Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onda hile yok mu? Gerçi Steam destekli olanlarda VAC var; ama yine de hile olmuyor mu? Hele ki Türk sunucularında oynuyorsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Onda hile yok mu? Gerçi Steam destekli olanlarda VAC var; ama yine de hile olmuyor mu? Hele ki Türk sunucularında oynuyorsan...

Hocam genellıkle admın'ı olan Serverlarda oynadıgım ıcın sorun olmuyor.
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/63521469/367954892/ sizce hilemi 431-22. Koştururken birinciyi göğsüne sıktım durdu. İkinciyi kafasına sıktım kan fışkırdı. Tırt dedi taradı öldürdü beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/63521469/367954892/ sizce hilemi 431-22. Koştururken birinciyi göğsüne sıktım durdu. İkinciyi kafasına sıktım kan fışkırdı. Tırt dedi taradı öldürdü beni.

ne hilesi abi adam süper pro uzaydan gelmiş bunlar:)))

• arkadaşlar,

bu zavallı rus vatandaş hep 64 kişilik Metro sunucularına takılıyor US takıma giriyor ve her seferinde "roof glitch" yapıyor.

kim nerede olursa olsun o hep B bayranın solundaki merdivenlerin çatı katında.

rumuzu 0rlenok ve bunu report ederseniz oyunculuk namına büyük iyilik yapmış olursunuz:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/0rlenok/activity/336982597/pc/

bu o maçın Battle Report'u, video çektiğimi söyleyince oyundan çıktı bu yüzden adı geçmiyor listede.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/64575442/783150313/

fakat profilindeki geçmişe bakınca o maçtaki istatistikler görünüyor:

işte bu da asıl görüntülü kanıtı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Haziran 2013; 7:10:44 >

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    dostum bu adamı reportlasak "küçük emrah" gibi garipten ne istiyosunuz derler istatistikleri yerlerde elemanın. şaka bi yana "glitch user" olarak reportladım. bu arada sistemin ve grafik ayarların nedir? videoda çok akıcı geldi bana oyun
  • valla hilecinin küçüğü büyüğü yoktur bence hocam, oyun bozanlık yapanı banlasınlar.

benim sistem:
    i5 3570K 3,4GHz (OC yok)
    MSI Z77A-GD55
    GSKILL 8GB DDR3-1600MHZ
    MSI R7850 Power Edition 2GB
    OCZ FATAL1TY OCZ550FTY
    AOC 22" 1920x1080

oyun içi video ayarları da resimde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Haziran 2013; 13:38:35 >

• Şahin Hocam da bizim kuşaktan Mustafa'm.
    sistemi satmasaydım bir araya gelip BF3 babalar günü etkinlikleri yapardık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olurde be ya...

sende tam buldun sistemi satacak zamanı Sedat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Haziran 2013; 14:59:37 >
  • arkadaşlar bir keresinde markazda ''mall'' binasının üstüne (beaconla) atladım ve videodaki gibi oldu herkesi görebiliyor ve vurabiliyordum ve adamlar beni göremiyordu birde siz deneyin belki olur oyunun bugu var orda herhalde am ilk çıktığı zamanlarda olmuştu
  • öyle vakalar oluyor nadir de olsa, bazen revive olunca da ölümsüz olunabiliyordu.
    son güncellemelerle değişti mi bilmem ama youtube'da birkaç videoda görmüştüm.
    yani hile filan değil aslında öyle görünse bile, adam kendi bile ölümsüz olduğunun farkında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Haziran 2013; 15:03:38 >
    KINGSTON 8GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 ram

ASUS M5A78L LE AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.9(OC)GHz İşlemci

MSI HAWK r7870 ekran kartı

hp 21.5" 1920x1080 monitör.

senin ayarların aynısında fps 40lara kadar düşüyor sen de nasıl hocam?
  • ömrümüz oldukça yaparız inşallah abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

KINGSTON 8GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 ram

ASUS M5A78L LE AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.9(OC)GHz İşlemci

MSI HAWK r7870 ekran kartı

hp 21.5" 1920x1080 monitör.

senin ayarların aynısında fps 40lara kadar düşüyor sen de nasıl hocam?
    @akay75
    bende o kadar düşüş olmuyor, kaldı ki ekran kartın benimkinden iyi.
    en azından benim kadar performans alman lazım ve bence bu fark sadece işlemciden olamaz.
    ilk videoyu glitch gösterme amaçlı çektiğim için ayarlar görünmüyordu, şimdi yenisini çekip eklerim.

bendeki sürücü 13.4 WHQL, işletim sistemi de Windows 8:

ayrica alttaki config (user.cfg) dosyasını kullanıyorum:

quote:

GameTime.MaxVariableFps 125.000000
    PostProcess.DynamicAOEnable 0
    Render.DrawFps 1
    Render.DrawScreenInfo 0
    Render.PerfOverlayEnable 1
    Render.PerfOverlayVisible 0
    RenderDevice.Dx11Enable 1
    RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
    RenderDevice.TripleBufferingEnable 1
    RenderDevice.VSyncEnable 0
    Screenshot.Format png
    UI.DrawEnable 1
    WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 1
    WorldRender.FxaaEnable 0
    WorldRender.MotionBlurEnable 0
    WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0
    WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
    WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0

bu videoyu biraz önce çektim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 30 Haziran 2013; 2:23:56 >

hemen user cfg deniyorum bakalım. normalde kullanmıyorum..
  • hocam alakası yok ya. bi sorun var eminim. zaten dün win 8.1 güncellemesini yüklemeye çalıştım pc ardı ardına mavi ekran verdi. sonrasında da pc tad vermez oldu sanırım ondan... yarın bi format şart oldu. yine de videoyu çektim ama dediğim gibi normal değil + user cfg var bir de...

formattan sonra bi video daha çekerim bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay75 -- 30 Haziran 2013; 1:15:23 >

• gerçekten ilginç bir durum hocam ya, arada nerdeyse %30-50 FPS farkı oluşuyor.
    ve görünürde doğru dürüst bir neden yok, ayarlar aynı ve işletim sistemi aynı.
    donanım olarak işlemciler farklı olsa bile 1920x1080'de bukadar fark yaratmaması lazım.

peki sende durum hep böylemiydi yoksa herhangi bir sürücü ve ya güncelleme sonucu mu bu değişiklik oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 30 Haziran 2013; 2:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

az önce çokk ilginç bir hileci ile karşılaştım.
    su-35 ile havalandım. tam pozisyonumu aldım, roketleri gönderdim. son darbe için gunz a geçtim. ölümü hisseden hileci dostumuz büyük bir çeviklikle tanktan inip defibrillator ünü bana doğrultmasın mı??
    sonuç aşağıda

adam defibrillatör ile beni vurdu. hemde jetteyken. bende sinir oldum spawn olmadım. adamı takip ediyorum, defibrillatörle yardırıyor.
    zaten oyunun başında mi-28 ile havalanıyordum. biraz uçtuktan sonra, takk. growler itv ile tek mermide indiriyor beni, havoctayken. böyle 3-5 kez devam etti. en sonda da bu defibrillatör olayı oldu işte.

uzun zamandır hilecilerle karşılaşmıyordum. ama bu 1-2 haftadır çok sık görmeye başladım. dice uyuyor mu?
    lütfen reportlayın reportlattırın.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/vuuugina/

Hile ile oynayanlar eninde sonunda ban cezasıyla karşılaşır. İçin rahat olsun

Tecrübem var

yok hocam. format sonrası biraz iyileşme var ama sizin fps yle yine fark var baya... anlamadım nedendir ama bir nüansı gözden kaçırıyoruz herhalde. üstelik benim işlemci 3.9da çalışıyor...

son olarak çektiğim video:

edit: bu arada bahsettiğiniz "glitch" moda olmuş anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay75 -- 1 Temmuz 2013; 0:43:40 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.