Şimdi Ara

Bf3 en iyi silah loadout tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar silahlar için hangi sınıfta hangi silahları hangi eklentilerle kullanmalıyım yardım ederseniz sevirim.

• Assault: G3A3+Reflex (RDS)+Foregrip+Heavy Barrel
    Engıneer: ACW-R+Holographic (HOLO)+Foregrip+Heavy Barrel
    Support: M240B+M145 (3.4x)+Bipod+Laser Sight
    Recon: M98B+Ballistic (12x)+Straight Pull Bolt+Laser Sight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 4 Mayıs 2013; 13:58:45 >
  • Assault
    G3A3:Acog+Grip+Hbar
    Engineer:
    Scar-H:Acog+Grip+Hbar
    Support:
    M60E4:Acog+Grip+Ext Mag
    Recon:
    M98B:Ballistic+Bipod(Olmasada olur. Fazla kullanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makik -- 4 Mayıs 2013; 14:08:12 >
  • Benim 2.şer tane söyleyeceğim. 1.si daha çok uzak mesafe için olurken diğeri yakın-orta mesafe ayarında olacak.

Assault:
    1.G3A3|PK-A (3.4x)+Foregrip+Heavybarrel
    2.M16A3|Reflex(RDS)+Underslung Rail+Heavybarrel

Engineer:
    1.ACW+R|Reflex(RDS)+Boş+Heavybarrel
    2.G36C|Kobra(RDS)+Boş|Heavybarrel (M4A1 aynı setup ile düşünülebilir)

Support:
    1.L86A2|Reflex(RDS)+Boş+Heavybarrel
    2.M240B|Reflex(RDS)+Foregrip+ExtendenMag

Recon:
    1.M98B|Rifle Scope(8x)+Straight Pull Bolt+Laser Sight(genelde kapalı tutuyorum ama hedef karanlıkta ise işe yarıyo, heli pilotlarını hedef alırkende işe yarıyor.
    2.JNG90|Rifle Scope(8x)+Straight Pull Bolt+Laser Sight

Tabi scope seçimini istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Conquest oynuyorsanız G3A3 te +3.5 scopeyi değiştirmemenizi öneririm. G3A3 tam otomatik sniper olduğuna göre dürbünsüz sniper olmaz :d

Recoili kontrol edebiliyorsanız Foregrip kullanmaktan kaçının. Uzak mesafelerde memilerin isabet oranı düşer. Özellikle M16 + G36C + ACW+R gibi recoili kolay kontrol edilebilen silahlarda pek katkısı olmuyor.

Ha boş durmasın slot diyorsanız bipot koyabilirsiniz :) Ben bipot sevmiyorum tercih meselesi..

Ha metro oynuyorsunuzdur dışarısı hariç görebileceğiniz max mesafe 50-100 metredir o zaman kullanırsınız :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 4 Mayıs 2013; 15:25:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

Arkadaşlar silahlar için hangi sınıfta hangi silahları hangi eklentilerle kullanmalıyım yardım ederseniz sevirim.

Hangi harita? Hangi mod? Hangi sınıf? Kime göre neye göre vs.... Tüm bunlara göre en iyi silah değişir. Deneyip kendin bulmalısın.
  • T-90/M1,M1128/SPRUT, LAV/BTR, Viper/Havoc
  • Alıştıktan sonra pek farketmez. Ama Assault sınıfı silahları güçlüdür, genelde 1X türevi olan reflex, cobra holo, hatta eklentisiz de iyidir. Darbeli yani tane tane gibi ama sol klik basıp bırakma aralığında daha seri olmak lazım. Foregrip G3 dışında olmasa da olur.
    Support konusuna girmiyorum hele ki yere yatıp bipod kurma olacaksa zaten BF4 'ü de almayı düşünmüyorum. Ama pecheneği ayakta 1X+foregrip tavsiye ederim.
    Enginer için de 1X dürbün bazen toplu kill almak için avanatjdır. 4X dürbünle tek başına 2-3 kişiye karşı seri hareket imkanı olmaz.
    Reconda gizlilik esastır 4X üstünü pek kullanmıyorum.
    Pek hazzetmediğim başka konu da otomatik recon silahları. SKS m417 vs. Bunlara da 1X takınca sakin şekilde göğüs üstü çalışırsan karşı tarafa yakında dahi pek şans vermiyor. Ama bipod vs kurup uzaktan devamlı sıkanlarda var.
  • Support sınıfında ki adam bipodu kurup baskı ateşi yapmasında ne yapsın? M-com'u korumak için tabi dağa taşa sıkacağım ki adamlar ilerleyemesin. Benim bipod kullanma mantığım bu zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskı ateşi bipod kurulmadanda yapılabilinir. Tabi bipod kurup 200 mermiyi boşaltmak herkesin daha kolayına gidiyor, 7/24 yerde yatmak insana ne kadar zevk verir bilmem ama bana kesinlikle vermiyor hatta oyun oynarken canım sıkılıyor.
    Tamam mantık olarak bipodsuz koca silah zor tutulur ama koşarkende hiç zorlanmıyorlar :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 6 Mayıs 2013; 22:43:25 >
  • Takıl kafana göre silahların oynanışı senin tarzına ve oyunun akışına göre değişir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

Arkadaşlar silahlar için hangi sınıfta hangi silahları hangi eklentilerle kullanmalıyım yardım ederseniz sevirim.

Benim Ayarları Kopyalayabilirsin...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/R0seWh1te/loadout/792507928/pc/
  • ps3 te oynuyorum p90:reflex+laser+flas supp işimi çok iyi görüyor ama yalnız tek supportta bunu kullanıyorum çünkü 3 şarjörü oluyor p90nın tavsiye ederim özelliklede noshair de td yaparken herif önüme çıkıyor direk 20 mermi sıkınca zaten ölüyor benimde 40-50 canım kalıyor gidiyorum bir medkite canım doluyor tekrar öyle öyle derken 3*** küsür öldürme 1*** küsür ölme oldu
  • Ben genelde CQ Domination oynuyorum . domination mapleri çok küçük herkes bilir zaten.

Assault = AEK-971 KOBRA+FOREGRIP+H.BARREL
    Engineer=MTAR-21 KOBRA+FOREGRIP+H.BARREL
    Support=ASVAL veya P90 REFLEX + LASER + FLASH SUP.
    Recon=SPAS-12 VEYA 870MCS = REFLEX + EXTENDED MAG + 12G SLUG.

assault için m16 da kullanabilirsin fakat küçük maplerde RPM i yüksek silah daha iyi oluyor. AEK de o yüzden tercih ediyorum. onun dışında PP-2000 , M5K ve MP7 , UMP-45 gibi silahlarda domination için harika gidiyor.
  • 20 mermi nedir aga yav. heleki p90 la.
  • Tek atışta indiren sniper silahı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B Master

Hiç bir silah kafa ve hardcore oyun harici tek atamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru
    Özellikle M16 gibi recoili kolay kontrol edilebilen silahlarda pek katkısı olmuyor.

Şaka yapıyor olmalısın.
  • Bu aralar KH2002 - Kobra + Heavy B. + Foregrip kullanıyorum. Eliniz alışınca gerçekten güzel bir silah oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

Hiç bir silah kafa ve hardcore oyun harici tek atamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru
    Özellikle M16 gibi recoili kolay kontrol edilebilen silahlarda pek katkısı olmuyor.

Şaka yapıyor olmalısın.

Ya bu recoil dediğiniz tam olarak ne oluyor?
    Ben piyade tüfeklerinde herzaman foregrip kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Ateş ederken silahın coşkuya gelmesi hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Ateş ederken silahın coşkuya gelmesi hocam

Bildiğin tepme değil mi işte ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.