Şimdi Ara

BF3-BF4 Anlık fps düşüşleri.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BF4'te ultra ayarlarda ortalama 60-100 arası fps ile oynarken bir kaç dakika içerisinde birden 30-40 fps 'ye düşüyor sonra tekrar normale dönüyor. Yani sık sık yaşıyorum. Low,medium ayarları denediğim de de anlık düşüşler ve normale dönmeler oluyor yani grafik ayarı ne olursa olsun fark etmiyor. Ciddi bir düşüş olduğu için oyundan soğuyorum anlıkta olsa.

BF3 keza daha kötü durumda 1 fps'yi bile gördüm. kimi yerlerde 15-30 arası gidiyor. Bu düşüşler belli aralıklarla oluyor. Sık ve ani değişimlerin sebebi nedir lütfen yardımcı olun. Misal bugün gulf oman haritasında oynuyorum kumsaldan şehre baktığımda ortalama 15-25 fps veriyor R9 280x için gerçekten komik durumlar. Yüklü olan sürücü 14.4

Bu sorunu yaşayan bir çok insan var battlelog forumlarında hatta bununla ilgili örnek bir konu: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064775098949920/
    Çözüm üretebilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

sistem
    FX8120
    psu : 750W seasonic
    R9 280x 3GB
    mem : 8GB
    win : 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 28 Eylül 2014; 13:12:00 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • Bende 660m var son 2 gündür oynayamıyorum. Yani sürekli kare atlama ve lag varmış gibi ama ping düşük 22 yi geçmiyor. Bi de bugün denedim turuncu amblem çıktı anlamadım neden oldu. Nvidia 344.11 güncel acaba ondan mı ki ?
  • eğer multi oynuyorsan işlemcine tam yük binince fps kaybı oluyor bf3 multide işlemcinin çekirdek performansı daha önemli amd işlemciler o yüzden biraz zayıf kalıyor tavsiyem işlemcine overclock yap ve çıkabildiğin en stabil yüksek hızda kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.