Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alper;fireball a şöyle bir baktım ama psn kart satmıyorlar galiba.Psn kart satan bildiğin bir mağaza varmı?
  • Önce selim10 mehmet hocam:)). Üç kişilik oynar kendisi. Açacaksın bir hobo blues anında oynamaya başlar. Bi gün bir oynama videosu yükliyeyim:))

Edit: Buraya beceremedim de facebook ta selim10 hakkında bilinmeyenleri açıkladım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 9 Mayıs 2012; 17:22:21 >
  • bende varım hatta ayberk abiyle beni sabit squada yaz alper direk =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

pm cevapladım mahmut hocam.

bu arada cuma akşamı ps+30 ie lig maçı vardır.katılımcı arkadaşlar bu 3 gun ıcınde geliyorum diye msj atarsa sevınırz.

saat kacta Alper hocam
  • cuma akşamı 21:30 22:00 gibi olur heralde.
  • Selamlar;

Cuma akşamı ekipte boş yer var ise beni de yazabilirsiniz.

Tek sorunum TrAy ekleyemiyorum ismime, ne yaptıysam battlelog hesabı açamadım forumda tüm yazılanları yaptım fakat olmuyor. Tek çare EA canlı destek almak, buna da yabancı dilim yetmez detaylı görüşmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Richmoon hoşgeldin. Klan tag ını değiştirdeikten sonra zaten yapman gereken başka birşey yok. oyunlarda üzerimizden katılırsın, zaten biliyorusun bizi gönül muhabbet ister oyun bahane. Birde yanlız yaşın ve isminle kendini tanıt istersen arkadaşlar için, iyi olur bence.

Ömür hocam ikinci ele çok sıcak bakmyorum, ilgin için teşekkürler

alper hocam o kadar para verince iyi performans isterim valla, ben eğer öyleyse fireball u bekliyeyim.

Hocam daha yeni bakma firsatim oldu,adim Mert,yasim 14.Clanin yas ortalamasinin altindayim,farkindayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inception*

quote:

Richmoon hoşgeldin. Klan tag ını değiştirdeikten sonra zaten yapman gereken başka birşey yok. oyunlarda üzerimizden katılırsın, zaten biliyorusun bizi gönül muhabbet ister oyun bahane. Birde yanlız yaşın ve isminle kendini tanıt istersen arkadaşlar için, iyi olur bence.

alper hocam o kadar para verince iyi performans isterim valla, ben eğer öyleyse fireball u bekliyeyim.

Hocam daha yeni bakma firsatim oldu,adim Mert,yasim 14.Clanin yas ortalamasinin altindayim,farkindayim

Daha yaşın kücükmüş. yaşı kücük olanlar oyunu iyi oynuyor Neden bilmiyorum heralde ciddiye aldıklarından olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: Inception*

quote:

Daha yaşın kücükmüş. yaşı kücük olanlar oyunu iyi oynuyor Neden bilmiyorum heralde ciddiye aldıklarından olsa gerek

Dogrudur hocam,yalniz buyuklerime herhangi bir saygisizlik yapmadigim surece yasin bir sorun teskil edecegini pek sanmiyorum,ayrica yastan oturu bir problem olsaydi KZ3'teki clanada alinmam zor olurdu gibime geliyor,bilmem yanlismiyim

• Fifa 12 Atsak bi ara Sadece Bf3 e özel bi klan olmasa
  • Mert kardeşim bizleri zaten tanıyorsun, yaş bizler için önemli değil. Önem verdiğimiz değerler sevgi ve saygıdır. Yaşı küçük olan tek kardeşimizde sen değilsin yanlızlık hissetmezsin, abdullah da var mesela yaşı bizlerden küçük, ama terbiye de ve efendilikte koca koca adamlar eline su dökemez. Klan üyelerimizden bekletimiz açıktır, kimse kimseye nezakette kusur etmeyecek aramıza katılmakta yaşın hiçbir önemi yok ama barınmak için seviyeli olmak şart. Şimdi 15 yaşında ki bir üye tutar babası yaşında ki ayberk hocamla senli benli konuşursa bu olmaz samimiyetten dolayı akranların birbirleriyle şakalaştıkları gibi o da konuşmaya kalkışırsa bu da olmaz, bu bizleri rahatsız eder sesimizi çıkarmasak ta rahatsız eder. Zaten eskiden beri aramızda olan bir kardeşimiz olarak ben senin de bu konuda sorun yaşamayacağından eminim. Sen de yaşın küçük diye kimsenin sana nezakette kusur etmeyeceğine emin olabilirsin, buna da aynı şekilde izin vermeyiz. İçin ferah olsun, keyiflı oyunlar. Yaşının tadını çıkar, bi daha gelmez bu yıllar:))

• quote:

Yaşının tadını çıkar, bi daha gelmez bu yıllar:))

Biraz hüzün hissettim cümlede her ne kadar gülen yüz işareti olsada.

Yaşlandık diyosun yani sekan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cokerhan

Selamlar;

Cuma akşamı ekipte boş yer var ise beni de yazabilirsiniz.

Tek sorunum TrAy ekleyemiyorum ismime, ne yaptıysam battlelog hesabı açamadım forumda tüm yazılanları yaptım fakat olmuyor. Tek çare EA canlı destek almak, buna da yabancı dilim yetmez detaylı görüşmek için.

Battlelog sayfasinda psn mail ve psn giris sifrenin aynisi ile tek seferde actim ben.
  • Yaşlandık valla hocam ne yapcan yalan dünya:)). Bigün de ihtiyarlar gençlere karşı maçı yapalım:)))
  • Garanti leasing çalışanları birgün pasta istemiş. Pastacı ne yazılmak istendiğini anlamayınca çalışan yazması gerekenleri kodlamış ve gelen pasta bu:)) İnternette gördüm hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 10 Mayıs 2012; 14:49:26 >
  • egemen sen cuma oynayacakmısın.

bu arada ahmet,abdullah,mahmut,avni,fatih,ömür,murat arkadaşlarımız gelecekmısınız cuma gunune muhtemelen 21:30 -22:00 gibi başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 10 Mayıs 2012; 16:34:58 >
  • quote:

egemen sen cuma oynayacakmısın.

bu arada ahmet,abdullah,mahmut,avni,fatih,ömür,murat arkadaşlarımız gelecekmısınız cuma gunune muhtemelen 21:30 -22:00 gibi başlar.

Alper hocam,

Aksilik olmaz vede kendimi iyi hissedersem (soğuk algınlığı yüzünden 2 gündür oynayamıyorum.) yarın aranızda olurum inş.

aman havalara dikkat edin.Bu aralar biraz bi sıcak bi soğuk çarpıyo adamı.
  • quote:

Ben geliyorum Alper hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

quote:

Ben geliyorum Alper hocam

Hocam Dark Souls ne Alemde oyun cumartesi elime geciyor bide ben Bakayım nası bi oyunmuş . Demon's souls ün Ruhu bu oyundada varmı.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.