Arkadaşlar selam, Steam i kullanıyorum ama yılda anca 1 oyun alırım onu oynarım dolayısıyla çok tecrüben yok kullanımı hakkında. Sorunum şudur:
Pazartesi günü pes 2017 yi satın aldım. Ödeme tipine Garanti Boacompra yı seçtim. Bayram olduğundan bankalar kapalı olduğundan sanırım steam parayı alamadı bankadan ve dün akşam satın alma başarısız oldu diye steam den mail geldi. Oyunu indirimlerle beraber kayıt ettik 72saat içinde aynı şekilde tekrar satın alabilirsiniz yazıyor. Tekrar satın almak için linke tıkladığımdada şu uyarıyı alıyorum.
Oyunların tümü zaten sepetinizde1
Görünüşe bakılırsa sepetinizde aynı işlevi gören paketler mevcut. Ödeme işlemine başlamadan önce gereksiz olan paketleri sepetinizden kaldırmalısınız. Bu kaydedilmiş bir alışveriş sepetidir. En son bu sepeti satın almaya çalıştığınızda hata ile karşılaşmıştınız bu yüzden sepetinizi (indirimler dahil) 72 saatliğine kaydettik yani tekrar satın almayı deneyebilirsiniz.
Buradan geçmiş alışverişinizi iptal edin. Ayrıca boacompra ile değil kartınız visa ya da mastercard ise sıkıntısız şekilde aracı olmadan daha hızlı alırsınız. Steam tamamen güvenilirdir ödeme konusunda. Buradan iptal edin geçmiş satın alımınızı ve yeniden alın,sorununuz çözülecektir.