Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ses kartının usb çıkış yerine kulaklık takılıyor optik kabloyuda dijital çıkış yerine takıp ps3,e bağlıyorsun usb sadece kulaklık icin optik kablo ps3 için yani. Ben 1-2 haftaya alırım size söylerim oluyormu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Youthanasia10

quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Bu akşam TGE klanında Kharg İsland'da oynarken Mahmut Hocam sayesinde yeni bir rekor kırdım.
    Adaşım her zaman ki gibi meşhur kulenin tepesine sofrayı kurmuş " rahimece " ile birlikte tank-heli avlıyor.
    Bindim tanka,base'e yakın bir yerden bir salladım tank mermisini,hoooooooopp tam isabet.Bir taşla iki kuş.
    Bu oyunu oynadığımdan bu yana en büyük hazlardan birisini aldım adaşımın sayesinde,çok yaşa Mahmut Hocam.

Bende Tam onu diyecektim :)

O oyunda beni sinir küpüne çevirdiniz.) Arkadaş beraber oynadığınız adamlar hangi klandan bakıyormusunuz?? Onlara karşı bide bizi eksik oynatıyosunuz??

Ama hocam ahanda yazdım buraya denk geldiğimiz ilk haritada kitliyorum sana kendimi komple:) atıcam karşı takıma sadece senin üzerine oynıcam bilgin olsun adaşım:) Çok pis kuruldum sana aman diyorum aman!!! :)))

Hatta seni bizim serverda teke tek kafa sayımına davet ediyorum :) şartlar oluşsun alıcam anahtarını. )))

Alıntıları Göster
    quote:

Bende Tam onu diyecektim :)

O oyunda beni sinir küpüne çevirdiniz.) Arkadaş beraber oynadığınız adamlar hangi klandan bakıyormusunuz?? Onlara karşı bide bizi eksik oynatıyosunuz??

Ama hocam ahanda yazdım buraya denk geldiğimiz ilk haritada kitliyorum sana kendimi komple:) atıcam karşı takıma sadece senin üzerine oynıcam bilgin olsun adaşım:) Çok pis kuruldum sana aman diyorum aman!!! :)))

Hatta seni bizim serverda teke tek kafa sayımına davet ediyorum :) şartlar oluşsun alıcam anahtarını. )))

Adaşım seviyorum seni ya.

Dün akşam senin üzerinden oyuna katıldığımda beni direkt karşı takıma attı.Baktım sizin takım full doluydu.
    Ben de yaban ellerde tek başıma kala kaldım :)

Mahmut,alırım anahtarınııııı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 16 Mayıs 2012; 14:13:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Hocam şehri geçtik koca ülkede yok yaw.. bi fayrbola kaldık onda da ürün yok iyimi. Nasıl iş bu yaa???

Aynen Serkan hocam.Ben ciddi ciddi yurtdışından getirtme işine bakıyorum.Amazondan pek bi şey anlamadım.Bide göndermiyor bazı ürünleri ve bazı satıcıların göndermediğini yazmışlar forumlarda.Ebay e baktım daha sade bi site yapısı olduğundan istediğim bilgilere ulaşabiliyorum.

Yanlız kargo çok tuzlu.45 $ a 4-6 iş günü içerisinde göndermiş oluyolar.Toplamda 310 TL gibi bir rakama denk geliyor.fireball da bu fiyatın çok daha üstünde satılıyor.artısı garantisi var.

Henüz kararımı tam vermedim ama galiba e bayden alıcam.Bide kararımı tritton ax 720 olarak değiştirdim.Alet çok başarılı gibi görünüyor ve yapılan yorumlarda gayet tatmin edici düzeyde.

Tabi kulaklıkları kullanan yada getirmiş olan deneyimli arkadaşların yorumları da aydınlatıcı olacaktır benim için.

Sevgili Ömür kardeşim;
    Sharkon,Turtle Beach,Tritton vb...
    Bu ürünlerin hangisini alırsan al memnun kalacağına eminim.

Daha önce ki sayfalarda okuduysan ben geçen ay Amazon U.S.A' den Turtle Beach Dpx21 aldım.
    Hızlı kargo+65 Liralık ardiye parası ile beraber 365 TL'ye mal oldu.
    Pişman mıyım ?
    Asla.
    Keşke ilk günden alsaymışım.Oyundan aldığım zevk katlandı.
    Aşağıda ki linki incelemeni tavsiye ediyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/tm.htm

• Hakan ps3 konuşma seslerini usb üzerinden veriyor yanlız haberin olsun. sadece optik çıkıştan hem oyun sesi hemde konuşmayı alamazsın diye biliyorum
  • Merhaba abilerim. Ben Cyrbaby747 (Burak) Bayadır sizlerle oynayamıyorum özledim vallahi. Taşınma işleri falan oldu. Beni de eklerseniz en yakın zamanda geri döncem inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

Hocam şehri geçtik koca ülkede yok yaw.. bi fayrbola kaldık onda da ürün yok iyimi. Nasıl iş bu yaa???

Aynen Serkan hocam.Ben ciddi ciddi yurtdışından getirtme işine bakıyorum.Amazondan pek bi şey anlamadım.Bide göndermiyor bazı ürünleri ve bazı satıcıların göndermediğini yazmışlar forumlarda.Ebay e baktım daha sade bi site yapısı olduğundan istediğim bilgilere ulaşabiliyorum.

Yanlız kargo çok tuzlu.45 $ a 4-6 iş günü içerisinde göndermiş oluyolar.Toplamda 310 TL gibi bir rakama denk geliyor.fireball da bu fiyatın çok daha üstünde satılıyor.artısı garantisi var.

Henüz kararımı tam vermedim ama galiba e bayden alıcam.Bide kararımı tritton ax 720 olarak değiştirdim.Alet çok başarılı gibi görünüyor ve yapılan yorumlarda gayet tatmin edici düzeyde.

Tabi kulaklıkları kullanan yada getirmiş olan deneyimli arkadaşların yorumları da aydınlatıcı olacaktır benim için.

Sevgili Ömür kardeşim;
    Sharkon,Turtle Beach,Tritton vb...
    Bu ürünlerin hangisini alırsan al memnun kalacağına eminim.

Daha önce ki sayfalarda okuduysan ben geçen ay Amazon U.S.A' den Turtle Beach Dpx21 aldım.
    Hızlı kargo+65 Liralık ardiye parası ile beraber 365 TL'ye mal oldu.
    Pişman mıyım ?
    Asla.
    Keşke ilk günden alsaymışım.Oyundan aldığım zevk katlandı.
    Aşağıda ki linki incelemeni tavsiye ediyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_47645498/tm.htm

Sagol mert hocam.bi arkadasinda tavsiyesiyle senin kulakligin aynisini siparis ettim ebayden.hadi hayirlisi. gelsin de keyfimizi katlayalim.:)

• cuma ve cumartesi yapılacak klan maçlarına ben katılamayacağım, şimdiden iyi eğlenceler.
  • resimlerimiz nerede o gün akşam türlü pozlar verip çekilmiştik :)
  • quote:

cuma ve cumartesi yapılacak klan maçlarına ben katılamayacağım, şimdiden iyi eğlenceler.

Arkadaslar bende cuma ve cumartesi gunu yapilacak maclara gelemiyorum Boluda degilim.
  • Yanlışlık Düzeltildi ve eski ismimle Tekrar Buradayım...
  • nolmuş yine butun mesajlar sılınmiş. ne yazılsa siliniyormu bugunlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Yanlışlık Düzeltildi ve eski ismimle Tekrar Buradayım...

:) çok sevindim tekrar eski nickine kavuşmana..

bu sıra pek bi yönetimle karşılaşıyorum malum bu arada
    senin ban konusu hakkında forumun adminine mail aracılığı ile konuyu ilettim ( sen istemesende içimde kalmıştı )
    bir yanlışlıktan dolayı olduğunu ifade ettim
    belliki gereği yapıldı tekrar hayırlı olsun mahmut yeniden hoşgeldin...

diğer meselede semolick özür diliyormuş klanının sayfası aracılığı ile ama banı açıldığında göreceğiz samimiyetini!!..
    dik duruş çok önemlidir ve kıymetlidir herkes buna sahip olamaz..
    ben bunları forumdan görünce efendi sanıyordum meğer ne çok yaka silken varmış pm'lerden olsun bizim konudan olsun insanlar pek bi destek oldu sağolsun..

quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

nolmuş yine butun mesajlar sılınmiş. ne yazılsa siliniyormu bugunlerde?

bazı mesajlar çok çabuk siliniyor hoş değil bunuda yönetime ilettim mesaj bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 17 Mayıs 2012; 17:00:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Yanlışlık Düzeltildi ve eski ismimle Tekrar Buradayım...

:) çok sevindim tekrar eski nickine kavuşmana..

bu sıra pek bi yönetimle karşılaşıyorum malum bu arada
    senin ban konusu hakkında forumun adminine mail aracılığı ile konuyu ilettim ( sen istemesende içimde kalmıştı )
    bir yanlışlıktan dolayı olduğunu ifade ettim
    belliki gereği yapıldı tekrar hayırlı olsun mahmut yeniden hoşgeldin...

diğer meselede semolick özür diliyormuş tamer aracılığı ile ama banı açıldığında göreceğiz samimiyetini..
    ben bunları forumdan görünce efendi sanıyordum meğer ne çok yaka silken varmış pm'lerden olsun bizim konudan olsun insanlar pek bi destek oldu sağolsun..

quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

nolmuş yine butun mesajlar sılınmiş. ne yazılsa siliniyormu bugunlerde?

bazı mesajlar çok çabuk siliniyor hoş değil bunuda yönetime ilettim mesaj bekliyorum...

Sonuç itibariye hesabım tekrar bende. Seninde ilgine teşkkürler Rahime:) Açıkçası sallayalım milleti biz oyunumuza bakalım gülelim eğlenelim gene:)

Yeni katılan arakdaşlar arasında Facebook hesabı olanlarında mümkünse sayfaya üye olmalarını rica ediyorum...

https://www.facebook.com/groups/143217819117879/

linke tıklayarak Ay yıldız klanına ait sayfaya ulaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia10 -- 17 Mayıs 2012; 17:01:48 >

• aynen ;) akşam biraz geç geleceğim ama online yakalarsam seni tepede bi kontenjan ayır banada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

aynen ;) akşam biraz geç geleceğim ama online yakalarsam seni tepede bi kontenjan ayır banada :D

Yeriniz ayırtılmıştır efendim:)))

Bebeklerim Ahmedim Burağım siz nerelerdesiniz:)) kedimidir nedir cephane atsın o da bize:)))))
  • Merhaba arkadaşlar.
    Akşama Tankımı da alıp geleyim o zaman adaşım
  • Gel gel sen mutlaka gel zaten:) rakip klanın arasına karışıp bize oyun kaybettiren sen gel gelki ben o tankınla bak sana neler yapıyorum:)))))

11-7 oynat sen bizi bide 15 adam kala oyunu kaybedelim. Senin cezan çok büyük Mahmut Hocam çekicem fişini o adamlara rezil ettin ya bizi aman diyorum aman:)

Sana killzone 3 aldırıp bide orda kevgire çevirme planlarım var:) Sen hiç Kz 3 oynadın mı:))) oynıcaksın ama :))) Bu platform yetmez sana olan sinirimin geçmesine:))))

arada bi kaçta pes atalım - mk9 oynayalım anca paklar beni:)
  • quote:

Gel gel sen mutlaka gel zaten:) rakip klanın arasına karışıp bize oyun kaybettiren sen gel gelki ben o tankınla bak sana neler yapıyorum:)))))

11-7 oynat sen bizi bide 15 adam kala oyunu kaybedelim. Senin cezan çok büyük Mahmut Hocam çekicem fişini o adamlara rezil ettin ya bizi aman diyorum aman:)

Sana killzone 3 aldırıp bide orda kevgire çevirme planlarım var:) Sen hiç Kz 3 oynadın mı:))) oynıcaksın ama :))) Bu platform yetmez sana olan sinirimin geçmesine:))))

arada bi kaçta pes atalım - mk9 oynayalım anca paklar beni:)

Amaneynn adam 29 yil sonra gelen kupadan sonra bile bu kadar sinir yaptiysa durum vahim :)) sakin ol sampiyon.
  • IYI GECELER KLANDASLAR WHATS UPP? bu arada Serkan hocam kendini uzaklastirmis sanirim;) bu cuma ve cumartesi aranizda.yogum insallah haftaya donuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.