Şimdi Ara

bf3 hakkında yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bf3 multi oynamak istiyorum internette bf3 multi için(korsan yada orjinal fark etmez) full dlcleri olmadan oynayamassın denmiş .bi kaç forumda gördümde şimdi ben pc-rip indirsem 8-9gblık dlcsiz multi oynayammmı crackleyip felan yoksa illa dlcleri çekmemmi lazım?
    birde bf3 mü 4 mü :D

• Bf3 satın almadan oynayaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crack = No Multi

• peki bf4? :D
  • cwsnake25 kullanıcısına yanıt
    Oynayaman.

• peki call of serilerinde varmı öyle bi kısıtlama ben büyük haritaların olduğu bi fps istiyomda cod 4 dışında oynayabilceğim bayad büyük mapleri olan crackli oynayabilcek oyunu varsa söylermisin hocam
  • cwsnake25 kullanıcısına yanıt
    Dostum bilmiyorum bi araştır bakalım bulursun belki eski oyunların şuanki multisini bunları duşunene kadar kenra 3-5 koy bi bf4 al :)

• bf almak sıkıntı değil alınır yeni işe geçicem onu bekliyom 1.5 ay 2 ay sonra alırım şu 1.5-2 aylık sürede bişi lazım :D
    lol smite dota wow hepsi baydı biraz fps girem diyom belkide cod 4 oynarım eski günlerdeki gibi
  • Battlefield 3 [ZloEMU V.6.3.X] (MP+ALL DLC) google ye yaz ara
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    bunu biliyorumda mp oynanıyormu bunla hocam sen oynadınmı? oynadıysan indireyim :)
  • Hiç denemedim
  • onu bende gördüm ondan buraya konu açtım deneyen varsa yazarsa sevinirim
  • Artık yeni oyunlar (BF3 BF4 CoD vs.) crack ile MP oynamak imkansız. Mecburen orjinal alacaksınız. Çok pahalı değiller zaten (g2a.com adresine bakın)
  • gidin orjinal alin 20 30 tl icin hak yemeye degmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.