Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
10.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funkerman

quote:

Orijinalden alıntı: Golden Brain

quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

quote:

Yavv biri açılklasın şunu, hileden başka bir şey değil. Tankın içindeyim, adam bana 200 küsür metreden l96 ile headshot çekti! Hile değilde ne la bu? Tankın içindeyken headshot yedim, pes artık!

bu arada arkadaşım bunlar yüzünden arada iyi oynayıp hack sanılanlarda onlarla kaynıyor mesela ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl lvl oldum gerçi önceki hesabım 47 lvldi arkadaşımdı bana verdi al oyna diye sonra şifreyi değiştirdi zaten onundu bende oyunu zaten biliyordum 2xp den faydalandım 1 günde 45 lvl oldum k/d oranımdada death oranım killden 450-500 fazlaydı şimdi kill deathden 660 fazla MAŞALLAH neyse inş dahada götürürüm zaten benimki düz bf3 45 den sonra kasmam farkettiyseniz düz bf3ü olupda 145 lvl olan birine rastladınızmı ha bu arada 2 aydır bf3 oynuyorum ama bu 45 lvl hesap dediğim gibi 5 günlük 5 gün hiç oynamadım sonra 1 günde 1 lvldan 45 eyse stinger dediğiniz aleti bir türlü çalıştıramadım yav :011: iyi füze kullanırım vede sen demişsin 200 metreden hs attı diye ben us üssünden caspianda 900 metre küsürden 3 kişiye aralıksız hs atıyorum hs atmak zor değil ama eğer takır takır 3 ünü birden indiriyorsa hiledir mesela ben hiç mermi kaçırmadan 3 ünü indirdim ama her biri 5 saniyemi aldı aimler gibi 3 saniye değil :011: hem trollerım hem oyuncu c4le 320 küsür öldürdüm mesela ama premium olmadığından artık kasmıyacam 45 yeter 1 günde 45 olduk artık kasmam eğlencesine oynarım gibime geliyor :) yani o 200 metreden vuruyorsa hile değildir 200 metre dediğin neki hem ama lap diye 4-5 kişiyi hs hs hs atıyorsa o işde bir iş var... :)

Abi tankın içindeyken headshot yedim diyorum 200 metreden atar diyorsun. Benimde 15-20 tane 1000 metreden headshot'um var. 2000 metreden de adam aldım. Head gitmedi ama öldürdüm adamı. Tankın içindeyken sniper ile öldürülmek bildiğin hiledir. İyi oynamayla alakası yok. Bazen bende hiç ölmeden 60-70 kill aldığım oldu. Ama bu hile değil. İyi oynamayla alakalı. Adam beni düz vursa tamam derim profesyonel ama...

Tankın ön kısmında bi delik sadece kafan görünüyo ordan yiyor olabilirsin headshotu

Yalnız hareket halindeydim ve tankla savaşıyordum. Ve 200 küsür metreden attı headshot'u. Yapabilmesi için bf tarihindeki en iyi recon olması lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yavv biri açılklasın şunu, hileden başka bir şey değil. Tankın içindeyim, adam bana 200 küsür metreden l96 ile headshot çekti! Hile değilde ne la bu? Tankın içindeyken headshot yedim, pes artık!

bu arada arkadaşım bunlar yüzünden arada iyi oynayıp hack sanılanlarda onlarla kaynıyor mesela ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl lvl oldum gerçi önceki hesabım 47 lvldi arkadaşımdı bana verdi al oyna diye sonra şifreyi değiştirdi zaten onundu bende oyunu zaten biliyordum 2xp den faydalandım 1 günde 45 lvl oldum k/d oranımdada death oranım killden 450-500 fazlaydı şimdi kill deathden 660 fazla MAŞALLAH neyse inş dahada götürürüm zaten benimki düz bf3 45 den sonra kasmam farkettiyseniz düz bf3ü olupda 145 lvl olan birine rastladınızmı ha bu arada 2 aydır bf3 oynuyorum ama bu 45 lvl hesap dediğim gibi 5 günlük 5 gün hiç oynamadım sonra 1 günde 1 lvldan 45 eyse stinger dediğiniz aleti bir türlü çalıştıramadım yav :011: iyi füze kullanırım vede sen demişsin 200 metreden hs attı diye ben us üssünden caspianda 900 metre küsürden 3 kişiye aralıksız hs atıyorum hs atmak zor değil ama eğer takır takır 3 ünü birden indiriyorsa hiledir mesela ben hiç mermi kaçırmadan 3 ünü indirdim ama her biri 5 saniyemi aldı aimler gibi 3 saniye değil :011: hem trollerım hem oyuncu c4le 320 küsür öldürdüm mesela ama premium olmadığından artık kasmıyacam 45 yeter 1 günde 45 olduk artık kasmam eğlencesine oynarım gibime geliyor :) yani o 200 metreden vuruyorsa hile değildir 200 metre dediğin neki hem ama lap diye 4-5 kişiyi hs hs hs atıyorsa o işde bir iş var... :)

Abi tankın içindeyken headshot yedim diyorum 200 metreden atar diyorsun. Benimde 15-20 tane 1000 metreden headshot'um var. 2000 metreden de adam aldım. Head gitmedi ama öldürdüm adamı. Tankın içindeyken sniper ile öldürülmek bildiğin hiledir. İyi oynamayla alakası yok. Bazen bende hiç ölmeden 60-70 kill aldığım oldu. Ama bu hile değil. İyi oynamayla alakalı. Adam beni düz vursa tamam derim profesyonel ama...

Tankın ön kısmında bi delik sadece kafan görünüyo ordan yiyor olabilirsin headshotu

Yalnız hareket halindeydim ve tankla savaşıyordum. Ve 200 küsür metreden attı headshot'u. Yapabilmesi için bf tarihindeki en iyi recon olması lazım

Yok artık Lebron James "Tankın ön kısmında bi delik sadece kafan görünüyo ordan yiyor olabilirsin headshotu" Vardıda bizmi bilmiyorduk ömer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık Lebron James "Tankın ön kısmında bi delik sadece kafan görünüyo ordan yiyor olabilirsin headshotu" Vardıda bizmi bilmiyorduk ömer.

Hileden başka bi şey değildir bu hocam boşver sen

• Bir insan neden hile kullanır ki ?
  • Çok kolay yapmışlar hile kullanmayı. Multiplayer bir oyunda bu kadar kolay olması çok ilginç. Ama biraz araştırınca gördüm ki bunu engellemek imkansız ya. Onarca yazılımcı var bununla uğraşıyor ve bedava dağıtıyor piyasaya. Korsan'ın müzik piyasasını bitirdiği gibi bunlar da Multiplayer'ı bitirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

bahsettiğiniz hile ne tam olarak bilmiyorum ancak eğer 30 merminin 30 unuda igne deliğinden geçiriyorsa adam macro kullanıyordur. ve bu macro işi tamamiyle yasal yani EA nin engelleyebileceği bir şey değil. mouse yazılımı ile yapıldığı için tespit etmekte imkansız. onun dışında bir hileye maruz kaldı iseniz bilmiyorum. ama macrocular ile karşılaşınca ana bacı sövün sw değiştirin bir nebze rahatlatır.

adam fena haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Bir insan neden hile kullanır ki ?

Oynamayı beceremiyorsa son çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Çok kolay yapmışlar hile kullanmayı. Multiplayer bir oyunda bu kadar kolay olması çok ilginç. Ama biraz araştırınca gördüm ki bunu engellemek imkansız ya. Onarca yazılımcı var bununla uğraşıyor ve bedava dağıtıyor piyasaya. Korsan'ın müzik piyasasını bitirdiği gibi bunlar da Multiplayer'ı bitirecek.

Yok yok multi bitmez korkmayın. Hileci adamlar 40 kişiden 1 kişi belki çıkar belki çıkmaz. Şahsen ben 1 kere karşılaştım colonel 6'yım şuan. Zaten dar haritalarda kim hileci kim değil anlaşılmıyor. her şey birbirine giriyor. Ama büyük map'lerde kabak gibi çıkıyor ortaya hileciler. O yüzden bf'de pek olmuyor hileci...
  • Aslında ikiye ayırmak lazım bu durumu ; Hayatı boyunca bir yerlere gelememiş, kendini kanıtlayamamış, kişiliği bozuk vb.. insanlar. Sırf egosunu tatmin etmek, insanları hayatından bezdirmek ve beceriksiz insanlar.

Vice City'de Aspirin yazmak dışında hayatım boyunca hile yapmadım. Birde isimini vermek istemediğim bir clanda benden beceriksiz olduğuna emin olduğum insanların oyun içinde bizi resmen ezmeleri nasıl bu kadar iyi oynuyorsunuz dediğimizde macrodan demeleri. Onlara inat x7 mouse alıp macro yapmaya çalıştım ancak bir gün bile kullanmadan rafa kaldırdım elimle macrodan iyi olduğumdan. Her ben macro yapıyorum diyene inanmayın 15 euro satılan hileler var 10 euro hile parası 5 euro İd banlanma riskine karşı. Düşünün adamlar artık o kadar egosunu tatmin etmeye odaklanmış ki hileye 15 euro para veriyorlar.
  • quote:

quote:

Çok kolay yapmışlar hile kullanmayı. Multiplayer bir oyunda bu kadar kolay olması çok ilginç. Ama biraz araştırınca gördüm ki bunu engellemek imkansız ya. Onarca yazılımcı var bununla uğraşıyor ve bedava dağıtıyor piyasaya. Korsan'ın müzik piyasasını bitirdiği gibi bunlar da Multiplayer'ı bitirecek.

Yok yok multi bitmez korkmayın. Hileci adamlar 40 kişiden 1 kişi belki çıkar belki çıkmaz. Şahsen ben 1 kere karşılaştım colonel 6'yım şuan. Zaten dar haritalarda kim hileci kim değil anlaşılmıyor. her şey birbirine giriyor. Ama büyük map'lerde kabak gibi çıkıyor ortaya hileciler. O yüzden bf'de pek olmuyor hileci...

Yok hocam öyle değil işte. Oyuna girip 100-0 yapıp çıkan mallardan bahsetmiyorum. Adam no-recoil hilesi kullanıyor mesela hayatta anlamazsın. Sadece şüphelenirsin. Ya da haritada tüm düşmanların nerede olduğunu görüyor. Buna benzer hileler var yani çok garip.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam öyle değil işte. Oyuna girip 100-0 yapıp çıkan mallardan bahsetmiyorum. Adam no-recoil hilesi kullanıyor mesela hayatta anlamazsın. Sadece şüphelenirsin. Ya da haritada tüm düşmanların nerede olduğunu görüyor. Buna benzer hileler var yani çok garip.

Bence şuan da o kadar rahatsız edici bir şey yok. Yani o kadar oyunu bıraktıracak bi şey yok .

• Şu an yok hocam haklısın ama bu zaman kadar çok rahatsız etmemesinin sebebi hilelerin paralı olmasıydı. Sadece çok hırs yapanlar başvuruyordu. Şimdi çoğu hile bedava dağıtılıyor sıkıntı bu.
  • bana göre 145 lvl olmak gösteriş gibi birşey ama gereken şeylerde var ben 1 günde dediğim gibi 1 lvldan 45 yaptım bıraktım çünkü önceki hesabıda 50 yaptım şifre değişti arkadaşındı bütün silahları açtım assignments leri açamadım çünkü düz bf3 2 tane bf3 hesabı var zaten neyse dediğim gibi o tank kusura bakmada garibime geldi tankdan nasıl hs atabilirki olsa bilirdik yani neyse oladabilir kesin söylemeyeyimde premium alamadım para sıkıntısı uçuk fiyat var bf3 le premium arasında sanki başka oyun alıyormuşsun gibi 2 katı uçuk dediysekde :011: neyse düz bf3 oluncada 45den sonra kasmak istemedim zaten ne gerek bütün silahlar açık premium değil vede millet hile k/d düşüyordu felan k/d de önemli değil eğlence gerçide hile olunca ölüp durdum genelde 48/2 felan giderim en kötü caspianda takılıyorum keskin nişancı olarak MAŞALLAH şimdi 11/20 gittim küfürler yağdırdım bu kadarda olmaz adam 1800 metre öteden makinali tüfekle support 4 kişiye hs attı adam bildiğiniz base den hs atıyor ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl olduysam bu adamlar bu 4 gün için 145 yaparlar heralde hatta 2 hesabı 145 yaparlar youtube çok var ama hile olmayanda var mesela baya iyi oyuncu adını unuttum aklıma gelirse yazarım ama zor :011: caspianda 172/1 gidiyordu full jet hiç düşmedi 1 kere öldü adamıda izledim hile felan değil mantıkla oynuyor karşı takım zaten noob du bu 2 şans bir araya gelince oluyor dediğimi anladınız :)

Vede son olarak arkadaşlar ben trollerım yani troll felan yapıyorum video çekmeyi düşünüyordum ama zahmete giremiyordum nasıl çekiyorsunuz düz hypercamla video çekmeyi biliyorum zatende öyle kesip kesip koymak zahmetlimi uzun sürermi yani yoksa kısamı biraz açıklarsanız memnun olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 25 Ağustos 2013; 17:56:09 >

• quote:

bana göre 145 lvl olmak gösteriş gibi birşey ama gereken şeylerde var ben 1 günde dediğim gibi 1 lvldan 45 yaptım bıraktım çünkü önceki hesabıda 50 yaptım şifre değişti arkadaşındı bütün silahları açtım assignments leri açamadım çünkü düz bf3 2 tane bf3 hesabı var zaten neyse dediğim gibi o tank kusura bakmada garibime geldi tankdan nasıl hs atabilirki olsa bilirdik yani neyse oladabilir kesin söylemeyeyimde premium alamadım para sıkıntısı uçuk fiyat var bf3 le premium arasında sanki başka oyun alıyormuşsun gibi 2 katı uçuk dediysekde :011: neyse düz bf3 oluncada 45den sonra kasmak istemedim zaten ne gerek bütün silahlar açık premium değil vede millet hile k/d düşüyordu felan k/d de önemli değil eğlence gerçide hile olunca ölüp durdum genelde 48/2 felan giderim en kötü caspianda takılıyorum keskin nişancı olarak MAŞALLAH şimdi 11/20 gittim küfürler yağdırdım bu kadarda olmaz adam 1800 metre öteden makinali tüfekle support 4 kişiye hs attı adam bildiğiniz base den hs atıyor ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl olduysam bu adamlar bu 4 gün için 145 yaparlar heralde hatta 2 hesabı 145 yaparlar youtube çok var ama hile olmayanda var mesela baya iyi oyuncu adını unuttum aklıma gelirse yazarım ama zor :011: caspianda 172/1 gidiyordu full jet hiç düşmedi 1 kere öldü adamıda izledim hile felan değil mantıkla oynuyor karşı takım zaten noob du bu 2 şans bir araya gelince oluyor dediğimi anladınız :)

Vede son olarak arkadaşlar ben trollerım yani troll felan yapıyorum video çekmeyi düşünüyordum ama zahmete giremiyordum nasıl çekiyorsunuz düz hypercamla video çekmeyi biliyorum zatende öyle kesip kesip koymak zahmetlimi uzun sürermi yani yoksa kısamı biraz açıklarsanız memnun olurum :)

Tank'tan Cannister Shell ile Headshot oluyor. Hem de çok oluyor :D

• quote:

quote:

bana göre 145 lvl olmak gösteriş gibi birşey ama gereken şeylerde var ben 1 günde dediğim gibi 1 lvldan 45 yaptım bıraktım çünkü önceki hesabıda 50 yaptım şifre değişti arkadaşındı bütün silahları açtım assignments leri açamadım çünkü düz bf3 2 tane bf3 hesabı var zaten neyse dediğim gibi o tank kusura bakmada garibime geldi tankdan nasıl hs atabilirki olsa bilirdik yani neyse oladabilir kesin söylemeyeyimde premium alamadım para sıkıntısı uçuk fiyat var bf3 le premium arasında sanki başka oyun alıyormuşsun gibi 2 katı uçuk dediysekde :011: neyse düz bf3 oluncada 45den sonra kasmak istemedim zaten ne gerek bütün silahlar açık premium değil vede millet hile k/d düşüyordu felan k/d de önemli değil eğlence gerçide hile olunca ölüp durdum genelde 48/2 felan giderim en kötü caspianda takılıyorum keskin nişancı olarak MAŞALLAH şimdi 11/20 gittim küfürler yağdırdım bu kadarda olmaz adam 1800 metre öteden makinali tüfekle support 4 kişiye hs attı adam bildiğiniz base den hs atıyor ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl olduysam bu adamlar bu 4 gün için 145 yaparlar heralde hatta 2 hesabı 145 yaparlar youtube çok var ama hile olmayanda var mesela baya iyi oyuncu adını unuttum aklıma gelirse yazarım ama zor :011: caspianda 172/1 gidiyordu full jet hiç düşmedi 1 kere öldü adamıda izledim hile felan değil mantıkla oynuyor karşı takım zaten noob du bu 2 şans bir araya gelince oluyor dediğimi anladınız :)

Tank'tan Cannister Shell ile Headshot oluyor. Hem de çok oluyor :D

hmm bilmiyordum söylediğin iyi oldu :D bu arada 45 lvl dışında diğer 11 lvl hesapda 126 knife kill var top 15 de 1. knife only serverlarada girmedim hiç 1 kere girdim ondada 28 e 13 çıktım :011: neyse conquestde takıldığımdan 2 tane düz bf3 ehasbım var 1 iyle düz oynuyorum biriyle troll yapıyorum o troll videolarında hani videoyu kesiyoalr atıyorlar bende yapayım diyorumda uzun diyorsunuz birde öğrenmesi felan var biraz açıklarsanız sevinirim :)

• shoot5 kullanıcısına yanıt
    jetde damage hack ve headshot hileleri bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

jetde damage hack ve headshot hileleri bile var

neler yoki hocam say say bitmez onlarca hile forum sitesi var , kullanmaya kalsan sonrada gelip buralarda artislik yapsan kimse bişe diyemez ama biz dürüst oynuyoruz:)
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    yok öyle değil. tankın topunun namlusunun deliğinin ordan giriyor olabilir. ilahi Ömer iyi güldüm heee
  • akay75 kullanıcısına yanıt
    Abi fanteziye bak tam Heliden Tv atarken Bıçağı bir sallıyorsun aynı anda iki kişiyi alıyorsun olay olur şerefsizim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.