![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1614365/c26cc13e2abaeec81c532894011a0252_cropped_64.jpg)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![gececi](/Static/forum/img/rozet/gececi.png)
![gezgin](/Static/forum/img/rozet/gezgin.png)
![oyuncu](/Static/forum/img/rozet/oyuncu.png)
Silinebilir
Silinebilir
K serisi olmayan işlemciyi sabit hızda çalıştırma?
Arkadaşlar intel de amd deki gibi k serisi olmasada mesela 9700 seris 4.7ghz çıkıyor gözüküyor sncak ben bunu sabit 4.7 de tutanilr miyim ya da 4.5 mesela b360 gibi ucuz yollu kartlarda vs? yardımcı olabilirseniz çok sevinirm
i7 10-11. nesil sistem önerisi
Arkadaşlar uzun zamandır pc bileşenlerinden uzağım o yüzden uyumlu parçalar hakkında pek bilgim yok. Öncelik olarak işlemci,anakart ve hızlı bir ssd (sanırım gen 4 ler daha iyi oluyor) ancak full takım sistem istiyorum. Sanırım bazı anakartlar 11. nesile kadar da destekliyormuş daha fazla destekleyen anakart var mıdır 12-13. nesil destekleyip hemde 10. nesil? Sanmıyorum ama genede sormak istedim. Onun dışında Quadchannel destekli olması önceliğim ve de Quadchannel ların bir eksisi var mıdır acaba onuda sormak istiyorum? optimizasyon konusunda vs?. Yeni nesil ramlar hakkında bilgim yok en iyisi hangisidir onuda önerebilirseniz iyi olur. m2 ssd gene aynı şekilde. M2 ssd soğutmalı tamamen güvenlikle bir anakart lazım. Ekran kartı olarak 1650 ve üstü sonra güncellerim 3000-4000 serisine. Şuan kullandığım programlar işlemci ağırlıklı o sebeple O yüzden bütün her şeyi sıfır sadece ekran kartı veya ram i muhtemelen 2. el alırım. Bu arada orjinal windows işini de nasıl çözerim crack olmadan ucuza vs. o konuda da bilginiz varsa çok iyi olur. Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim :)
Psn Hesabı Çalınma Yardım
|
|
b350 eski bios ve 12nm ryzen 1600?
|
Anakarttan Anlayan Arkadaşlar DDR4
|
|
|
%100 DİSK HATASI ?
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 857
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 15.426 (Bu ay: 365)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)