Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
10.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavv biri açılklasın şunu, hileden başka bir şey değil. Tankın içindeyim, adam bana 200 küsür metreden l96 ile headshot çekti! Hile değilde ne la bu? Tankın içindeyken headshot yedim, pes artık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

az önce oyun çıoktım uzun aralardan sonra bir hileciyle daha karşılaştık harita caspain border bulunduğu yer D deki vericilerin olduğu yerden ben jetteyim nasıl bir keskin nişancıysa m9 la vuruyor görürseniz şaşırmayın

reportladım ama bir şey çıkmaz nick spartanec333

battelog zaten her şeyi gösteriyor nasıl bir keskin nicancı olduğunu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/65061962/296790007/

Adam banlanmış hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

O çocuk aimbot felan değil bizle oynadığı zaman gayet rahat vuruyorum adamı gayette güzel oynuyor çocuk.

Nasıl hile değil, o zaman sen de hilesin , hepinizin aynısınız zaten .
  • Sahur Konusunu açanlar bilir ben platonmonster Jet aimi vardı
    Aslında güzel oyun ama o hile yüzünden bende bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

O çocuk aimbot felan değil bizle oynadığı zaman gayet rahat vuruyorum adamı gayette güzel oynuyor çocuk.

Nasıl hile değil, o zaman sen de hilesin , hepinizin aynısınız zaten .

Abi hani bi hile linki atmıştın youtubede jet aimbot onu gördükden sonra kanaat getirdim :)

• crazymania56 C kullanıcısına yanıt
    Noluyo lan burda arkamdan konuşuyonuz :D
    Şikayeti olan varsa buyursun izlesinhttp://www.youtube.com/watch?v=AKQ6wJ5KIb4&
  • quote:

Ben de baktım. Bana göre temiz oyuncu, anormal bir durum yok....
  • açıklamaya hacet var mı arkadaşım? tankı delip geçen mermi icat edildiyse başka
    Kardeşim problemin ne senin hepimiz nasıl aynıyız al videolarımı seyret çok şüpheliysen eğer aynı server girelim seni vurduğum videoları çekeyim çok inanmıyorsan. İyi oynayan ile hilecileri karıştırmayın.

http://www.youtube.com/watch?v=BRcZrevgens

http://www.youtube.com/watch?v=ODE7Pai5Ajc
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Aynen abi karşılıklı çok oynadık milleti çok vurunca yediremiyor hile diyor oysa ki biz senle ve ya ömer ile vb... iyi oynayan arkadaşlar bir map ben seni sürekli indirirken diğer map siz indirip duruyorsunuz bu milleti anlamıyor ya
  • quote:

Aynen abi karşılıklı çok oynadık milleti çok vurunca yediremiyor hile diyor oysa ki biz senle ve ya ömer ile vb... iyi oynayan arkadaşlar bir map ben seni sürekli indirirken diğer map siz indirip duruyorsunuz bu milleti anlamıyor ya

Ben 30-40 tane videosu olan, binlerce fanı olan adama hile dediğimde de aynı şey söyleniyordu, adam kendi çektiği bir videoda açık vererek yakalandı 1 yıl sonra ve banlandı.

Ben bunlara tokum.
    Derdin ne senin anlamadım kardeşim by_cell diyorsun sonra biz onu savununca sende hilecisindir diyorsun sonra kalmış burada videoda açık veren adamdan bahsediyorsun hangi dünya'da yaşıyorsun sen ? İyi oynayan ile hileciyi bir tutmamayı öğren önce.
  • quote:

Derdin ne senin anlamadım kardeşim by_cell diyorsun sonra biz onu savununca sende hilecisindir diyorsun sonra kalmış burada videoda açık veren adamdan bahsediyorsun hangi dünya'da yaşıyorsun sen ? İyi oynayan ile hileciyi bir tutmamayı öğren önce.

Hadi canım hadi, çok gördüm ben o iyi oyuncuları.
    İyi kardeşim sen kendi dünyan'da yaşamaya devam et bu sana son mesajım olsun. Artık hangi dünya'da yaşıyor isen
  • quote:

İyi kardeşim sen kendi dünyan'da yaşamaya devam et bu sana son mesajım olsun. Artık hangi dünya'da yaşıyor isen

Sizin görmediğiniz ama aslında oyun sektörünün olduğu dünyada.

Bu işin içinde olan birisi olduğum için çok fazla şey biliyorum, neredeyse içgüdü oldu artık.

Celal ile sana ufak bir şaka yapalım dedik .

ama dediğim şeyler doğru.
  • Bir zahmet şunada el atarsanız arkadaşlar sevinirim. Voteban açınca çıkan bir korkak resmen.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/1mA-Starbreeze/stats/817596616/
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/66621202/556737730/

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

Ben 30-40 tane videosu olan, binlerce fanı olan adama hile dediğimde de aynı şey söyleniyordu, adam kendi çektiği bir videoda açık vererek yakalandı 1 yıl sonra ve banlandı.

Ben bunlara tokum.

Alıntıları Göster
    ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 7 Ağustos 2013; 22:45:02 >

• Türk Bf3 oyuncuların yüzde 70 hack bu arada
  • Ben bu yazdan beri oynuyorum ve hiç hack görmedim. Bana hiç denk gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

ruslar amerikaaya ait ne oyun program cd vs varsa hepsini hacklemeye devam edeceklerdir.Amerika Rusya arasındaki kavganın cezasını biz çekiyoruz aslında farkında değiliz

Çok doğru, Ruslar yüzünden biz oynayamıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.