Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben yarın öğrencilerimi çanakkale'ye götürüyorum. Gençliğimiz atalarının yaptığı işleri öğrensin de öyle ps3, bf3 gibi boş işlerle uğraşmasın. Siz de bi an önce bu yanlıştan dönün.
  • göster fatih hocam atalarımızın killstrike larını.walla fatmagülün suçu nu izlemektense ps3 çok mantıklı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 10 Mayıs 2012; 20:55:20 >
  • Aksam mac var degilmi
  • ewet war detaylar:

HERKESE SLM YENİDEN.BU HAFTA CUMARTESİ DERBİ MAÇI NEDENİYLE SADECE CUMA MAÇ YAPACAĞIZ ARKADAŞLAR.

AY-PS+30 CUMA 22:00
    TRB-EPKYD CUMA

AY YILDIZ ve TRB SERVERLARINDA OYNANACAKTIR.

HARİTALAR

toplanma haritası
    1.metro cq
    2.grand bazaar rush
    3.kharg island cq
    4.s.crossing cq

ticket %100 ------herşey serbest.
  • takım şu şekilde:

-ileri squad
    mehmet (tank)
    hakan
    avni
    metehan

-destek squad
    serkan (javalin)
    drmert (javalin)
    mahmut (javalin)
    tufan (javalin)

-geri squad
    alper (uçak)
    burak (soflam)
    ayberk (tank)
    gökhan

gelırı dıyen bu arkadaşlar başka gelecekvarsa bıldırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 11 Mayıs 2012; 16:21:07 >
  • Akşamki maçta adam lazım olursa ps3 başındayım.

psn id: yemcem
  • Okullar kapanincaya kadar ps3 kaldirdik benim oglanlar pis dadandilar ps3 e. LBP hastasi oldular.
  • Yanlız bu sefer ben herzamanki gibi ciddi ciddi oynama taraftarı değilim. Öyle sesler kapalı muhabbet yok, ben bi zevk almıyorum arkadaşlar neymiş klan maçıymış... ne yapayım klan maçıysa sanki şampiyonlar ligi maçı... iki muhabbet etmedikten sonra ne kıymeti var. Bence headsetler açık muhabbet ede ede tabii gereksiz karmaşaya yol açmayacak düzeyde kalmak kaydı ile oyunun tadını çıkararak oynayalım. Valla yoksa 2 saat çekilmiyor son ellerde artık zoraki oynuyorum. Ama muhabbet olunca saatler su olup akıyor be yaaaa:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Yanlız bu sefer ben herzamanki gibi ciddi ciddi oynama taraftarı değilim. Öyle sesler kapalı muhabbet yok, ben bi zevk almıyorum arkadaşlar neymiş klan maçıymış... ne yapayım klan maçıysa sanki şampiyonlar ligi maçı... iki muhabbet etmedikten sonra ne kıymeti var. Bence headsetler açık muhabbet ede ede tabii gereksiz karmaşaya yol açmayacak düzeyde kalmak kaydı ile oyunun tadını çıkararak oynayalım. Valla yoksa 2 saat çekilmiyor son ellerde artık zoraki oynuyorum. Ama muhabbet olunca saatler su olup akıyor be yaaaa:))

Aynen eglenelim bence de
  • İyi akşamlar klandaşlar.
    Bu akşam hesapta olmayan bir davete katılmam icap etti.O yüzden aranızda olamayacağım ama kalbim sizinle :)
    Bir ihtimal erken kalkabilirsem soluğu yanınızda alırım.
  • Beyler Hepinize Benden Güzel Bir Haber ;

12 - 13 MAYIS 2012 Battlefield 3 Double XP Weekend !!! Duymayan Kalmasın... Tüm Ranked Serverlarda Geçerlidir !!!
  • Bende pazar yaparız diye bekliyorudum :( bitti mi maç? bende katılmak istiyordum..iş yoğunluğundan sıyrılıp maç yapacak vakit ayıracaktım :(
  • Bende bugün rekorumu kırdım

BF3 AY YILDIZ KLANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 12 Mayıs 2012; 0:11:25 >
  • maça katılan tüm arkadaşlara geçirdiğimiz güzel vakitler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

maça katılan tüm arkadaşlara geçirdiğimiz güzel vakitler için teşekkürler

Hocam sonucu ogrensek
  • maç öncesi

BF3 AY YILDIZ KLANI
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahpasa

maç öncesi

BF3 AY YILDIZ KLANI

haha super abi ya eline saglık =))) benim eleman nasıl sekil durmus helali varrr =))
  • Şöyle klanca bir resim çektirsek;sayfanın başına koysak çok güzel olucak.
  • resim biraz aceleye geldi maça çok az zaman vardı boş bir zamanda toplu halde daha kaliteli bir resim çekip baş sayfaya koyarız :)
  • Aksam yenmişsiniz heralde Tebrik ediyorum bu ilk Galibiyet heralde.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.