az önce yanlışlıkla deactive yaptım hesabı sonrasında yarım saattir active etmeye çalısıyom ama hep hata veriyo nasıl active e cevrilecegini bilen varsa yardım ederse sevinirim ..
Playstation Network -> Account management -> System Activation -> Ps3 System -> Game / Video -> activate
bunlari yaparsan hesabi geri getirirsin millet bilmeden yalan yanlis yorumlar atmis bakma onlara
ama deaktive ettigin hesabi bu sure icinde baska makine aktive etmisse olay biter
Al işte bilmeyen konuşuyor bu kadar da olmaz abi adam belli ki kardeşlikten almış ben diyorum ankara sen diyosun g.tüm kara
Niye ki ? Kardeşlikten alsa ne değişcek ? Hem adam doğru söylüyo çözüm yollarından biri bu; ama arkadaşın sorunu başka, hesabı bloke olmuş durumda.. Download işlemini gerçekleştirmiyo.
Kardeşlikte aldıysa indirme sınırı var biliyorsun :) Ayrıca sınır 2 ye indirildi.Aynı şey başıma geldiği için söylüyorum
18 Kasım öncesi alınan bütün oyunlarda hala 5 kişilik indirme hakkı var.. Arkadaş hesabını deaktive etse bile, tekrar aktive edip kullanabilir veya başkasına verebilir.. 2 kişilik sınırlamalar; 18 kasım sonrası alınan oyunlar ve 18 kasım öncesi indirilen oyunların bedava DLC'leri ilgili bi durum sadece. Arkadaşın esas sorunu hesabından kaynaklanıyo, 5 kişi ya da 2 kişiyle alakası yok.Kardeşlikle alınan bazı hesaplar deaktive edilip belirli bi zaman geçmeden aynı konsol üzerinden tekrar active edilmek istendiği takdirde bloke olabiliyo ve belirli bir zaman boyunca download işleminde install hatası veriyor. Biraz beklesin, 1 hafta sonra falan tekrar denesin işe yarayacaktır.
Bazılarının hesapları patlamış hocam 2 kişi paylaşmak zorunda kalmışlar
Çoğu arkadaş hesaplarını deaktive edip, başka arkadaşlarıyla paylaşıyolar.. Herhangi bi sorun çıkmıyor Ama kendi hesabını deaktive edip, belli bi süre geçmeden tekrar aktive ettiğinde böyle bi sorun meydana geliyor. 2'nin yada 5'in mevzusu değil ! Tabi böyle bi hata meydana geldiğinde, o hesap deaktive edilmiş diğer hesaplarda da aynı sorunu veriyor. Ya hesaplarınızı gereksiz yere deaktive etmeyin arkadaşlar ya da deaktive ettiğinizde belli bi süre geçmeden kendi konsolunuzda aktive etmeye çalışmayın ! Belli bi süre diyorum ama o süre ne kadar bi süre onda da kesin bi bilgim yok, 1 hafta falan diye biliyorum ben.
Yabancı bir forumdada böyleydi umarım düzelir.
6 ay yazıyordu resmi sitesinde 18 kasımdan sonra değişti de
quote:
Orijinalden alıntı: Stubborn
hocam değişti derken ne kadar oldu bilgin var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: del piero 10
quote:
18 Kasim'dan sonra 6 ay oldu.
Cumlenin esasi bu sekilde olmaliydi, karisik olmus.
Yani kapatilan hesabin tekrar aktif hale getirilmesine bir nevi sinir koydu Sony, ben sana 2 hak verdim, makinen mi yandi al ikincisini kullan yeni makinende, digerini sifirla 6 ay sonra yeniden elinde yedek olarak bulunsun demeye getiriyor.
Kardeslik, takas olaylarina da darbe vurma amacinda yani, ama bir nokta var, bu 6 aylik bekleme ayni makinede aktiflik icin mi baska makina icin bu bekleme suresi var mi o kismi acik birakmis Sony, tam bisey bulamadim.
quote:
quote:
quote:
Yani kapatilan hesabin tekrar aktif hale getirilmesine bir nevi sinir koydu Sony, ben sana 2 hak verdim, makinen mi yandi al ikincisini kullan yeni makinende, digerini sifirla 6 ay sonra yeniden elinde yedek olarak bulunsun demeye getiriyor.
Kardeslik, takas olaylarina da darbe vurma amacinda yani, ama bir nokta var, bu 6 aylik bekleme ayni makinede aktiflik icin mi baska makina icin bu bekleme suresi var mi o kismi acik birakmis Sony, tam bisey bulamadim.
tesekkurler dostum ..
quote:
quote:
quote:
quote:
tesekkurler dostum ..
Konu hortladı ama sizinle ortak almıştık bu hesabı. hesabı alan kişi de bendim. Ancak şu anda birisi hesabın şifresini değiştirmiş ve oyunu satmak istiyorum ben ama satamıyorum. Acaba sizin oyunu sattığınız arkadaş şifreyi değiştirmiş olabilir mi? kime sattıysanız sorar mısınız?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme