Şimdi Ara

Lütfen Dh Halkı Konuya ve İkinci El durumunun ve Yöneticilerinin Geldiği Nokta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen konuyu dikkatli okuyun ve bazı ürünler hakkında fiyat bilginiz olsun ki şimdi söyleyeceğim tiplere dikkat edin.Buraya bu konuyu açmamın nedenide tekrardan söylüyorum Forum yöneticilerinin gereğini yapmaması(ki bana gereği yapıldı dedi hala hiç bir şey yok) ve forum üyelerinin de dikkatli olması ve de ikinci elde açtığım konunun görülmemesi.

Öncelikle ''serhatemir'' nickli üye benim Alınık ''Uygun Fiyatlı'' 120 hz monitör adlı ilanımı görüp özel mesaj attı monitöre baktım 2010 yılının yıllanmış monitörü.''Ne kadar verirsin'' dedi bende dedimki ''300 civarı olabilir sizin aklınızdaki fiyat nedir hocam?'' yani dikkat edin 300 tl değil 300 civarı. 300-350 hatta orayada yazdım yakınımda olsa 400 e kadarda çıkarım.Bundan sonra bana küfür etmeler mi dersin hakaret etmeler tehditin bini bin para hava uçmasımı dersin zaten bir şey dememe gerek yok fotoğraflardan görürsünüz :)) ve Adminler halen hiç bir şey yapmaması birde diğer arkadaşını konuma çağırmış ikiside antalya yazıyor belli :)).Arkadaşlar fotoğrafları atmadan önce şunu lütfen iyi anlayın bunun bir diğer versiyonlarıda Ahı gitmiş vahı kalmış HD 6850 gibi ekran kartlarını +300 e bilgisiz millete okutan-okutmaya çalışan tayfa.Örnek olarak 144 hz 1 ms monitörlerin sıfırı zaten 1000 tl civarına satılıyor şuan (hatta geçen gün 1000 civarında 144 hz 1ms curved freesyncle lı monitör 1080 tl civarındaydı onun gibi AOC marka monitörü 1000 civarına düştü vs.hepiniz biliyorsunuz.)Hadi diğerlerini bile alsan indirimle 50-100 tl gene 1000-1100 e bulursun bu monitörlerin ikinci elleride 750-800 civarına satılıyor(çok yeni almışlar için bahsetmiyorum tabikide)Lütfen bir ürünü alırken fiyatına dikkat edin münkünse hatta gidin sıfırını alın zaten sıfırı 1000 tl civarı 850tlye gidip alacağınıza 150 tl verip sıfırını almanız daha mantıklı değil mi arkadaşlar? tabi birkaç aylık ürünse gene size kalmış alabilirsiniz çok eski bir ürün değilse. 144 hz bir kaç yıl bile olmamış 2.el monitörleri bile 750-800 e bulabilirken forumda görüyorum arkadaş 120 hz 2ms ahı gitmiş vahı kalmış yıllanmış monitörleri adamlar satmaya çalışıyor 600-700-800 civarına.Adamın kazıkçı olduğu kazıklayacak birini aradığı ve aklındaki fiyatın en aşağı +500 tl olduğuda yazdıklarından zaten belli çünkü adamın bana mesaj atmasından sonra(mesajıda benim değil kendisinin attığı halde) fiyatı söylemeyip kaç verirsin demesi ve ben o adama 300-350 hadi maks 400 civarı olur dediğimde adam benle ''ne yazık ki'' yada ''şu fiyat aşağısına'' inmiyorum yerine hakaret küfür tehditler savurmasından aklındaki fiyatın zaten söylediğim fiyatın ne kadar üstünde olduğunu anlarsınız :)). Ben bu arkadaşa fotoğrafda da gördüğünüz gibi diyorum ki ''sen bilgisiz insanlardan ucuza alıp diğerlerine kakalıyorsun'' sonra utanmadan benim dediğimi benim konuma girip'' arkadaşlar yalan söylüyor burada yazmadığı şeyler var bu arkadaşın amacı ucuza alıp pahalıya kakalamak'' diye bana benim dediklerimi fotolu olduğu halde tekrar söylemesi ve ''söylemediği şeyler var'' diyerek yalan ve iftira atması ayrı konu.Kendinin nasıl bir kazıkçı olduğunu saklayıp bize ölücü demeye çalışması zaten komedi.Ben ne yaptım 200 tl olur kargo senden mi dedim ?Birde böyle karakterde bir insanın tutupda o kadar hakaret küfür tehdit yalan ve kazıklamaya çalışmasından sonrada karakter dersi vermeside gerçekden ironi :))

Arkadaşlar Tekrardan söylüyorum misal HD 6800 serisi 350-400 tl ETMEZ 2006 2007-2008 den kalma samsung-lg-philips vs. monitörler 250-300-400 tl ETMEZ 12 yıllık monitör bunlar yav öldü ölecek. 120 hz monitörler 600-700 tl ETMEZ biri size bu fiyatlardan satmaya çalışıyorsa ALMAYIN ALMAYIN ALMAYIN.Siz donanımhaberde takılıyorsunuz teknolojik bilgiler ve her şey meydanda.Bu tipler burayıda bulamaya çalışıyor KANMAYIN.

Bu açtığım ilan:https://forum.donanimhaber.com/alinik-uygun-fiyatli-120-hz-monitor--133023240#133193493 zaten konuyada direk diğer arkadaşını çağırıp yalan söyleyip küfür hakaret tehdit edip birde ''dersini verdim'' ''kendi kendini ifşaladı'' ''burada yazmadığı şeyler var'' şeklinde itamları ve benim söylediklerimi her şeyin meydanda olduğu şeyleride tekrar bana söylemesi resmen komedi onlar ayrı konu zaten :))

9 referansıylada ''referanslarım ortada'' diyen biri tabiki ne beklersin sanki benim referanslarım uzayda.Birde utanmadan kendisi gibi Antalya lı arkadaşını konuya çağırtıp bana bu gibi ölücüler ban yemeli demiş ha :))Ölücülerin ve Kazıkçıların Hası böyle tipler arkadaşlar. Asıl böyle kazıkçı milleti silkelemeye çalışan Tipler Ban yemeli.Birde ''Okuyan arkadaşlar kararı versin'' deyip altınada arkadaşını çağırması ayrı komedi.Böyle söyleyerek fiyatları istediği fiyatlarda satmaya çalışıp bilgisiz arkadaşların aklını çelmeye çalışıyor GÜYA.Arkadaşlar siz DH de takılıyorsunuz tekrardan söylüyorum KANMAYIN ALMAYIN.

Edit:Düzeltme

Buda şikayet için açtığım konu:https://forum.donanimhaber.com/serhatemir-nickli-uyenin-sahsima-ettigi-kufur-hakaret-ve-tehditleri--133194945

Yorum sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 5 Haziran 2018; 16:7:29 >

• Kardes sende amma olucuymussun. Arkadas hakli. Bi kadar olucu olmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri mi ölmüş? Kim ölmüş?
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o arkadaşda onun arkadaşı belliki konuyu okumadın galiba 400 tl maks verebilirim diyorum ne ölücü 8 yıllık monitör arkadaşım 144 hz monitörler sıfırı 1000 tl ikinci el 750-800 e buluyorsun konuya yazdım eğer o kadar şeyin üstüne birde bunları söylersen bana afedersin ama senin hakkında da iyi düşünemem.O zaman sizde bu fiyatlardan satmaya çalışıyorsunuz diye düşünürüm hiç kusura bakmayın ne yaptım ölücü olarak 200 tl kargo senden mi dedim ? 350 civarı yakınımdaysanda 400 e çıkarım diyorum hatta ve hatta monitörde samsung vs.ise duruma göre dahada çıkabilirim.Bu monitörler bu ekran kartları bu fiyat etmez kardeşim lütfen biraz araştır.

Ayrıca arkadaşım nereye haklı? nerede yaşıyorsunuz siz ormanda mı yaşıyorsunuz mağarada mı yaşıyorsunuz yav? kazık fiyata satmaya çalışması mı haklı? yoksa küfür hakaret tehditler yalanlar iftiralar atması mı haklı ?hepsi havada uçuşuyor eğer sende haklı görüyorsan bu tip insanları sizden de şüphe ederim kusura bakmayın.

Edit:Dediğim gibi arkadaşıymış tabikide buyrun.Lütfen bir şeyler yazmadan önce almadan önce biraz düşünün hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 5 Haziran 2018; 15:51:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.