Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format sonrası epey düzelme var, dikkatimi çeken sende sanki FPS daha fazla ani düşüşler yaşıyor.
    şu anki durumda fark yaratabilecek anca işlemci ve ya sürücü var.

bu arada hangi sürücü kurulu? CCC kurulu mu? orada her hangi ayar yapıldı mı?

evet, tavandan ateş etmek iyice moda oldu, iyi denk gelmiş videoda - tam reportluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

gerçekten ilginç bir durum hocam ya, arada nerdeyse %30-50 FPS farkı oluşuyor.
    ve görünürde doğru dürüst bir neden yok, ayarlar aynı ve işletim sistemi aynı.
    donanım olarak işlemciler farklı olsa bile 1920x1080'de bukadar fark yaratmaması lazım.

peki sende durum hep böylemiydi yoksa herhangi bir sürücü ve ya güncelleme sonucu mu bu değişiklik oldu?

Bendede hd7850 2gb oc var fps 40a kadar düşüyor
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    13.4 kurulu. catalyst ayarlarından "yüksek performans" seçili. gerçi çok da ince ayara girmedim performansı görmek için ... mozaik döşeme vb ayarlar defaultta. ama o 100 fps high ayarlarda ancak "cello cfg" ile alınır gibi en azından benim için şu anda öyle. neyse default ayarlarda 100 fps ve üzerine devam edeyim bari
  • ben şahsen CCC hiç kurmuyorum, sadece sürücünün kendisini kuruyorum.
    alsına bakarsak High ve Medium arasında nerdeyse fark yok görsel olarak multide, akıcılık bence daha önemli.
    ben bir aralar Low ayarlarda dahi oynamıştım akıcılık adına, config FPS 125 sınırı olduğu için pek fark etmemişti.

@gtr5000
    hangi haritada ve ayarlarda hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 1 Temmuz 2013; 11:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/IRazer1911I/weapons/382933026/pc/
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Rrankit/
    ikiside aim boter. Weapons kısımından bakın...

aim boter olduğunu weapons tan mı anlıyorsun??

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/IRazer1911I/weapons/382933026/pc/
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Rrankit/
    ikiside aim boter. Weapons kısımından bakın...

aim boter olduğunu weapons tan mı anlıyorsun??

Ayni oyundaydim. + weapons a bak bakalim. Stinger a ozellikle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hele o aimbot jetler yokmu

• felaket, bu nedir böyle yahu - jet aimbotu ilk kez görüyorum.

bakalım DICE BF4'de bunlara karşı bir önlem alacak mı.
  • quote:

felaket, bu nedir böyle yahu - jet aimbotu ilk kez görüyorum.

Nedense bana çok denk geliyor.Tırt tırt diyo.Bütün sıktığı direk benim jette.Hiçmi bir mermin dışarı gitmez arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

quote:

felaket, bu nedir böyle yahu - jet aimbotu ilk kez görüyorum.

Nedense bana çok denk geliyor.Tırt tırt diyo.Bütün sıktığı direk benim jette.Hiçmi bir mermin dışarı gitmez arkadaş.

Cinnet sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Hele o aimbot jetler yokmu

Bunlar sanırım hile satıcısı. Bu video da reklam. Aslında Jeti kullanana dikkat ettim, hilesiz de oynayacak kadar kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Hele o aimbot jetler yokmu

Bunlar sanırım hile satıcısı. Bu video da reklam. Aslında Jeti kullanana dikkat ettim, hilesiz de oynayacak kadar kullanıyor.

Hiç bir mermi boşa gitmiyor

• AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    reklamın amacı onu göstermek zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

reklamın amacı onu göstermek zaten.

Yok gerçekten de herkes aynen böyle kullanıyor bu programı galiba. Operation Firestorm gibi geniş haritalarda, bunlardan en az bir tane oluyor tepemde 78-4 falan bitiriyorlar oyunu.
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    ben de (baya geç olmakla birlikte) sonradan farkettim uçak hilesinin de olduğunu. o tür farklı k/d li adamları görünce oyunda, "vay be biz neden böyle kullanamıyoruz bu teyyareyi" diyordum. aslında adamlar hilenin dibine vurmuşlar uçakta da. yazık oluyor güzelim oyunlara...
  • Sorma...
  • Şu sol üstteki FPS değerini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar dikkatimi çeken heli kullanan adamların bazılarına kitlenemiyorum adam beni vuruyor level 100 olmuş dibine kadar giriyorum kullandığım heli kitlenmiyor ilk defa karşılaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Arkadaşlar dikkatimi çeken heli kullanan adamların bazılarına kitlenemiyorum adam beni vuruyor level 100 olmuş dibine kadar giriyorum kullandığım heli kitlenmiyor ilk defa karşılaştım

kesin steals vardır kilitlenme süresini uzatır sen kilitlene ne kadar o kaçar uzaklaşır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.