Şimdi Ara

BF3 CO-OP Açılmıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CO-OP'a girip start mission, public matchmake'e basıyorum matchmaking for public.. yazıyor ne kadar beklersem bekliyim oyuna bağlanmıyor fotoğraftaki gibi

https://store.donanimhaber.com/ed/ac/79/edac79aa20d49b88235717ec492d20b8.png
     BF3 CO-OP Açılmıyor!

• Co-op sorunlu zaten.
  • CO-OP'u G3A3'ü açmak istediğim için oynamak istiyordum daha 130000 bin puan biriktirmiştim 30000 kalmıştı. Yabancı forumlardan araştırdım biraz sorunu çözdüm. İlk önce herhangi bir servera giriyorum o serverdan çıkmadan alt tab yapıp battlelogdan CO-OP'a giriyorum, bu şekilde açıldı. Zaten silahı falan da açtım. Bir daha da CO-OP'a girmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

CO-OP'u G3A3'ü açmak istediğim için oynamak istiyordum daha 130000 bin puan biriktirmiştim 30000 kalmıştı. Yabancı forumlardan araştırdım biraz sorunu çözdüm. İlk önce herhangi bir servera giriyorum o serverdan çıkmadan alt tab yapıp battlelogdan CO-OP'a giriyorum, bu şekilde açıldı. Zaten silahı falan da açtım. Bir daha da CO-OP'a girmem :)

Eyw. dostum sorunu sayende bende çözdüm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

CO-OP'u G3A3'ü açmak istediğim için oynamak istiyordum daha 130000 bin puan biriktirmiştim 30000 kalmıştı. Yabancı forumlardan araştırdım biraz sorunu çözdüm. İlk önce herhangi bir servera giriyorum o serverdan çıkmadan alt tab yapıp battlelogdan CO-OP'a giriyorum, bu şekilde açıldı. Zaten silahı falan da açtım. Bir daha da CO-OP'a girmem :)

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu teknik gerçekten işe yaradı o yüzden teşekkür etmek istedim
  • Albay7 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :):):))::):)
  • Yukarıdaki yöntem bende işe yaramadı,giriyor loading ekranında bekliyor sonra geri masa üstüne geliyor.
    Acaba oynayan mı yok diyeceğim ama öyle olsa oyuna hiç girmez...?
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede öyle oluyor
  • Bende sorunsuz açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de açılmıyor maalsef :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.