Şimdi Ara

BF3 fps düşmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Tam nereye açacağımı bilemedim, ama sıkıntı BF3'te olduğu için buraya açtım. 1 ay önce sistem topladım, hatta toplarken buraya da sordum. Asus R9 280 ekran kartı, AMD 8320 işlemci filan var. İyi yani, güzel pc topladım. BF3'ü multiplayer'da High-Ultra arası 60-70 fps, AC Black Flag'ı Ultra'da 70 ve üstü fps oynuyordum. Bugün öğlen tekrar BF3'ün başına oturdum, FPS düşmeleri yaşadım. Kimsenin olmadığı köşelerde 20 fps civarı alıyorken çatışmaya girince 5-10 fps'ye kadar düştü, haliyle oynayamadım.
    Sonra ekran kartındaki cd'yle beraber gelen programı açtım, adı asus gpu tweak. Daha önce de kullanmıştım programı. Ekran kartı fanının hızını 20'den 55 civarına getirdim. Sorun bir nebze çözüldü, 40-50 fps civarlarına çıktı.
    Öğlen bilgisayarı kapattım, şimdi yine açtığımda yine aynı ayarları yaptım; BF3 bu sefer bildiğin kastı. Yine 5-10 fps civarlarına düştü. Bu sefer fan hızını arttırmak da yetmiyor, hiçbir şekilde düzelmiyor.

Nasıl düzeltebilirim bu sorunu

• Şimdi uplatmayın bana konuyu..
  • R9 280 ve R7 alan kişiler hep şikayetleri var sorun ekran kartın dan kaynaklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.