Bildirim
bf3 hesap gitti mi yardım?..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kurban olduklarım bilen yok mu la..hesap active dediğim zaman hep hata veriyo nasıl active edilecek.. -
geçmiş olsun üstüne bir bardak soguk su iç maalesef bi yolu yok -
saol dostum napalım sağlık olsun..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
geçmiş olsun üstüne bir bardak soguk su iç maalesef bi yolu yok -
berkı psnde hata vardırquote:
Orijinalden alıntı: del piero 10
saol dostum napalım sağlık olsun..
Alıntıları Göster -
hocam tek yol kardeşlikten birisi deactive yapacak sende active hakkı kazanacaksın -
quote:
az önce yanlışlıkla deactive yaptım hesabı sonrasında yarım saattir active etmeye çalısıyom ama hep hata veriyo nasıl active e cevrilecegini bilen varsa yardım ederse sevinirim ..
Playstation Network -> Account management -> System Activation -> Ps3 System -> Game / Video -> activate
bunlari yaparsan hesabi geri getirirsin millet bilmeden yalan yanlis yorumlar atmis bakma onlara
ama deaktive ettigin hesabi bu sure icinde baska makine aktive etmisse olay biter -
quote:
Orijinalden alıntı: keos61
quote:
az önce yanlışlıkla deactive yaptım hesabı sonrasında yarım saattir active etmeye çalısıyom ama hep hata veriyo nasıl active e cevrilecegini bilen varsa yardım ederse sevinirim ..
Playstation Network -> Account management -> System Activation -> Ps3 System -> Game / Video -> activate
bunlari yaparsan hesabi geri getirirsin millet bilmeden yalan yanlis yorumlar atmis bakma onlara
ama deaktive ettigin hesabi bu sure icinde baska makine aktive etmisse olay biter
hocam dediğini yapıyorum işte olmıyor anlamadım ben de bence hemen kardeşlikten birisi yapmış olabilir kimsenin gunahını almayaım ama olabilir yani..ama kimseye de sormucam sen mi yaptın diye..actice dediğim an hata veriyo hemen..
-
Yeni bi üyenin alacağını sanmıyorum hocam,adama malum olcak değil ya biri hesabını deactive etmiş hemen kapmam lazım diye.. Mevcut user'ı sil, yeni bi user aç.. Aynı hesap bilgileri üzerinden PSN'e gir ve oyunu tekrar indir... Hesap bilgileri mevcuttur umarım ?quote:
Orijinalden alıntı: del piero 10quote:
Orijinalden alıntı: keos61
quote:
ama deaktive ettigin hesabi bu sure icinde baska makine aktive etmisse olay biter
hocam dediğini yapıyorum işte olmıyor anlamadım ben de bence hemen kardeşlikten birisi yapmış olabilir kimsenin gunahını almayaım ama olabilir yani..ama kimseye de sormucam sen mi yaptın diye..actice dediğim an hata veriyo hemen..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
Yeni bi üyenin alacağını sanmıyorum hocam,adama malum olcak değil ya biri hesabını deactive etmiş hemen kapmam lazım diye.. Mevcut user'ı sil, yeni bi user aç.. Aynı hesap bilgileri üzerinden PSN'e gir ve oyunu tekrar indir... Hesap bilgileri mevcuttur umarım ?
hocam ben bi iki uyeye soordum kardeslikten nasıl yapıcaz diye adamlar almıs olabilir..dediğini yaptım yeni hesap acıp denedim ama birisi almıs galiba hemen.. haram olsun aldılarsa -
quote:
quote:
Yeni bi üyenin alacağını sanmıyorum hocam,adama malum olcak değil ya biri hesabını deactive etmiş hemen kapmam lazım diye.. Mevcut user'ı sil, yeni bi user aç.. Aynı hesap bilgileri üzerinden PSN'e gir ve oyunu tekrar indir... Hesap bilgileri mevcuttur umarım ?
hocam ben bi iki uyeye soordum kardeslikten nasıl yapıcaz diye adamlar almıs olabilir..dediğini yaptım yeni hesap acıp denedim ama birisi almıs galiba hemen.. haram olsun aldılarsa
5 konsolda aktif olmuş uyarısı veriyo mu hocam ?
-
quote:
quote:
quote:
hocam ben bi iki uyeye soordum kardeslikten nasıl yapıcaz diye adamlar almıs olabilir..dediğini yaptım yeni hesap acıp denedim ama birisi almıs galiba hemen.. haram olsun aldılarsa
o uyarı nasıl oluyo bilmiyorum ama hata veriyo hep aynı hata ..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
PM attım kardeşim yardımcı olmaya çalışalım sana
-
an error has ocurred (80029780) hatanın ismi bu..quote:
Orijinalden alıntı: del piero 10quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
Hocam durumu merak edip okudum internetten biraz. Hesabi 5 kisiyle paylasilmayanlardan bu hatayi alan insanlar olmus daha once. Deaktive ettikten sonra 1 hafta hesaba giris yapmaya calismazsan sorunun duzelecegi yaziyor.quote:
an error has ocurred (80029780) hatanın ismi bu..
Alıntıları Göster
Hemen kardeslik yaptiginiz insanlara yuklenmeyin paylastilar mi acaba diye yani.
Buradan okudum bu arada. Bakmak isteyebilirsiniz.
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/80029780-error-cannot-activate-my-ps3/td-p/10343235/page/5
-
yauv anam babam kimseye suc bulmuyom sadece bi ihtimal ama yaptılarsa haram olsun dedim..kimseye de sormadım seni mi yaptın diye saglık olsun naaplaım artık.. dediğini denicem ben de saol bu arada..quote:
Orijinalden alıntı: Behram
Hocam durumu merak edip okudum internetten biraz. Hesabi 5 kisiyle paylasilmayanlardan bu hatayi alan insanlar olmus daha once. Deaktive ettikten sonra 1 hafta hesaba giris yapmaya calismazsan sorunun duzelecegi yaziyor.
Hemen kardeslik yaptiginiz insanlara yuklenmeyin paylastilar mi acaba diye yani.
Buradan okudum bu arada. Bakmak isteyebilirsiniz.
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/80029780-error-cannot-activate-my-ps3/td-p/10343235/page/5
Alıntıları Göster
-
Hesabın şifresi değiştirilmiş olabilir mi, ilgisi var mı bilmiyorum ama ?quote:
yauv anam babam kimseye suc bulmuyom sadece bi ihtimal ama yaptılarsa haram olsun dedim..kimseye de sormadım seni mi yaptın diye saglık olsun naaplaım artık.. dediğini denicem ben de saol bu arada..
Alıntıları Göster -
şifre aynı hocam denedik..neyse artık saglık olsunquote:
Orijinalden alıntı: SubSilentio
Hesabın şifresi değiştirilmiş olabilir mi, ilgisi var mı bilmiyorum ama ?
Alıntıları Göster -
quote:
yauv anam babam kimseye suc bulmuyom sadece bi ihtimal ama yaptılarsa haram olsun dedim..kimseye de sormadım seni mi yaptın diye saglık olsun naaplaım artık.. dediğini denicem ben de saol bu arada..
Tam olarak "activate" dedikten sonra mı çıkıyor bu hata? Yoksa aktif ettikten sonra oyuna girmeye çalışırken mi? -
aktif edilmiyo aktife tıklayınca hata veriyo aktif edilmiyo yaniquote:
Orijinalden alıntı: PlayforFunquote:
Tam olarak "activate" dedikten sonra mı çıkıyor bu hata? Yoksa aktif ettikten sonra oyuna girmeye çalışırken mi?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X