2011

benimki70 post:
    Klana alım her zaman var, yeter ki sevgi saygı perspektifinde edebimizle oynayacağımız kuralına riayet edelim. Birde klanda kaale alınmak istiyorsanız lütfen adınız ve yasınızı belirtecek şekilde kendinizi tanıtın. Yoksa damdan düşer gibi çok uygun olmuyor, hele tanımadığı etmediği bir sosyal ortamda selamsız sabahsız ekleeee diye naaralar atamak hiç olmuyor. Klanımız alımlarda iyi oyun oynamaktan ziyade insani değerleri ön planda tutan bir sosyal topluluktur. Yenmek yenilmek muhteşem zeferler ikincil, üçüncül hatta sonuncul :))) plandadır. Yeni arkladaşlarımız, kardeşlerimiz ve abilerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Bu insani değerlere önem vermememizi işgüzarlık olarak algılıyorsanız burada işiniz olmaz yadırganırsınız ve kimse sizi takmaz olur hatta dalga geçilen bir figür olursunuz ki bu hepimizi üzer, ama sizde bizler gibi düşünüyorsanız eğlence için doğru yerdesiniz.

Aramıza katılmak için yapmanız ve yapmamanız gerekenler

1: Formal bir şekilde kendinizi önce burada tanıtın; damdan düşer gibi ekleyin tavırları ciddiye alınmaz, önce forumdan insanlarla tanışın (kim kiminle akran vs bilmemiz gerekli, sadece küfür etmemeniz yeterli değil; 10 yaşındaki kardeşlerimizin 40 yaşında ki bir üyemizle uslupsuz bir şekilde yazışması yada konuşması burada tolere edilmez, burası türkiye ve belirkli değer yargılarımız var)
    2: Oyun içinde rakibe dahi küfür vs vs tolere edilmez (işten yorgun argın geldikten sonra oyuna zibidilerin küfürlerini, kontrolsüz ergenlerin naaralarını dinlemek için girmiyoruz)
    3: Üyelerin büyük bölümü birbirlerini uzun süredir tanıyor ve aralarında belirli bir samimiyet ve arkadaşlık oluşmuştur, kendi aralarında ki samimiyetin izin verdiği konuşmalar 1. maddede bahsettiklerim konusunda sizleri yanılgıya düşürmesin.
    4: Battleloga girip Tagınzı TrAy olarak yazın

Daha sonrasında Katatonia10 vasıtası ile oyunlara ve kiraladığımız servera girersiniz ve hep birlikte güzel vakit geçiririz. Bu söylediklerim perspektifinde geniş bir yaş spektrumundan son derece değerli birçok üyemiz vardır.

Ve en son olarak lütfen unutmayın medeniyetin gerektirdiği minimum nezaket, saygı ve kibarlığı karşınızdakine göstermek sanıldığından daha kolay.

Ben kemal selvi yas 22 ist kartaldayim beni de araniza alirsaniz sevinirim forumda yeniyim ama oyunda iyiyim her kuralinizada uyarim birde beni yonlendirirseniz daha rahat girerim maclara

Listeden beni PSN e eklersen ben online olunca yardımcı olmaya çalışırım. ancak 1 hafta kadar daha online olmayacağım.

Listeden macabeyi adlı oyuncuya düzgünce mesaj atarak kendini tanıtır ve klana girmek istediğini söylersen sana o da yardımcı olabilir.

iyi oyunlar...

• Değerli Abilerim Kardeşlerim . Sizleri burda Hep beraber birlikte görmek Beni Çok mutlu Etti Hepinizi Çok özledim.. Özel Sebeplerden Dolayı Ps3 Den ve Sizden Uzak Kalmak Zorundaydım. İşllah Beni Unutmamışınız dır Oyununza Katılmayı Çok isterdim ama bgn Şehir Dışına çıkıcm 2 haftalığına ama Formu Sürekli Takıp etmeye Çalışıcam. Hepinize İyi Oyunlar Diliyorum Sevgiler Saygılar.....

KadirXCII
  • konu çok yanlız kaldı canlanması lazım.
  • Klan maçı yapalım Tabii Ay Yıldız Klanı hala aktifse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamiBey -- 31 Temmuz 2012; 15:43:51 >
  • yaw sen maç iste , klan mı yok
  • ay yıldız her zaman aktif.benim psni ekle bende seni ekleyim akşam görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 31 Temmuz 2012; 16:57:45 >
  • Madem burda 3 aktif klanız bir klan daha bulup küçük bir turnuva yapalım ne dersiniz
  • dostum şu an aktif olan bizim dost klanlarımızdan 3 klan var.TRB-TRAY VE P30 lar.biz her gece kendi serverlarımızda kalabalık bır sekilde oynuyoruz.eklersen bızi aksamları takılırız.ayrıca turnuva işini bızde dusunduk hatta klanlar ligi adı altında 1 lig bitirdik şampiyonu bell, etmiştik.şu sıralar bf3 de cok fazla kopma,donma takılma oluyor.oyun bıraz stabıl olsun yapacagız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

dostum şu an aktif olan bizim dost klanlarımızdan 3 klan var.TRB-TRAY VE P30 lar.biz her gece kendi serverlarımızda kalabalık bır sekilde oynuyoruz.eklersen bızi aksamları takılırız.ayrıca turnuva işini bızde dusunduk hatta klanlar ligi adı altında 1 lig bitirdik şampiyonu bell, etmiştik.şu sıralar bf3 de cok fazla kopma,donma takılma oluyor.oyun bıraz stabıl olsun yapacagız inşallah.

Alper abi nasılsın ?

Bizim klandan çoğu kişi pek görmüyorum beni mi sildiniz acaba ?

Killzone 3 te ne oynardık ya bir ara toplanalım tekrar Kz3 atalım 1-2 el

Psn :gurur31
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

dostum şu an aktif olan bizim dost klanlarımızdan 3 klan var.TRB-TRAY VE P30 lar.biz her gece kendi serverlarımızda kalabalık bır sekilde oynuyoruz.eklersen bızi aksamları takılırız.ayrıca turnuva işini bızde dusunduk hatta klanlar ligi adı altında 1 lig bitirdik şampiyonu bell, etmiştik.şu sıralar bf3 de cok fazla kopma,donma takılma oluyor.oyun bıraz stabıl olsun yapacagız inşallah.

Alper abi nasılsın ?

Sen BF3 oynamıyormusun Seni hiç görmüyorum ben.

• O zaman turnuva yerine bir dostluk maçı yapalım ama 13 ağustostan sonraki bir güne olur mu ? 13 ağustosa kadar ben yokum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiBey

O zaman turnuva yerine bir dostluk maçı yapalım ama 13 ağustostan sonraki bir güne olur mu ? 13 ağustosa kadar ben yokum çünkü

tamam olur.Gelince sen bana haber werırsın.
  • quote:

quote:

Alper abi nasılsın ?

yoo sılermıyız hıç.bız aksaşmları bf3 takılıoz genelde ama kz3 yapamyı dusunuoz.yaparsan haber werırım sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

quote:

Alper abi nasılsın ?

Sen BF3 oynamıyormusun Seni hiç görmüyorum ben.

Yeni gelen haritalar canımı sıktı Eylül e kadar pek girmem ( Armored Dlc sine kadar ) bazen geceleri sahura kadar oynuyorum .

Genelde bizim Sw deyim ben Wahs da ondan da olabilir .

• konu neden öldü yaf
  • herkese meraba tekrardan.

abi beni unutmuşsunuz
  • arkadaşlar konumuzu bilmeyenler için facebooktan daha kalabalık bir şekilde takip ediyoruz hem diğer 2 klanla birleşip daha guzel muhabbetler ediyoruz.facebookta battlefield 3 türk klanları diye aratıp bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar konumuz tekrar burdan canlanacaktır.facebook ta 3 kardeş klan iletişim devam edecektir.
  • Facesayfasını bi türlü bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.