Şimdi Ara

BF3'den Durduk Yere Ban Yemek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle şey olmaz 1 haftadır açtırmaya çalışıyorum açtıramıyorum.Statlardan ban yemişim güya.Çok da güzel statlarım yok görüldüğü gibi ;http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Ayvacuk/stats/1018567145/pc/
    Nasıl açtıracağım arkadaşlar bir akıl verin çoğu sunucuya bağlanamıyorum deli oldum bir haftadır.Oyunda hile kol geziyor gelip beni buldular.Hesapta ki hem bf3 pre hemde bf4 pre haybeye gidecek.

Başına böyle bir şey gelip de açtıran var mı ?

• bana da oldu bugün farkettim işin garibi bana email falan da gelmedi. Nereden konuşabilirim bunlarla yardımcı olabilir misin bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

bana da oldu bugün farkettim işin garibi bana email falan da gelmedi. Nereden konuşabilirim bunlarla yardımcı olabilir misin bana?

Basta evenbalance a ticket actim daha sonra ggc stream de ban appeal kismina ban kodunu(ekranin asagisinda kirmizi renkte banlandin yazan yerde kodu bulursun) yazip orayada bir ticket actim.Evenbalance bir hata bulamadik baniniz acilmayacak dedi ayni sekilde ggc stream baniniz omur boyu kalacak dedi fakat hala adminlerle yazisiyorum olmazsa ea live chatele gorusecegim bakalim.

İsin garibi farkli bir bf3 hesabimla oynamaya basladim fakat daha sonra ondanda ban yedim.Yine ayni ban kodu.Seve seve acacaklar bu bani her turlu ugrasacagim bunlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 9 Nisan 2015; 8:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunumuz farklı galiba ben battlelogdan ban yedim ama neden yediğime dair en ufak bir fikrim yok. E-mail da gelmedi. Biraz araştırdım. Battlelog banları geçiciymiş. Ama olası ban sebeplerinde küfür falan yazıyor ben oyun içinde chat kullanmayan biriyim. Neden böyle bir şey yaptılar hala anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Uzun yazışmalar sonucu bir sonuca ulaşamayınca ea live chat ile görüştüm.Beni banlayan antiloplarla iletişime geçeceğini söyledi ve bana e mail ile ulaşacaklarını söyledi.
    Bakalım ne olacak sende bir konuş istersen live chat ile.

BF3'den Durduk Yere Ban Yemek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 11 Nisan 2015; 10:14:13 >
  • Kardeş aynı problem bendede var nasıl çözülür yardım edin.İngilizcem berbat ne yapacam ne edeceğim bilmiyorum konu nisan ayında açılmış ama olsun problem daha hala devam ediyor mu ? ben battlelog'dan ban yedim nasıl yediysem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho_MAN -- 5 Haziran 2015; 0:35:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.