Şimdi Ara

b350 eski bios ve 12nm ryzen 1600?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bende eski bios yüklü b350 mevcut ve bios sıkıntısı var firmanın yeni bios üretmemesinden dolayı yeni bios yok.Yani ryzen 2600 ryzen 3600 gibi 2 ve 3.nesilleri desteklemiyor.İnternette de a320 anakartlar için rev 1.1. bios olmayan anakartlarda 12nm ryzen 1600 çalıştırmıyormuş.Haliyle bende a320de anakartlarda böyleyse b350de de aynısı olabilir mi diye düşündüm bir bilginiz var mıdır acaba?Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

• hangi b350 elinizdeki b350 lere bios destegi var a320 lerede var
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hocam yok OEM b350 anakart benimkisi american megatrends geliştiricisi en son onlara mail atacaktımda Jesus unuzu seviyosanız bir bios atın şuna diye de atmazlar zaten siteleri full godomanlar için ''şirket adamları bizimle şurdan şu şekil iletişime geçsin'' şeklinde yazıları sadece bios olsa gene iyi ramda desteklemiyor. Maks 2400 Mhz sırf bios yüzünden AIDA64 den bakıyorum 3200 e kadar destek var yazıyor ama bios sağolsun nafile.

Birde şunu merak ediyorum hocam mesela ryzen 1600 2666mhz kanal hızı yazıyor ya AMD sitesinde.Şimdi ben 2666 takabilir miyim otomatik algılar mı? Çünkü Bios uda kitli yani locklu anakartın.Ya da mesela ryzen 1600 12nm nin 2933 ben 2933 taksam bios yazılımı 2400 e kadar izin verdiği halde bile destekler mi bilginiz var mı? Userbenchmarkdan baktığımda bazı arkadaşlar 2666 mhz yapmış 1000 küsür kişiden 3-5 tanesi gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 24 Şubat 2020; 19:7:6 >
  • shoot5 kullanıcısına yanıt
    benimkindede american megatrends yazıyor o önemli degil markasını bulman lazım anakartın o anakartın muhakak bir markası vardır
    Görsel Destekyoutube
    Anakart Marka ve Modelini Programsız Öğrenme
    https://www.youtube.com/watch?v=G4OTbmPlJnQ

hocam biliyorumda markası yok biosda yok pc acer marka anlatamıyorum sanırım OEM b350 o adımları biliyorum ama dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 24 Şubat 2020; 19:14:10 >
    sen attıgım videodaki yere gel oranın ss ini al buraya koy bir bakayım
    pc nin markası yazıyor dediğiniz yerde hocam. ve bios versiyonu r01 a4 american megatrends Inc bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 24 Şubat 2020; 19:57:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 7 1800x için anakart
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acer sitesinde model numarası gir orda olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl konu bunlar değil asıl konu benim pc eski bios ile ryzen 1600 12nm kaldırıyor mu onu soruyorum bir bilginiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

Hocam asıl konu bunlar değil asıl konu benim pc eski bios ile ryzen 1600 12nm kaldırıyor mu onu soruyorum bir bilginiz var mıdır?
    eski bios 1600ü desteklemez. 2200G takabilirsin ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 24 Şubat 2020; 20:15:1 >
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler hocam bende de şuan 1600 var ama eski 14 olanı
    sizin için en mantıklı olay elinizdeki işlemciyi satıp

üzerinede biraz para koyup

düzgün bir anakart ve düzgün bir 1600 af bakmanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.