Şimdi Ara

Bf3 BF 4 KALİTELİ SERVER artık yeter. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arbforce1

Bir şey daha sorcam, uzun zamandır girmiyodum. Dün bi girdim oyun ortasında DA0-12 shotgun kullandığım için atıla atıla bir hal oldum. Atış zevkini en iyi hissettiren silah benim için. Yakın mesafe haritada assault, lmgyle gezen hıyarlar yüzünden bunu da mı kullanamicaz şimdi? Her şey serbest server kalmadı mı? Biri beni c4, rpg, shotgunla vurdu diye ben sinirlenmiyorum da, bu hıyarlara ne oluyor?

Bizim serverlarımızda hiçbir silah veya ekipman kısıtlaması veya yasaklaması bulunmamaktadır.

en önemli kurallarımız Küfür veya Hile kulllananlar anında veya daha sonra kontrol edilmek kaydıyla süreli veya süresiz cezalandırılır.

Bu sebeple seviyeli ve arkadaş canlısı sunucularımızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sunucu adreslerimiz:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/0bfbf669-eb9d-423a-b819-484accd0e8c3/TR-1-clanmerkezi-com-24-7-Caspian-Border-3000-Ticket/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/548943e8-243c-4674-8b4f-7322108e9c94/TR-2-clanmerkezi-com-24-7-Kharg-Island-3000-Ticket/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/1490aa97-ee2d-4e8a-a77d-b35b9557fa90/TR-3-clanmerkezi-com-Operation-Firestorm-3000-Ticket/

battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/008d4b83-a697-4e98-882d-4446f24590d3/TR-4-clanmerkezi-com-24-7-Damavand-Peak-RUSH-Only/

Sunucularımıza girdiginizde !rules veya !kural yazdığınızda geçerli kuralları okuyabilirsiniz.

İyi eğlenceler

• kankatree kullanıcısına yanıt
    Oyun istatistikleriniz şüpheli ve bu sebeple bizim sunuculara girmeniz yasaklanmıştır :)

http://i-stats.net/index.php?action=pcheck&game=BF3&sub=Check+Player&player=aykut52TR

aykut52TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminunsal

Oyun istatistikleriniz şüpheli ve bu sebeple bizim sunuculara girmeniz yasaklanmıştır :)

http://i-stats.net/index.php?action=pcheck&game=BF3&sub=Check+Player&player=aykut52TR

aykut52TR

Supheli derken hilecilerle karistiriyorsun heralde zaten bf3 oynamiyorum uzun bir suredir bf4te takiliyorum bf3e giriyorum ama oda makarasina zaten sizin serverde oynamiyorum sorun yok yani yasaklasanda yasaklamasanda benim pek umrumda degil anlican :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

aykut52TR

Supheli derken hilecilerle karistiriyorsun heralde zaten bf3 oynamiyorum uzun bir suredir bf4te takiliyorum bf3e giriyorum ama oda makarasina zaten sizin serverde oynamiyorum sorun yok yani yasaklasanda yasaklamasanda benim pek umrumda degil anlican :)

bir kaç yorum üstte bende neden banlandığımı sormuştum ama bu cevabı görünce vazgeçtim artık merak etmiyorum. siz ne kadar aciz cahil insanlarsınız adamın statlarında anormal hiç bir durum yok orta düzey bir oyuncu. sitenize girdim adminlerinizin battlefield profillerini tek tek inceledim vasatı geçtim vasatın da altında bi seviyedesiniz cehaletiniz her şeyiyle ortada oyun hakkında en ufak fikriniz yok. hile tespiti için bir çok siteden yararlanıyorsunuz, evet o siteler admin arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla açıldı ama doğru kullanamıyorsunuz çünkü ordaki verileri değerlendirebilecek bilgi ve birikime sahip değilsiniz hal böyle olunca kurunun yanında yaşta yanıyor. serverlerinizin canı cehenneme böyle stres olacaksak hiç girmemek daha iyi. söylediklerimin arkasındayım oyundan zerre anlamadığınızı her şekilde ıspatlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azai

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

aykut52TR

bir kaç yorum üstte bende neden banlandığımı sormuştum ama bu cevabı görünce vazgeçtim artık merak etmiyorum. siz ne kadar aciz cahil insanlarsınız adamın statlarında anormal hiç bir durum yok orta düzey bir oyuncu. sitenize girdim adminlerinizin battlefield profillerini tek tek inceledim vasatı geçtim vasatın da altında bi seviyedesiniz cehaletiniz her şeyiyle ortada oyun hakkında en ufak fikriniz yok. hile tespiti için bir çok siteden yararlanıyorsunuz, evet o siteler admin arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla açıldı ama doğru kullanamıyorsunuz çünkü ordaki verileri değerlendirebilecek bilgi ve birikime sahip değilsiniz hal böyle olunca kurunun yanında yaşta yanıyor. serverlerinizin canı cehenneme böyle stres olacaksak hiç girmemek daha iyi. söylediklerimin arkasındayım oyundan zerre anlamadığınızı her şekilde ıspatlarım.

Hocam iste arkadas kendini tatmin ediyor ne yapsin benim gecen sene oynadigim oyunu almis bu sene gelmis statslardan bahsediyor ne yapsin admincik iste

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Ben sizin kadar pro oyuncu olsam inadına girer, inadına takır takır oynarım. Millet ancak klavye delikanlılığı yapıyor.

Biz zaten öyle yapıyoruz.Adamlar en sonunda banlıyor.Korkak hepsi low :)
  • Yabancı serverlar çok daha seviyeli. Oyunda bile birbirimize tahammülümüz yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Yabancı serverlar çok daha seviyeli. Oyunda bile birbirimize tahammülümüz yok...

Katılıyorum bizim oyunlar kör dövüşü bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Yabancı serverlar çok daha seviyeli. Oyunda bile birbirimize tahammülümüz yok...

Hocam yerinde yorum valla haklısın hangi oyunu oynasam hep bi dalaşma var. yabancılar kardeş gibi oyunuyo insan imreniyo ne olacka bu halimiz.
  • Sen adamın kdsine bakarak hile dersen çık git oynama bu oyunu o zaman

• hocam aykut nickli arkadaşin istatistikleri size anormal geliyorsa siz ve diğer adminlerinize mario tarzı oyunları öneririm.

• Oyunu ilk aldığım zamanlarda bir kere ''neden bütün medıcler zenci?'' diye sormuştum.Irkçılık gerekçesiyle serverdan attılarAdmin de Türktü.Ulan neyin ırkçılığını yapacağım.Sadece o sınıfta farklı bir tip seçilebiliyor mu diye merak etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

Oyunu ilk aldığım zamanlarda bir kere ''neden bütün medıcler zenci?'' diye sormuştum.Irkçılık gerekçesiyle serverdan attılarAdmin de Türktü.Ulan neyin ırkçılığını yapacağım.Sadece o sınıfta farklı bir tip seçilebiliyor mu diye merak etmiştim.

Zemciler bi ara rus aksanı ile ingilizce konuşuyodu. düzelttiler onu
  • Bugüne kadar tek banlanma sebebim küfür oda ağızımdan kaçmıştı 2 saatlik

• Meshur clanmerkezi adminlerinden biri. Sirf atmayin diye kd yi 2 civari tutuyordum BF3'te.

• Oyundan atan serverlere giricen sniper de iyisen birde onları headshot manyağı yapıcan beni serverden atarlarsa öyle yapıyorum inadına onlara

• Caspian border da 72 ye 2 giderken clanmerkezi sunucusunda hileli olduğum düşünüldü ve admin tarafından ss ler alındı. Alınan sslerin temiz olduğunu admin kendisi söyledi fakat yine de ban attı çünkü Fransız hile kontrol sistemine(cheat o meter) göre hileliymişim. Admin sonra gidip beni metaban listesine %100 cheater olarak ekledi.

Bende hile mile yoktu. Zaten olsaydı daha profesyonel adminlerin olduğu alman ve İngiliz svlerde de uzaklaştırılırdım fakat sadece clanmerkezi nden uzaklaştırıldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada eklemeyi unuttum. Ekleyeyim:

Clanmerkezinden uzaklaştıldığım zamanlarda başka bir Türk sv sinde yarışma düzenleniyordu. Yukarıda anlattığım sebepten dolayı metabanda ismim olduğu için yarışmadan atıldım ve dendi ki hilelisin ve masaüstü görüntülerin clanmerkezi forumunda var. Siteye girdim ve her yere bakmama rağmen belirtilen ss yi bulamadım.

Sonuç olarak naçizane tavsiyem şudur: Eğer iyi oynuyorsanız, ne yaparsanız yapın ama bf yi Türk sv lerde oynamayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907vlkn1907

dostum yanlış bilmiyorsa arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bf4 te benim arkadaşımı türk diye admin odadan atmış ki düşün sn bide pro isen gerisini var sen getir kardeş oyunlarda türksen birde pro isen atıyorlar gurularına yediremiyorlar herhal ÜRK

Dostum kimse O.o sen türksün gelme demiyor serverın oyuncusu bol ve kaliteli hizmet vermek adına sadece kendi ülkesini ve komşu ülkeleri seçiyorlar eğer senin ülken o ülkenin dışındaysa kickliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.