Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooooo tankın başında havanız beşbin maaşallah.
  • Mahmutcum, nerde benim tebrik mesajlarım
  • ŞAMPİYON GALATASARAY

• quote:

Orijinalden alıntı: pars_09

ŞAMPİYON GALATASARAY

ŞAMPİYON GALATASARAY

BF3 AY YILDIZ KLANI

• Florya,dan yeni geldim yarın 1-2 resim paylaşırım :D
  • Oradan saat 1 de çıktık fazla bekliyemedik zaten takım 3:30 gibi geldi

BF3 AY YILDIZ KLANI

BF3 AY YILDIZ KLANI

• GS'li tüm klandaşları kutlarım.
    Bakalım bizim maçın şampiyonu kim olacak !?
  • yoğun bir haftasonu geçirdiğim için iki kat fazla puan şansını kullanamadım.

mehmet, kesin şemsiyeyi tersten açıp toplamışssındır puanları.

en yakın zamanda görüşürüz inşallah.
  • Derbi yuzunden bende ilgilenemedim ps3 ile hala sampionluk sevinci icerisindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

yoğun bir haftasonu geçirdiğim için iki kat fazla puan şansını kullanamadım.

mehmet, kesin şemsiyeyi tersten açıp toplamışssındır puanları.

en yakın zamanda görüşürüz inşallah.

adamım sampiyonluk sevinciyle biraz az oldu ama semsiye doldu sayılır

• Bu akşam TGE klanında Kharg İsland'da oynarken Mahmut Hocam sayesinde yeni bir rekor kırdım.
    Adaşım her zaman ki gibi meşhur kulenin tepesine sofrayı kurmuş " rahimece " ile birlikte tank-heli avlıyor.
    Bindim tanka,base'e yakın bir yerden bir salladım tank mermisini,hoooooooopp tam isabet.Bir taşla iki kuş.
    Bu oyunu oynadığımdan bu yana en büyük hazlardan birisini aldım adaşımın sayesinde,çok yaşa Mahmut Hocam.

BF3 AY YILDIZ KLANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 15 Mayıs 2012; 23:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Alper ve hakan

Sanırım bu ps3 için özel olarak üretilen bir model değil. bunu ps3 de nasıl çalıştıracağız, ses kartı dediğiniz tam olarak nasıl çalışıyor. Efektivitesi nedir. Kartla (ne olduğunu açıklarasanız) birlikte total maliyet ne kadar vs vs malum bende kulaklık alacağım ama ps3 uyumlu olmadığı için bir türlü alamadım. Cevaplarınıza göre bu ürünü değerlendirebilirm.

Serkan hocam,

forumun ikinci el bölümünde dolaşırken gördüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_60138924/tm.htm

İzmir de satış yapan bi kullanıcı.Bilgin olsun.

İzmirdeyse O benim hahahhaha :)))

Serkan hiç heveslenme :)Bunun fiyatı nasıl Ömür??

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Bu akşam TGE klanında Kharg İsland'da oynarken Mahmut Hocam sayesinde yeni bir rekor kırdım.
    Adaşım her zaman ki gibi meşhur kulenin tepesine sofrayı kurmuş " rahimece " ile birlikte tank-heli avlıyor.
    Bindim tanka,base'e yakın bir yerden bir salladım tank mermisini,hoooooooopp tam isabet.Bir taşla iki kuş.
    Bu oyunu oynadığımdan bu yana en büyük hazlardan birisini aldım adaşımın sayesinde,çok yaşa Mahmut Hocam.

BF3 AY YILDIZ KLANI

Bende Tam onu diyecektim :)

O oyunda beni sinir küpüne çevirdiniz.) Arkadaş beraber oynadığınız adamlar hangi klandan bakıyormusunuz?? Onlara karşı bide bizi eksik oynatıyosunuz??

Ama hocam ahanda yazdım buraya denk geldiğimiz ilk haritada kitliyorum sana kendimi komple:) atıcam karşı takıma sadece senin üzerine oynıcam bilgin olsun adaşım:) Çok pis kuruldum sana aman diyorum aman!!! :)))

Hatta seni bizim serverda teke tek kafa sayımına davet ediyorum :) şartlar oluşsun alıcam anahtarını. )))

• quote:

Orijinalden alıntı: Youthanasia10

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

Alper ve hakan

Sanırım bu ps3 için özel olarak üretilen bir model değil. bunu ps3 de nasıl çalıştıracağız, ses kartı dediğiniz tam olarak nasıl çalışıyor. Efektivitesi nedir. Kartla (ne olduğunu açıklarasanız) birlikte total maliyet ne kadar vs vs malum bende kulaklık alacağım ama ps3 uyumlu olmadığı için bir türlü alamadım. Cevaplarınıza göre bu ürünü değerlendirebilirm.

Serkan hocam,

forumun ikinci el bölümünde dolaşırken gördüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_60138924/tm.htm

İzmir de satış yapan bi kullanıcı.Bilgin olsun.

İzmirdeyse O benim hahahhaha :)))

Serkan hiç heveslenme :)Bunun fiyatı nasıl Ömür??

vay yeni nick yapmışın genç :)) noldu katatonia ya vazmı caydın ondan artık.

Valla fireball da kulaklığın fiyatı 340 küsür.havale fiyatı oda.Bence buna 250 den fazla verilmez. satıcıyla yazış konuş bak ne der. sonuçta kullanılmış 2. el ürün adam nerdeyse sıfır fiyatına yakın istiyor.

the choice is yours
    Make your choice hahahahah :)

Bende bakıyorum istanbulda ama hiç bi yerde rastlamadım.Koca şehirde optik çıkışlı kulaklık satan teknoloji mağazası yok yaw

• Hocam şehri geçtik koca ülkede yok yaw.. bi fayrbola kaldık onda da ürün yok iyimi. Nasıl iş bu yaa???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 16 Mayıs 2012; 12:14:18 >
  • arkadaşlar bir selam vereyim nasıl keyifler
  • Size bahsettiğim ses kartı buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/116785/creative-sb-x-fi-surround-5-1-pro-usb-ses-karti.aspx

Buda benim kulaklıkhttp://www.bimeks.com.tr/urun/120006/creative-tactic-3d-alpha-gaming-usb-mikrofon-kulaklik.aspx

Ben Ses kartını alıcam zaten kaçışı yok artık! Bunlar 298 Tl,ye geliyor zaten optik çıkışlı kulaklıklar 350-400 civarı. Birde bu Ses kartının özelliklerini okudum. Sesi daha iyi veriyormuş benim kulaklığın bu hali cidden güzel tv,nin kulaklık girişine takıyorum Dediğim gibi Bass,dan titriyor kulaklık,birde ses kartı ile birlikte daha iyi olur kulaklığın ismi zaten 3D

• Level 3 onbası ile her nevi kunye alınır =) iletisim icin = TuborgSpecial haa bu arada bunu aldık diye oyundan atıldık o kısmı bi daha eglenceli =)))

BF3 AY YILDIZ KLANI

BF3 AY YILDIZ KLANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahKedi -- 16 Mayıs 2012; 13:34:32 >
  • quote:

Hocam şehri geçtik koca ülkede yok yaw.. bi fayrbola kaldık onda da ürün yok iyimi. Nasıl iş bu yaa???

Aynen Serkan hocam.Ben ciddi ciddi yurtdışından getirtme işine bakıyorum.Amazondan pek bi şey anlamadım.Bide göndermiyor bazı ürünleri ve bazı satıcıların göndermediğini yazmışlar forumlarda.Ebay e baktım daha sade bi site yapısı olduğundan istediğim bilgilere ulaşabiliyorum.

Yanlız kargo çok tuzlu.45 $ a 4-6 iş günü içerisinde göndermiş oluyolar.Toplamda 310 TL gibi bir rakama denk geliyor.fireball da bu fiyatın çok daha üstünde satılıyor.artısı garantisi var.

Henüz kararımı tam vermedim ama galiba e bayden alıcam.Bide kararımı tritton ax 720 olarak değiştirdim.Alet çok başarılı gibi görünüyor ve yapılan yorumlarda gayet tatmin edici düzeyde.

Tabi kulaklıkları kullanan yada getirmiş olan deneyimli arkadaşların yorumları da aydınlatıcı olacaktır benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1199hakan

Size bahsettiğim ses kartı buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/116785/creative-sb-x-fi-surround-5-1-pro-usb-ses-karti.aspx

Buda benim kulaklıkhttp://www.bimeks.com.tr/urun/120006/creative-tactic-3d-alpha-gaming-usb-mikrofon-kulaklik.aspx

Ben Ses kartını alıcam zaten kaçışı yok artık! Bunlar 298 Tl,ye geliyor zaten optik çıkışlı kulaklıklar 350-400 civarı. Birde bu Ses kartının özelliklerini okudum. Sesi daha iyi veriyormuş benim kulaklığın bu hali cidden güzel tv,nin kulaklık girişine takıyorum Dediğim gibi Bass,dan titriyor kulaklık,birde ses kartı ile birlikte daha iyi olur kulaklığın ismi zaten 3D

Hakan Peki bu ses kartını USB Den PS3 e bağladığında tanıyacak mı.Bana PS3 desteklemiyor gibi geldi ama yanılıyoda olabilirim.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.