Şimdi Ara

BF3 garip ama bomba atıp adam öldürünce oyundan atıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • El bombasını atıyorum. adamı öldüğünde yada can götürdüğünde oyundan atıyor. Her zaman böyle değil ama bazen bu şekilde oyundan atıyor ve çok sinir bozucu durum. Neden böyle sizce ?

• Bomba yasaklı serverlere girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Bomba yasaklı serverlere girme

Emin misin hocam sorun bundan mı kaynaklı çünkü ben bomba atarken çevredeki insanlarda yardırıyordu bombayla :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bi hata olduğunu sanmıyorum,hiç duymadım, çok büyük olasılık bomba hatta direk patlayıcıların yasak olduğu serverlara girdiğin içindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomba yasaklı olan serverdaki hata düşman öldürdüğün zaman seni atıyor lakin ölmediği takdirde sıkıntı yok.O gördüğün bomba atanlar öldüremiyordur öldürdüğü zamanda zaten atılacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

Bomba yasaklı olan serverdaki hata düşman öldürdüğün zaman seni atıyor lakin ölmediği takdirde sıkıntı yok.O gördüğün bomba atanlar öldüremiyordur öldürdüğü zamanda zaten atılacaklardır.

Ama aga mesela 20bin puan yapıyorum içinde türlü türlü bomba killeri var ama sadece birinde atıyor? Çok garip bişey bu ha bu arada bi tane de no rules serverinde attı. Sıkıntı başka bişiy heralde..

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    O zaman bir şey diyemeyeceğim.
  • Hocam PC'ye gusül aldır. O nasıl bir hataymış ya ilk defa görüyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

Hocam PC'ye gusül aldır. O nasıl bir hataymış ya ilk defa görüyorum :D

Guldurdun :))

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    hiç tuhaf değil serverdan servara değişiyo pompalı silah yasak oluyo sniper yasak oluyo güdümlü roket aatar yasak oluyo falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.