Şimdi Ara

Bf3 BF 4 KALİTELİ SERVER artık yeter.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bf3 yaklaşık 400 saat oynadım. ve adminlerin beni oyundan atması, yani bi şekilde bahane bulup oyundan atması beni bıktırdı.
    özellikle türk serverlarda yaşadığım sorun bu. elin almanı fransızı atmıyor ama bizim aşşağlık o kadar zavallı adminlerimiz sürekli oyundan atıyor.
    çok iyi jet kullanırım.yeni bir hesap aldım arada bir giriyorum. ama bu bıktrdı bu tarz çocukça şeylerin yaşanmadığı serverlar önerebilirmisiniz.
    BF 4 ü sırf bu yüzden almadım biliyorum aynı kriz ordada olucak. bunu sırf iyi oyuncu diye yapan insanlara söylüyorum o servera bir daha girmem olur biter.
    ama sizin kadar zavallı bir insan görmedim. daha bu gün 7 8 türk serverdan 2 saat ban yedim. sebep admini öldürdüm.
    Lütfen ama lütfen bana önerilerde bulunun. bf4 te durum nedir. onuda merak ediyorum.

• dostum yanlış bilmiyorsa arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bf4 te benim arkadaşımı türk diye admin odadan atmış ki düşün sn bide pro isen gerisini var sen getir kardeş oyunlarda türksen birde pro isen atıyorlar gurularına yediremiyorlar herhal ÜRK
  • BF4de de ayni şey var, helideyken admini vurdum 1-2 kere, sonra hop banladı, yabanci serverlarda çok oluyor ama türk serverlarında olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce BF3 alman serverın birinde oyundan attı beni şu yazılar çıktı peşpeşe nedir bunlar arkadaşlar o değil öldürdüğüm adam sayısı 85 civarı 42-43 kerede ölmüştüm 200 kişi öldürenler var onarlı atmıyorlar hep banamı denk geliyor anlamadım
    Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: za podstvol

Your game session has expired, please log out and then log in again
  • Ya yemin ederim, bazen sırf beni atmasınlar diye bilerek ölüyorumki arada bir mutlu olsunlar.zaten başka serverlarda rahat yok kendi milletimin kurduğu serverdada huzur bulamıycaksam işimiz var.
    admin olabilirsin oynama becerin yoktur. kimse seninle dalga geçmez. ama aha kankamı öldürdü aha beni vurdu diyerek oyundan atmak nedir abi ya.
    artık serverları ergenleremi bırakıyolar. ne yapıyolarsa bf4 almadım almıycam.betada oynadım zaten haritalar çok dar.cod mu oynuyoz bf4 mü belli değil.
  • Ben sizin kadar pro oyuncu olsam inadına girer, inadına takır takır oynarım. Millet ancak klavye delikanlılığı yapıyor.
  • 18 ekim gecesi golmund railway mapinde G noktasının arkasındaki küçük baraka benzeri bir şey var arka tarafından F noktasının çatısındaki iki adam birbirlerinedoğru koştular
    ondan sonra tam bir hizada durdular bende yolladım mermiyi 2 kişiyi tek mermide headshot yaptım sonraki dakikalarda teamkill den tut da türklüğe hakaret daha neler neler.Çıktım bende favori listesinden sildim girmiyeceğim bir daha.Hemen sonra lancing dam haritasında spawn olduğum yere sniper ateşi açıldı direk atanı buldum rakip base in tam arkası yani haritanın en ucu daha Spawn olduğu yere 300 mt falan var admine söyledim, İsmini söyle kim dedi adam beni vuramadı ismini nerden bileyim dedim git gör adam dağın tepesinde diye yazdım bir sağ bir sol takılıyo falan bende d noktasına kadar gittim adamı vurdum oyundan attılar. İnsanlar bükemediği bileği öpemiyorlar. Server kurallarınada no racism no baserape base camp falan yazıyorlar ya hepsi hikaye , hakaretin de adam kayırmanında kralı var.

Low and mid skill oyuncuların katıldığı bi üniversity server var orda ne şaibeli vuruşlar nede gereksiz saçma sapan şeyler yaşadım. Rütbeniz yüksekse almıyorlar girersenizde yüksek skill olduğunuzdan oyundan çıkarıldınız falan diyor. En başlarda orada çok oynadım tavsiye ederim.

• Serverlerde admin ve onun yalaklari at kosturuyor ben genelde yabanci serverlerde oynuyorum ve suana kadar ban hile diye ban yemedim sadece yasakli olan seyleri yaptigim icin kick yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907vlkn1907

dostum yanlış bilmiyorsa arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bf4 te benim arkadaşımı türk diye admin odadan atmış ki düşün sn bide pro isen gerisini var sen getir kardeş oyunlarda türksen birde pro isen atıyorlar gurularına yediremiyorlar herhal ÜRK

o genelde türkler hileleri ile ünlü olduğu için olmasın her oyunda o kadar lamer yüzünden pro olsan bile hile damgası yiyorsunuz zaten allahin hilecileri yüzünden bizde hileci durumuna düşüyoruz

• Bende yaklaşık 2 haftadır bf3 oynuyorum, 1 kere bile oyundan atılmadım. Türk server'larına girmiyorum hep team dm ve diğer ülkeler.
  • TurkishAirForces isimli oyuncuda sen olmalısın :)

Neyse konumuza gelelim sizin ban yeme sebebiniz

# KPD seviyeniz 15.0 oldugu icin sunucumuzda oynamaniz yasaklanmistir!

Bu otomatik olarak ban yemiş olmanız anlamına geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Capoeira19

Bende yaklaşık 2 haftadır bf3 oynuyorum, 1 kere bile oyundan atılmadım. Türk server'larına girmiyorum hep team dm ve diğer ülkeler.

hileciler varmı hile durumu nasıl
  • quote:

Bende yaklaşık 2 haftadır bf3 oynuyorum, 1 kere bile oyundan atılmadım. Türk server'larına girmiyorum hep team dm ve diğer ülkeler.

hileciler varmı bf3te
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminunsal

TurkishAirForces isimli oyuncuda sen olmalısın :)

Neyse konumuza gelelim sizin ban yeme sebebiniz

# KPD seviyeniz 15.0 oldugu icin sunucumuzda oynamaniz yasaklanmistir!

Bu otomatik olarak ban yemiş olmanız anlamına geliyor.

Yok o ben değilim:) Chuck norris training camp'server'ındayım her akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

hileciler varmı bf3te

Hileci var hocam ya maalesef.
  • hani kimse server önermemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: eminunsal
    ..........................

SonMermi nickli şahıs olduğunu farz ederek konuşuyorum, az önce sunucularınızdan şüpheli istatistik zırvasıyla banlandım hani insan bi merak ediyor bu saçmalığın arkasında ne sebepler yatıyor neye göre, kime hangi istatistiki verilere göre banlandım bunu öğrenmekte benim en doğal hakkım. çamur at izi kalsın olmamalı nedenleriyle sebepleriyle öğrenmek istiyorum.

Lethalarch

https://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Lethalarch/stats/519648658/pc/
    https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Lethalarch/stats/519648658/pc/

• Bir şey daha sorcam, uzun zamandır girmiyodum. Dün bi girdim oyun ortasında DA0-12 shotgun kullandığım için atıla atıla bir hal oldum. Atış zevkini en iyi hissettiren silah benim için. Yakın mesafe haritada assault, lmgyle gezen hıyarlar yüzünden bunu da mı kullanamicaz şimdi? Her şey serbest server kalmadı mı? Biri beni c4, rpg, shotgunla vurdu diye ben sinirlenmiyorum da, bu hıyarlara ne oluyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.