Şimdi Ara

Bf3 en iyi silah loadout tavsiyeleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hemen hemen bütün silahlarla oynadım benim en rahat ettiğim silah MTAR-21 taktım üstüne acog 4x dürbün 6 günde 1279 adam aldım sadece bu silahla sanırım enginer sınıfının en uzun menzilli silahı
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

hemen hemen bütün silahlarla oynadım benim en rahat ettiğim silah MTAR-21 taktım üstüne acog 4x dürbün 6 günde 1279 adam aldım sadece bu silahla sanırım enginer sınıfının en uzun menzilli silahı

Ya sadece mtar kullandın ya da farklı bir oyun oynuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

hemen hemen bütün silahlarla oynadım benim en rahat ettiğim silah MTAR-21 taktım üstüne acog 4x dürbün 6 günde 1279 adam aldım sadece bu silahla sanırım enginer sınıfının en uzun menzilli silahı

evet 6 gündür sadece mtar-21 kullandım bunda bukadar kızacak ne var
  • quote:

quote:

quote:

ben sana 6 gün oynamadın demedim " enginer sınıfının en uzun menzilli silahı " ne alaka diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sana 6 gün oynamadın demedim " enginer sınıfının en uzun menzilli silahı " ne alaka diyorum.

evet en uzun menzilli iki silahından biriymiş şimdi baktım diyeride acw-r

• quote:

1 M4A1 2 ACW-R üstüne tanımam engineer da conquest haritalar için.Ama alıp mtar ı canalda engineer oynarım dersen ona lafım yok.
  • quote:

Dostum sen ne içtin afedersin? MTAR-21'i acog ile kullanabiliyorsan helal olsun. Ayrıca Engineer'da en uzun menzilii silah değildir aksine yakın mesafede duman eder fakat uzak mesafa için çok zor. Ben Engineer'da hep MTAR-21 kullanırım başka silah kullanmadım ve silahın huyunu suyunu iyi ezberledim :D
  • quote:

quote:

1 M4A1 2 ACW-R üstüne tanımam engineer da conquest haritalar için.Ama alıp mtar ı canalda engineer oynarım dersen ona lafım yok.

canal oynamayı tercih etmediğim haritalardan biri genelde caspian border operation firestorm ve khark island haritalarında oynuyorum acw-r iyi bir silah bende severim ama en büyük handikabı şarjör kapasitesi hareketli biraz uzak hedeflere ateş ederken olmadık anda bitiyor mermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrealist

quote:

Dostum sen ne içtin afedersin? MTAR-21'i acog ile kullanabiliyorsan helal olsun. Ayrıca Engineer'da en uzun menzilii silah değildir aksine yakın mesafede duman eder fakat uzak mesafa için çok zor. Ben Engineer'da hep MTAR-21 kullanırım başka silah kullanmadım ve silahın huyunu suyunu iyi ezberledim :D

o zaman oyunun yapımcıları yalan yanlış yazmışlar silah özelliklerini menzili long yazan iki silahtan biri diyeride acw-r mtar-21 acog la nasıl oynadığıma gelirsek bunu bende bilmiyorum beraber oynadığımız arkadaşlarda bunu hep soruyor bana ama ben acog la çok rahatım sanırım düşük dpi ile oynadığım için birde ben ateş ederken mouse u aşağı doğru çekerek ateş ederim ilk önce silahın sapma yönünü ne bakıyorum boş bir duvara ateş ederek diyelim namlu tukarı sağa doğru sapma yapıyor ben ateş ederken mouseyi hafif aşağı sola doğru çekerek ateş ediyorum kullandığım bütün silahların mutlaka hangi yöne doğru sapma yaptığına dikkat ederim

• Engineer olarak scar-h kullanıyorum. Büyük haritalarda bipod+supressor+acog4x.
    Orta küçük haritalarda foregrip+heavybarrel+holo kullanıyorum. Yalnız silahın hasar gücü epey iyi ama geri tepmesi çok fazla. Bazen zorlanıyorum. Sanki elimde ağır makinalı var A91, m4a1, ak74u falan açıldı bende. Yine de scar-h'den aldığım tadı vermediler. Engineer oynayanlar vazgeçmesin scar-h'den. 14K'da açılıyor hemen zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Engineer olarak scar-h kullanıyorum. Büyük haritalarda bipod+supressor+acog4x.
    Orta küçük haritalarda foregrip+heavybarrel+holo kullanıyorum. Yalnız silahın hasar gücü epey iyi ama geri tepmesi çok fazla. Bazen zorlanıyorum. Sanki elimde ağır makinalı var A91, m4a1, ak74u falan açıldı bende. Yine de scar-h'den aldığım tadı vermediler. Engineer oynayanlar vazgeçmesin scar-h'den. 14K'da açılıyor hemen zaten.

hocam bi konun tarihine bakın ya lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Engineer olarak scar-h kullanıyorum. Büyük haritalarda bipod+supressor+acog4x.

hocam bi konun tarihine bakın ya lütfen

1 yıllık hort mu olur? Sanki tüm millet bırakmış bf3'ü bf4 kapışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Assault aek-971 veya famas kobra foregrip laser sight
    Engineer g36 holographic foregrip laser sight
    Support holo bipod ext magazine
    Recon bi silahta ve durbunde ustalaş ikinci eklenti pull bolt veya bipod laser sight

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.