Şimdi Ara

bf3 beta\ goruslerim\fps degerleri\caspian border\ss dahil battlelog

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dice in yaptigi en buyuk hata beta secimi olarak bu operation metroyu kullanmasi. bu hartia alpha da cok daha iyiydi en azindan bradley tank vardi ama simdi iyi grafikli bir cod dan farkli olmuyor oynanis. gercek battlefield tecrubesi kesinlikle bu degil.1 saat oynadim ve bu map i bir daha oynamam heralde. ote yandan caspian border map iinanilmaz olmus 3 gun boyunca 8 saat aralik vermeden oynadim sonra oglen kapattilar server lari. pre order verdigim icin 48 saat oncelik hakkim vardi bir yandan da caspian border sunucu sifrelerini yolladilar bana sans heralde bilmiyorum. ama inanilmaz bir map kesinlikle. bc2 yi oynayanlar icin diyorum atacama desert in rahat 3 kati var oynanis alani. arac kullanmadan en yakin objektive kosmak 10 dk suruyor. mailde kesninlikle ss almayin diye belirtiler ama video cekenleri gordukten sonra aldim ss bir tane.battlelog danda aldim gormeyenler icin fikir olsun diye :=)))) jet kullanimi cok zor degil kesinlikle joystick almaya gerek yok cunku oyle bir sira oluyorki jette tum oyun boyunca sirada bekledigimi biliyorum, islemcisi hizli olan oyunun basinda kapiyor direk jet i. bu arada gtx560ti SLI sistemi ile 80-120 fps arasi aldim tek kartla 30-60 fps arasi aldim ultra ayarlarda aa ve af sonda iken.

son olarak beta ile ilgili goruslerim operation metro kesinlikle battlefield değil. gecen sene cıkmıs ve hıc begenilmeyen medal of honor ın grafiksel olarak daha iyi hali.dice neden insanlara gercek battlefield olan caspianı gostermıyor anlamıyorum.beta oyunun reklamı ve satıslar ıcın onemli etki yapar ve onlar en kotu map i secmiş durumda.gercekten iki farklı oyun gibi.biri surekli aksiyon surekli eglence ve gercek battlefield diğeri kim daha iyi pusarsa malı goturur hesabı. umarım betanın son gunlerınde acarlar caspian server larını tekrardan.

nvidia karti olanlar burdan bakabilirler hangi ayarlarda oynayabileceklerine. gtx560 high aa ve af kapali, gtx570 ultra aa ve aaf kapali, gtx580 ultra aa ve af acik. gtx580 sli 3d vision 3 monitor,
    http://uk.geforce.com/games-applications/pc-games/battlefield-3/gpu-analyzer

http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/13454.png
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/11949.png
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/11981.png
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/12065.png
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/12098.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinna -- 1 Ekim 2011; 1:38:18 >

• teşekkürler emeğin için ama resinler gözükmüyorwww.hizliresim.com upload etmeni tavsiye ederim

konsolda denedim metro haritasını beğenmedim ve grafikler berbattı pc de nasıl acaba grafikler ?
  • ya upload ile ilgili bir problem yasiyorum su anda hemen denicem verdigin adresi ama yeni ekledigim alttaki linlerde ,indirmek icin tiklayin, kisminda sorun olmuyor .pc grafikleri karti iyi olana guzel, 9500gt ile low da kastigi yerler oldu.ozellikle caspian border da islemci yuku bile yuzde 70-80 lere cikiyor.1080p de ve ultrada muhtesem gozukuyor ama hersey
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinna

ya upload ile ilgili bir problem yasiyorum su anda hemen denicem verdigin adresi ama yeni ekledigim alttaki linlerde ,indirmek icin tiklayin, kisminda sorun olmuyor .pc grafikleri karti iyi olana guzel, 9500gt ile low da kastigi yerler oldu.ozellikle caspian border da islemci yuku bile yuzde 70-80 lere cikiyor.1080p de ve ultrada muhtesem gozukuyor ama hersey
    bi video izledim pc fark atmış gerçekten konsola hd6870 almayı düşünüyorum bu yüzden konsolda oynanmaz bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

bi video izledim pc fark atmış gerçekten konsola hd6870 almayı düşünüyorum bu yüzden konsolda oynanmaz bu oyun

Alıntıları Göster
    kesinlikle katiliyorum. grafikler harika ama operation metro yanlis secim.grafik gorulecek bir ortam yok kapali alan cogu yeri. grafikler disinda seslerde inanilmaz yani ustunden jet gecince yaninda roket patlayinca fazla gercekci geliyor sesler .ayarlari war types yapinca cosuyor ozellikle
  • quote:

kesinlikle katiliyorum. grafikler harika ama operation metro yanlis secim.grafik gorulecek bir ortam yok kapali alan cogu yeri. grafikler disinda seslerde inanilmaz yani ustunden jet gecince yaninda roket patlayinca fazla gercekci geliyor sesler .ayarlari war types yapinca cosuyor ozellikle

Alıntıları Göster
    bide gel oyna ps3 te grafikler berbat herhalde hd6870 verdiğim paraya değicek bu oyun için
  • quote:

bide gel oyna ps3 te grafikler berbat herhalde hd6870 verdiğim paraya değicek bu oyun için

Alıntıları Göster
    bu oyun icin sistem kurmaya kesinlikle deger. hizliresim i denedim tavsiyen icin tesekkurler ekledim resimleri
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oyun gerçekten baymıyor. Özellikle BC2 oynayıcısı olarak BF3 iyi geldi
  • quote:

bu oyun icin sistem kurmaya kesinlikle deger. hizliresim i denedim tavsiyen icin tesekkurler ekledim resimleri

birşey değil

konsolda mw3 pc de bf3 oynucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: josekutinyo

Oyun gerçekten baymıyor. Özellikle BC2 oynayıcısı olarak BF3 iyi geldi

Alıntıları Göster
    operation metro icin boyle dusunuyorsan caspian oyna birde .inanilmaz tek kelime ile. 64 kisi olmasina ragmen en fazla 3 kere piyade savasina girebildim birbirini bulmak bile cok zor .herkes araclarda onun icin. her tarafta baslangicta 2 jet,1 heli, 2 agir tank(t90 gibi),2 hafif tank, 2 tane aa battery ,4 tane makineli atv, 2 tane zirhli personel tasiyici veriliyor dusun artik :=)))

• quote:

quote:

birşey değil

aynen :=))
  • quote:

quote:

quote:

birşey değil

aynen :=))

Alıntıları Göster
    Henüz denemedim ama sizce benim sistemim oyunu nasıl hangi derece oynatır/oynatırmı ?

Intel Core i3-2.54 GHz-3mb
    Nvidia GeForce 315M
    4gb ram

Acil yardım edin ona göre inidirp deniycem oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: xmhkceza

Henüz denemedim ama sizce benim sistemim oyunu nasıl hangi derece oynatır/oynatırmı ?

Nvidia GeForce 315M
    4gb ram

net birşey soylıyemıcem ama buyuk ıhtımalle low da acar .ama denenmeden bılınmez.10 gun daha suresı var zaten betanın daha .indirin deneyin bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmhkceza

Nvidia GeForce 315M
    4gb ram

net birşey soylıyemıcem ama buyuk ıhtımalle low da acar .ama denenmeden bılınmez.10 gun daha suresı var zaten betanın daha .indirin deneyin bence

Alıntıları Göster
    AMD Athlon II X4 620 - 2.6ghz
    HD 5850 PCS +
    8 GB 1333 mhz RAM

açık mekan ve kalabalık sahnelerde 45 - 60 FPS
    kapalı mekanlarda 60-70 FPS alıyorum

grafikler ULTRA ayarlarda... 1080p oynuyorum ve AA bile 16x de... hiçbirşeyi kısmadan oynadım ve bu performansı aldım.

http://b1110.hizliresim.com/11/10/1/1337.jpg

http://b1110.hizliresim.com/11/10/1/1345.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

AMD Athlon II X4 620 - 2.6ghz
    HD 5850 PCS +
    8 GB 1333 mhz RAM

açık mekan ve kalabalık sahnelerde 45 - 60 FPS
    kapalı mekanlarda 60-70 FPS alıyorum

grafikler ULTRA ayarlarda... 1080p oynuyorum ve AA bile 16x de... hiçbirşeyi kısmadan oynadım ve bu performansı aldım.

http://b1110.hizliresim.com/11/10/1/1337.jpg

http://b1110.hizliresim.com/11/10/1/1345.jpg

Alıntıları Göster
    alpha cok daha optımızeydi.neden bozuldu anlamadım grafıksel olarak ahım sahım bır yenılıkte yok ama full versıyonda cok cok daha ıyı olur heralde yenı yama bıle bayagı performans artırdı.

bu arada ufak bır not nvıdıa kart ıle cokme sorunu veya ekranda yesıl frame rate sorunu yasayanlar.3d vision kullanmıyorsanız 3d vision suruculerını sılın hem fps artıcak hem frame rate sorunları azalacaktır

• quote:

alpha cok daha optımızeydi.neden bozuldu anlamadım grafıksel olarak ahım sahım bır yenılıkte yok ama full versıyonda cok cok daha ıyı olur heralde yenı yama bıle bayagı performans artırdı.

bu arada ufak bır not nvıdıa kart ıle cokme sorunu veya ekranda yesıl frame rate sorunu yasayanlar.3d vision kullanmıyorsanız 3d vision suruculerını sılın hem fps artıcak hem frame rate sorunları azalacaktır

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu sistemimde 2 gb kingston 1066 mhz ram(aynı setten 1 tane daha takcam toplam 4 sayabiliriz yani :)),ati gigabyte 1 gb/256 bit DDR5 ekran kartı,e8200 2.66 Ghz çift çekirdekli işlemcim var..
    şu an xp'deyim ama sadece 2 gb ram daha ekleyerek bu oyunu orta düzeylerde oynayabileceksem xp tabumy yıkıp win7'ye geçebilirim :)
    umut var mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeahh

Arkadaşlar şu sistemimde 2 gb kingston 1066 mhz ram(aynı setten 1 tane daha takcam toplam 4 sayabiliriz yani :)),ati gigabyte 1 gb/256 bit DDR5 ekran kartı,e8200 2.66 Ghz çift çekirdekli işlemcim var..
    şu an xp'deyim ama sadece 2 gb ram daha ekleyerek bu oyunu orta düzeylerde oynayabileceksem xp tabumy yıkıp win7'ye geçebilirim :)
    umut var mı sizce?

konsollardan ozellıkle xbox dan daha iyi goruntu alacagın kesin yani.
  • quote:

umut var mı sizce?

sakın durma. yapıştır gelsin.. krallar gibi oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

umut var mı sizce?

sakın durma. yapıştır gelsin.. krallar gibi oynarsın.

Alıntıları Göster
    4 çekirdekli 3.4 ghz amd işlemci
    4 gb ddr3 ram
    HD 5850 ekran kartı
    500 wattlık power supply var grafikler harika ama detaylı grafik ayarlarını yaptırmıyor oyun.bende şaşırdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PERFECT PLAYER

4 çekirdekli 3.4 ghz amd işlemci
    4 gb ddr3 ram
    HD 5850 ekran kartı
    500 wattlık power supply var grafikler harika ama detaylı grafik ayarlarını yaptırmıyor oyun.bende şaşırdım :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dediklerine kesinlikle katılıyorum; ama çok net atladığın birşey var. Battlefield sadece battlefield olsaydı emin ol artık pek tadı çıkmazdı. Misal ben BF'da 1000 saatten fazla oyun sürem var. Ama bu oyun süresinin çok büyük bir kısmını BF'ye NO VEHICLES patch'i geldikten sonra yaptım.

Evet, araçlar güzel. Tankla, uçakla gezmek güzel. Ama üst düzeyde infantry savaşı olmadı mı bi FPS'de ona artık FPS demiyorum ben. Çünkü BF2'nin ilk günleri sadece uçak önünde sıra beklemek, tek bi spawn point için 10 dakka gezdikten sonra; dandirik bi uçağın üzerime düşmesiyle ölmek tarzı adamı sinir eden zamanlarla geçti. Çünkü her ne kadar bi dolu tank, uçak olsada 64 kişinin 54 tanesi yayan oluyor. Yani infantry savaşı kaçınılmaz oluyor.

Infanfry savaşı olarak DICE bu sefer noktayı koymuş. BF'yi BF yapan hiç kimsenin dediği gibi tank, top, uçak değildir. Tamamen bi dolu çeşitte olan ve hepsinin hissiyatı birbirinden farklı olan silahlardır. Açıkçası ben bu konuda oldukça memnun kaldım. CS'nin automatic pompalısını bile koymuşlar. Silahlar cidden çok güzel olmuş. Her silaha 19'a yakın attachment var ve herbiri unlock edilip kullanılabiliniyor. Bu da baya üst düzeyde bir oyun süresi potansiyeli yaratıyor. Tartışılacak belki bi tek şey sniper'ların gümbür gümbür parlaması. Hadi dışarda ok de metronun içinde de tek bir ışık kaynağı yokken gümbür gümbür parlıyorlar. DICE'ın bunu yapma nedeni çok belli. BC2, harita rush olmasına rağmen yerinden hareket etmeyen sniperlar ile doluydu. Bunu engellemek için böyle bir çözüm düşünmüşler belli ki. Kesin bi çözüm bulmaları gerekirdi; ama bu çözüm ne kadar mantıklı, insanlardan nasıl tepki alacaklar; onu zaman gösterecek.

Kim ne derse desin, Operation Metro'nun, içerde geçen metro kısımları efsane olmuş. Evet bir COD tarzı olmuş belki; ama o dar mekanlarda geçen SWAT tarzı çatışmalar cidden sınırsız zevk veriyor. Bunu ağır bir BF oyuncusu olan biri olarak net söyleyebilirim ki, BF2'de zaten gerçek oyuncu potansiyelini Road To Jalalabad çıktıntan sonra yakalamıştır. Asıl BF odur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.